Keystone logo

17 Σε σύνδεση Μάθημα Προγράμματα σε Προετοιμασία Γλωσσικού Τεστ 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μάθημα
  • Γλωσσολογία/Γλώσσες
  • Προετοιμασία Γλωσσικού Τεστ
Πεδία μελέτης
  • Γλωσσολογία/Γλώσσες (17)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Σε σύνδεση Μάθημα Προγράμματα σε Προετοιμασία Γλωσσικού Τεστ

Ενώ η πλειοψηφία των διαθέσιμων μαθήματα επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα σε έναν τομέα μελέτης, άλλα είναι διαθέσιμα για ανεξάρτητα θέματα. Αυτά τα μαθήματα τείνουν να είναι πιο σύντομα και να δώσουν στους φοιτητές τις γνώσεις που μπορεί να χρειαστούν σε μια τρέχουσα καριέρα ή να αρχίσουν τη μακρόχρονη εκπαίδευσή τους.

Τι είναι το μάθημα της γλωσσικής προετοιμασίας; Οι σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό ή οι επαγγελματίες που επιθυμούν να εργαστούν σε διαφορετική χώρα μπορεί να χρειαστεί να περάσουν μια τυποποιημένη γλωσσική εξέταση. Ένα μάθημα προετοιμασίας δοκιμών δίνει συχνά στους σπουδαστές τα εργαλεία και τις στρατηγικές που απαιτούνται για να τους βοηθήσουν να πετύχουν. Αυτά τα μαθήματα παρέχουν συνήθως ολοκληρωμένα μαθήματα γραπτής και προφορικής γλώσσας, καθώς και πρακτικές δοκιμασίες για τους σπουδαστές ώστε να αποκτήσουν γνώσεις για τα πλεονεκτήματα και την αδυναμία τους.

Η παρακολούθηση ενός μαθήματος σε μια γλωσσική προετοιμασία μπορεί να διδάξει στους σπουδαστές στρατηγικές για τη μελέτη και τη λήψη άλλων δοκιμών. Η ολοκλήρωση της γραπτής πρακτικής μπορεί να βελτιώσει τις δεξιότητές τους στη γλώσσα τους και ενδεχομένως να αποτελέσει πλεονέκτημα κατά την ολοκλήρωση των βιογραφικών, των συνοδευτικών επιστολών ή των επιχειρηματικών επικοινωνιών.

Δεδομένου ότι τα μαθήματα αυτά συνήθως δεν αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου προγράμματος, οι μαθητές μπορούν να περιμένουν να πληρώσουν μόνο για ένα μάθημα. Η διάρκεια και το κόστος εξαρτώνται από το επιλεγμένο σχολείο.

Ένα μάθημα σε μια δοκιμασία γλωσσικής προετοιμασίας δεν είναι μια άμεση πορεία προς μια συγκεκριμένη σταδιοδρομία, αλλά μπορεί να είναι επωφελής για τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες που εμπλέκονται σε μια διεθνή καριέρα ή μελέτη. Οι σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν σε μια διαφορετική χώρα, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να παρακολουθήσουν αυτό το μάθημα για να ενισχύσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν σε μια ξένη γλώσσα. Οι επαγγελματίες που μπορούν να επωφεληθούν από τη λήψη ενός τυπικού γλωσσικού τεστ, και επομένως ενός κύκλου προετοιμασίας, περιλαμβάνουν δημοσιογράφους, διπλωμάτες, στελέχη μάρκετινγκ και αντιπροσώπους πωλήσεων.

Οι μαθητές έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για μαθήματα προετοιμασίας. Διατηρούνται στο διαδίκτυο και στις πανεπιστημιουπόλεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Και οι δύο επιλογές τείνουν να είναι ευέλικτες και αυτο-ρυθμιζόμενες. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.