μελωδίνη: εισαγωγή

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μελωδίνη: εισαγωγή

Study 365

Επισκόπηση

Σε αυτό το εισαγωγικό μάθημα Melodyne, η Laura σάς παρουσιάζει τις βασικές λειτουργίες και εργαλεία για να ξεκινήσετε τη διόρθωση του βήματος και την εναρμόνιση της μουσικής σας. Με την Melodyne, μπορείτε πραγματικά να κάνετε το αδύνατο - και να το κάνετε εύκολα.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά εκπαιδευτικά υλικά, τα οποία παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Οι επαγγελματίες του Analytics, οι μοντέλοι, οι μεγάλοι επαγγελματίες που δεν έχουν εκτεθεί στη μηχανική μάθηση
 • Μηχανικοί που θέλουν να κατανοήσουν ή να μάθουν μηχανική μάθηση και να την εφαρμόσουν σε προβλήματα που επιλύουν
 • Τεχνικά στελέχη και επενδυτές που ενδιαφέρονται για μεγάλα δεδομένα, μηχανική μάθηση ή επεξεργασία φυσικής γλώσσας
 • Διευθυντές προϊόντων που θέλουν να έχουν έξυπνες συζητήσεις με επιστήμονες δεδομένων και μηχανικούς σχετικά με τη μηχανική μάθηση

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το μάθημα αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες:

 • Ενότητα 1: Εισαγωγή
 • Ενότητα 2: Επισκόπηση
 • Ενότητα 3: Ξεκινώντας
 • Ενότητα 4: Εργαλεία
 • Ενότητα 5: Δημιουργία αρμονιών
 • Ενότητα 6: Διεπαφή με άλλα προγράμματα
 • Ενότητα 7: Ολοκλήρωση της συνόδου σας

Διάρκεια:

Από την ημέρα που αγοράζετε το μάθημα, θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μελέτης. Καθώς η πορεία είναι αυτοτροφοδοτούμενη, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει και είναι σε θέση να ολοκληρώσει το μάθημα σταδιακά, επανεξετάζοντας την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος κάθε ενότητας, θα έχετε μια εργασία που θα υποβληθεί (χρειάζεστε ένα σήμα 65% για να περάσετε) και μπορείτε να υποβάλετε την ανάθεση ανά πάσα στιγμή. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο £ 19 για αξιολόγηση και πιστοποίηση όταν υποβάλλετε την αποστολή. Θα λάβετε τα αποτελέσματα εντός 72 ωρών από την υποβολή και θα σας αποσταλεί πιστοποιητικό σε 7-14 ημέρες αν έχετε περάσει με επιτυχία.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για την Melodyne: Εισαγωγή.

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το μάθημα θα σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου θέσεις εργασίας στις ακόλουθες βιομηχανίες:

 • Μάθηση μηχανής
 • Ποσοτική έρευνα
 • Ανάλυση κινδύνου
 • Ποσοτικές συναλλαγές
 • Δεδομένα Επιστήμονας

Πληροφορίες παρουσιαστή:

Η Laura είναι βιολιστής, συνθέτης, σχεδιαστής ήχου, εκπαιδευτικός και τεχνολόγος μουσικής με έδρα το Λος Άντζελες. Παλαιότερα ο ειδικός προϊόντων της West Coast για την Ableton, είναι ένας άπληστος χρήστης του Ableton Live. Το Escudé εκτελεί τακτικά στο Λος Άντζελες σε εκδηλώσεις, η δουλειά του συνεδρίου και ο σχεδιασμός ήχου για διαφημίσεις και κινηματογραφικές ταινίες έχει εκτελέσει και καταγραφεί για συνθέτες όπως Carmen Rizzo, Eric Whitacre & καλλιτέχνες όπως ο Sage Francis & PlatEAU. Το ατομικό έργο της Laura περιλαμβάνει μια πληθώρα ειδών που χρησιμοποιούν ζωντανή ηλεκτρονική, σύνθεση, βρήκαν ήχους, δείγματα & βιολί που επηρεάζονται από υλικό και λογισμικό. Συνδυάζει πειραματισμό στο βιολί με πλούσιο κινηματογραφικό ήχο. Η Escudé έχει εμφανιστεί στο LA Art Fest, στο LA County County Museum of Art, στο Apple Stores, στο Shocker, στη δημιουργία: Fixate, KSPC 88.7, KXLU 88.9, Cyberstock, Cinespace, Nova Express, Centre Camp Café στο Burning Man, Decompression Burning Man, το Κέντρο Σχεδιασμού του Ειρηνικού, το Σκηνικό, το Sci-Arc, το Μουσείο Αρχιτεκτονικής & Σχεδιασμού, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο του ΣΑΕ και το Εθνικό Μουσείο Autry, για να αναφέρουμε μόνο λίγα.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Δεν παρέχουμε κανένα λογισμικό για αυτό το μάθημα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών