μαύρο πορεία των δύο φύλων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

noir

Marcelo Luján

εργαστήρι Περιγραφή

Stieg Larsson που δημοσιεύθηκε από το έπος της Χιλιετίας, οι οπαδοί των δύο φύλων δεν έχουν σταματήσει να αυξάνεται. Οι αναγνώστες, εκδότες, βιβλιοπώλες: όλοι ψάχνουν για το ίδιο πράγμα: το μαύρο μυθιστόρημα. Αλλά αυτό που είναι τώρα ένα αστυνομικό μυθιστόρημα; Ποια είναι τα κλειδιά για τη σύνταξη σκοτεινό ιστορίες; Μπορείτε να το κάνετε χωρίς την αστυνομική έρευνα σε ένα κείμενο που ονομάζεται «μαύρα»;

Πιστεύουμε - και έχουμε απόδειξη γι 'αυτό - ότι υπάρχει ένας νέος τρόπος για να πει την πραγματικότητα. Πιστεύουμε ότι η άνοδος του «μαύρου» δεν παραπέμπει άμεσα με τις κλασικές ιστορίες της sleuthing. Ελληνική τραγωδία - Οιδίπους Τύραννος, για παράδειγμα - συνήθως μια ιστορία γεμάτη με σκούρο, χωρίς αυστηρή ανάγκη για έρευνα. Δηλαδή, το κακό συμβαίνει - υπάρχει το κακό - πριν από την ανακάλυψη του δολοφόνου. Και είναι αυτή η πλευρά που μας ενδιαφέρει, γιατί σπάει με παραδοσιακά κανόνια. Ό, τι έχει να κάνει με το κακό μας έλκει. Ως αναγνώστες, καθώς και συγγραφείς.

Σε αυτό το μάθημα θέλουμε να σας δώσει τα εργαλεία και τις έννοιες, ώστε να μπορείτε να γράψετε ελεύθερο κείμενο μαύρη φιγούρα ερευνητή ή ντετέκτιβ. Ας πω ιστορίες όπου το κακό - η σκοτεινή μεταβλητή άνθρωπο - είναι ο άξονας της ιστορίας, χωρίς να δίνει υπερβολική σημασία στη συνέχεια. Αυτός θα είναι ο στόχος του εργαστηρίου: να μάθουν και να εξασκήσουν την ιστορία που έρχεται από το υπόγειο των πραγμάτων, το σπίτι σε ό, τι μας στοιχειώνει, αλλά κανείς δεν μπορεί να τη δει στο χρόνο.

Η πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει εκεί έξω κάθε μέρα, ακόμη και σε Advanced- κοινωνιών, μας δίνει τα πιο σημαντικά στοιχεία που απαιτούνται στη σύγχρονη λογοτεχνία: αληθοφάνεια. Τα πάντα είναι δυνατόν - τα πάντα είναι αξιόπιστη - μετά το Άουσβιτς.

Προτείνουμε ένα μοντέλο που βασίζεται στο εργαστήριο παραδοχή: μας νοιάζει πια ποιος το έκανε αλλά γιατί το έκανε και αυτό που τον οδήγησε να το κάνει. Στο νεο-νουάρ, το κακό δεν εξαφανίζονται με το θάνατο, γιατί ο θάνατος - δολοφονία, το έγκλημα - δεν είναι το τέλος αλλά μια απλή παρενέργεια.

λειτουργία

Τα μαθήματα που διδάσκονται στο Virtual Campus μας και μπορεί να ακολουθηθεί από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Κάθε μονάδα ο δάσκαλος λέει ότι όλα τα κείμενα σε μια γραπτή έκθεση, εκτός από να κάνει μια προσωπική παρατήρηση σε κάθε μαθητή εκτελεί μια παγκόσμια σχόλιο, επικεντρώθηκε στο θέμα της ενότητας και συμπληρώνονται από τις συζητήσεις στην ομάδα μαζί η μονάδα.

Δώστε μαθήματα αρχίζουν την Τετάρτη, την ημέρα που ο συντονιστής ξεκινάει το πρώτο φόρουμ συζήτησης. Εκείνη την ημέρα θα τεθεί επίσης το πρώτο PDF με το θεωρητικό υλικό εργασίας και πρακτική πρόταση γραπτώς. Οι μαθητές θα έχουν ένα διάστημα επτά ημέρες (μέχρι την Τρίτη) για να στείλετε τις ασκήσεις. Ο καθηγητής συλλέγει τις ασκήσεις και μαζί με την ομάδα, καθοδηγώντας τη συζήτηση και την ανάγνωση γι 'αυτούς. Τρίτη την επόμενη εβδομάδα στείλετε τις παρατηρήσεις σας ως τελική έκθεση της ομάδας. Και μια φορά το μήνα, την ημέρα και την ώρα που έρχεται καλύτερα για τους περισσότερους μαθητές, μια εικονική συνομιλία θα συγκληθεί (σε ένα ιδιωτικό chat room) για να συζητήσουν τα μαθήματα ή να αναθεωρήσει ορισμένες πτυχές που προσφέρουν αμφιβολίες.

Ημερήσια διάταξη

πρώτο μήνα

 • 1 - μαύρα γράμματα, λευκό σενάρια.
 • 2 - Η εδώ και τώρα της ατυχίας.
 • 3 - Η προέλευση του σκότους.
 • 4 - Έκτακτη εκδηλώσεις σε καθημερινές καταστάσεις I.

δεύτερου μήνα

 • 5 - Έκτακτα γεγονότα σε καθημερινές καταστάσεις II.
 • 6 - Έκτακτα γεγονότα σε καθημερινές καταστάσεις III.
 • 7 - πραγματικότητα κρύβεται.
 • 8 - Μυστική γωνίες του κακού.

τρίτο μήνα

 • 9 - Νέο νουάρ: η περίσσεια της αστυνομικής έρευνας.
 • 10 - Προοδευτική Αφήγηση με το μυαλό σε μαύρο χρώμα.
 • 11 - Οικογένεια: δεσμοί αίματος.
 • 12 - Η σκοτεινή ήταν πάντα παντού.

Δίδακτρα

 • Μηνιαία πληρωμή: 120 ευρώ (συν 30 ευρώ εγγραφής).
 • ενιαίας ενίσχυσης: 360 ευρώ.

Τρόποι πληρωμής

 • Κάρτα μέσω της ασφαλής πλατφόρμα πληρωμών μας PayTPV.
 • Με τραπεζικό έμβασμα (μόνο από το ισπανικό τραπεζικό λογαριασμό).
 • Με άμεση χρέωση (μόνο ισπανικά τραπεζικούς λογαριασμούς).
 • Μέσω Paypal.
 • Μέσα από εναλλακτικά συστήματα πληρωμών.
Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Bienvenido/a a la mayor escuela de Escritura Creativa en español del mundo. Todos tenemos una historia que contar y todos podemos encontrar la mejor forma de hacerlo. Porque, sí, se puede aprender a e ... περαιτέρω

Bienvenido/a a la mayor escuela de Escritura Creativa en español del mundo. Todos tenemos una historia que contar y todos podemos encontrar la mejor forma de hacerlo. Porque, sí, se puede aprender a escribir. La escritura es un oficio y, como en cualquier oficio, el primer paso es conocer y dominar las técnicas que te permitirán ejercerlo con maestría. Enseñar este oficio es nuestra razón de ser. Aprenderlo no solo está al alcance de genios tocados por el dedo divino: lo descubren cada día desde hace 15 años las miles de personas que han pasado por nuestras aulas presenciales y virtuales. Cuando un oficio se ejerce con maestría, se convierte en arte y cuando hablamos de arte también hablamos de esos intangibles que son el talento o la inspiración. El talento no se aprende, pero tengas poco o mucho, puedes desarrollarlo en el entorno adecuado. Los escritores siempre han necesitado rodearse de otros escritores en busca de guía o consejo. Escuela de Escritores es un espacio de encuentro para escritores hispanohablantes de todo el mundo, una comunidad donde compartir la experiencia de vivir escribiendo con tus compañeros de grupo, acompañados por muchos de los mejores profesores de Escritura Creativa de España. Διαβάστε Λιγότερα
Ισπανία Online , Μαδρίτη + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη