μα στις διεθνείς σχέσεις (online)

American University - School of International Service (SIS)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μα στις διεθνείς σχέσεις (online)

American University - School of International Service (SIS)


Ο Online Μάστερ Τεχνών στις Διεθνείς Σχέσεις έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει στους φοιτητές θεμέλια σε θέματα προηγμένων διεθνών σχέσεων, καθώς και εξειδίκευση σε έναν διεπιστημονικό επαγγελματικό τομέα. Οι τρέχουσες συγκεντρώσεις περιλαμβάνουν την επίλυση της παγκόσμιας ασφάλειας και επίλυσης συγκρούσεων και τη βιώσιμη διεθνή ανάπτυξη.

Οι μαθητές και τα μέλη των σχολών αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών μαθημάτων που διατίθενται μέσω μιας καινοτόμου πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης. Οι μαθητές αναμένεται να ολοκληρώσουν μαθήματα και αναγνώσεις πριν από αυτές τις μικρές, ζωντανές συνεδρίες συζήτησης.

Μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών και πραγματικών εμπειριών, η International Relations Online συνδυάζει την ευελιξία ενός παγκόσμιου ηλεκτρονικού προγράμματος με την αυστηρότητα, την ποιότητα και την αλληλεπίδραση στην τάξη μιας εμπειρίας στην πανεπιστημιούπολη. Οι φοιτητές του προγράμματος επωφελούνται από:

  • Ζωντανές τάξεις, που φιλοξενούνται στο διαδίκτυο από την φημισμένη σχολή Αμερικανικού Πανεπιστημίου

<li> Αυτο-ρυθμιζόμενο, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο μαθημάτων που διατίθεται 24 ώρες το 24ωρο</li> <li> Κοινωνικές αλληλεπιδράσεις με επιφανείς συνομηλίκους και καθηγητές</li> <li> Εκμάθηση πραγματικού κόσμου μέσω μιας εμπειρίας capstone και μιας βύθισης DC</li> <li> Διασυνδεδεμένες συνδέσεις με τις κοινότητες της ΑΕ και του SIS</li>

Η Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών

Η Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών (SIS) του Αμερικανικού Πανεπιστημίου κατανοεί ότι οι πολύπλοκες παγκόσμιες προκλήσεις απαιτούν διεπιστημονικές λύσεις συνεργασίας. Η ποικιλομορφία της κοινότητας SIS συνδέεται με την ιδέα της εξυπηρέτησης. Η σχολή εμπειρογνωμόνων, το υποστηρικτικό προσωπικό και το δίκτυο των επιτυχημένων συνομηλίκων προετοιμάζουν τους σπουδαστές για σταδιοδρομία στις διεθνείς υποθέσεις, με προσοχή στη διαπολιτισμική ευαισθησία και κατανόηση, την επαγγελματική πείρα και τις ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες. Το SIS κατατάσσεται σταθερά ως κορυφαία σχολή διεθνών υποθέσεων από το περιοδικό Foreign Policy.

Συγκεντρώσεις μελέτης

Η παγκόσμια ασφάλεια και επίλυση συγκρούσεων προετοιμάζει τους μαθητές να κατανοήσουν τις αποχρώσεις της ειρήνης και της ασφάλειας και να οδηγήσουν σε ρόλους που θα αποτρέψουν, θα διαχειριστούν και θα επιλύσουν ποικίλες συγκρούσεις. Οι μαθητές θα ενσωματώσουν τη θεωρία και την πρακτική για να εργαστούν στον αμυντικό σχεδιασμό, τη διακρατική επίλυση συγκρούσεων και την ασφάλεια από το εσωτερικό του κράτους.

Η αειφόρος διεθνής ανάπτυξη ενσωματώνει πολιτική και πρακτική για την αντιμετώπιση των φαινομένων της φτώχειας, του περιβαλλοντικού σχεδιασμού, της κλιματικής αλλαγής και των ροών πόρων. Η ενσωμάτωση των βιώσιμων περιβαλλοντικών μελετών και της διεθνούς αναπτυξιακής πρακτικής προετοιμάζει μοναδικά τους μαθητές να κατανοήσουν και να επιλύσουν ζητήματα της ανισότητας σε μια γη που περιορίζεται από πόρους.

Εισαγωγή Απαιτήσεις

Η Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών του Αμερικανικού Πανεπιστημίου επιδιώκει φοιτητές Διεθνών Σχέσεων Online που είναι αφιερωμένοι στην υπηρεσία για το παγκόσμιο καλό. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ή να υποβάλλουν:

  • Πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο
  • Επίσημες και τρέχουσες βαθμολογίες δοκιμών GRE (κωδικός ιδρύματος 0812)
  • Επίσημες μεταγραφές από όλα τα ακαδημαϊκά ιδρύματα που συμμετείχαν
  • Τρεις συστατικές επιστολές
  • Τρέχον βιογραφικό του βιογραφικού σημειώματος
  • Λεπτομερής δήλωση του σκοπού
  • Υποβάλετε τα αποτελέσματα εξετάσεων TOEFL, IELTS ή PTE (αν δεν είστε εγγενής αγγλικός ομιλητής)

Οι διεθνείς υποψήφιοι είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση για διεθνείς σχέσεις σε απευθείας σύνδεση και οι απαιτήσεις εξετάσεων TOEFL, IELTS ή PTE μπορούν να απαλειφθούν αν ένας φοιτητής κατέχει πτυχίο πανεπιστημίου ή ανώτερο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της οποίας η γλώσσα διδασκαλίας είναι αγγλική σε χώρα όπου η αγγλική είναι επίσης η επίσημη Γλώσσα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
American University - School of International Service (SIS)
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
Contact school
Information
Deadline
Locations
Dates