Keystone logo

4 Σε σύνδεση Μάθημα Προγράμματα σε Πιστοποίηση της Microsoft 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μάθημα
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Επιστήμη Υπολογιστών
  • Πιστοποίηση της Microsoft
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (4)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Σε σύνδεση Μάθημα Προγράμματα σε Πιστοποίηση της Microsoft

    Ένα μάθημα μπορεί να ισχύει για μια μεμονωμένη τάξη ή μια πορεία μελέτης ανοικτή σε άτομα που κατέχουν πιστοποιητικό αποφοίτησης λυκείου ή ισοδύναμο. Το μάθημα ποικίλλει από μερικούς μήνες έως περισσότερο από ένα χρόνο. Προσφέρουν λεπτομερή, εντατική μελέτη σε άτομα που επιθυμούν να ειδικευτούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

    Τι είναι το μάθημα πιστοποίησης της Microsoft; Είναι ένα μάθημα πληροφορικής που παρέχει στους φοιτητές την κατανόηση συγκεκριμένων προϊόντων ή τεχνολογίας. Η Microsoft παρέχει βασικά προϊόντα και λογισμικό παραγωγικότητας που χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία ή το μέγεθος. Τα θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν τα βασικά στοιχεία των Windows, το Skype και ίσως μια βαθιά κατάδυση στην εικονικοποίηση. Οι ατομικές τάξεις κυμαίνονται από τα εισαγωγικά μαθήματα Microsoft μέχρι το δίκτυο.

    Οι σπουδαστές πιστοποίησης της Microsoft μπορούν να αποκτήσουν δεξιότητες σε μια ποικιλία τεχνολογικών εξειδικευμένων θέσεων, συμπεριλαμβανομένης της κινητικότητας, του cloud, των δεδομένων και των κατασκευαστών εφαρμογών. Η ακριβής διάγνωση των ζητημάτων υλικού και λογισμικού απαιτεί δεξιότητες κρίσιμης σκέψης και λήψης αποφάσεων που είναι απαραίτητες για την επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα σταδιοδρομίας. Η έρευνα και η ολοκληρωμένη σκέψη είναι άλλες μεταβιβάσιμες δεξιότητες που χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε βιομηχανία ή σταδιοδρομία.

    Τα μαθήματα πιστοποίησης της Microsoft διατίθενται διεθνώς σε τοπικά κολέγια, πανεπιστήμια και επαγγελματικές σχολές. Το εύρος των υλικών και της θέσης της κατηγορίας μπορεί να επηρεάσει το κόστος. Ως αποτέλεσμα, δεν διατίθενται δύο σειρές μαθημάτων τα ίδια. Οι φοιτητές πρέπει να επικοινωνούν με τον φορέα της επιλογής τους για τα τρέχοντα τέλη εγγραφής και εγγραφής.
    Οι σπουδαστές σε ένα μάθημα πιστοποίησης της Microsoft μπορούν να μάθουν τις τελευταίες τεχνολογίες για να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Τα επαγγέλματα που χρησιμοποιούν αυτές τις δεξιότητες περιλαμβάνουν διευθυντές πληροφορικής, προγραμματιστές, ειδικούς δικτύων και τεχνικούς υποστήριξης γραφείου. Οι τομείς ειδίκευσης μπορούν να προσφέρουν στους σπουδαστές πλεονεκτήματα σε συγκεκριμένες αγορές. Οι προγραμματιστές εφαρμογών ενδέχεται να βρουν σταδιοδρομία στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών ή ανάπτυξης λογισμικού, ενώ οι ειδικοί δικτύων είναι σε μεγάλη ζήτηση σε επιχειρήσεις με πολλαπλές τοποθεσίες. Οι πιστοποιήσεις σε εξειδικευμένες εφαρμογές και τεχνολογίες μπορεί να βρουν σταδιοδρομία στις κυβερνητικές υπηρεσίες και τις βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης.

    Τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προσφέρουν μια ποικιλία μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης με στόχο τον πολυάσχολο επαγγελματία που εργάζεται. Τα ευέλικτα χρονοδιαγράμματα και οι επιλογές μπορεί να παρέχουν την ευκολία να ακολουθήσουν τους εκπαιδευτικούς τους στόχους. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.