Keystone logo

1 Σε σύνδεση Μάθημα Προγράμματα σε Αγγλικά Πολιτικής Αεροπορίας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μάθημα
  • Γλωσσολογία/Γλώσσες
  • Αγγλικά
  • Αγγλικά Πολιτικής Αεροπορίας
Πεδία μελέτης
  • Γλωσσολογία/Γλώσσες (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Σε σύνδεση Μάθημα Προγράμματα σε Αγγλικά Πολιτικής Αεροπορίας

    Ένα online μάθημα είναι μια επιλογή για τους φοιτητές που θα προτιμούσαν μια εναλλακτική λύση στη μελέτη στην τάξη. Όλα τα μαθήματα συνήθως ολοκληρώνονται και υποβάλλονται μέσω του διαδικτύου.

    Τι είναι ένα ηλεκτρονικό μάθημα στην αεροπορία Αγγλικά; Αυτός είναι ένας τύπος μαθήματος που διδάσκει αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (ESL) με έμφαση στην αεροπορική βιομηχανία. Τα μαθήματα στοχεύουν στην προετοιμασία των μαθητών να αποκτήσουν υψηλές βαθμολογίες στις εξετάσεις πιστοποίησης, οπότε το φορτίο και η διάρκεια του μαθήματος ποικίλλουν ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο πιστοποίησης. Ένα μάθημα θα μπορούσε να πάρει οπουδήποτε από μερικές εβδομάδες έως αρκετούς μήνες ανάλογα με το ποσό του επιπλέον υλικού που καλύπτεται. Για παράδειγμα, ένα πλήρες μάθημα ESL από το επίπεδο αρχάριων με εξειδίκευση στην αγγλική αεροπορία θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από ένα μάθημα προετοιμασίας δοκιμών.

    Η αγγλική αεροπορία είναι το διεθνές πρότυπο επικοινωνίας μεταξύ πιλότων και ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.Η εκμάθηση μέσω ενός διαδικτυακού μαθήματος επιτρέπει στους απομακρυσμένους ή πολυσύχναστους φοιτητές να αποκτήσουν μια ισχυρή κατανόηση του τι λέγεται πάνω από τα κανάλια επικοινωνίας.

    Υπηρεσίες και υποστήριξη για την αεροπορία Οι μαθητές των Αγγλικών διαφέρουν μεταξύ των ιδρυμάτων, όπως και οι λεπτομέρειες των μαθημάτων. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε σχολή ενδιαφέροντος για ακριβή εικόνα.

    Αυτός ο τύπος μαθήματος προσπαθεί να προετοιμάσει τους μαθητές για υψηλές βαθμολογίες σε δοκιμές που μετρά την επάρκεια στην αεροπορία Αγγλικά. Ως εκ τούτου, η επιτυχία σε ένα online μάθημα θα μπορούσε να μεταφραστεί στην πρόοδο σε μια σταδιοδρομία ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ή πιλότος αεροπορικής εταιρείας. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας πρέπει να είναι έμπειροι επικοινωνούντες στα αγγλικά λόγω της δουλειάς τους να συντονίζουν και να κατευθύνουν διαδρομές πτήσης και πρότυπα προσέγγισης αεροδρομίων. Οι πιλότοι πρέπει να είναι σε θέση να κατανοούν πλήρως τις οδηγίες των ελεγκτών τους και να επικοινωνούν αποτελεσματικά τα θέματα που έχουν κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας των αεροσκαφών.

    Υπάρχουν πολλές επιλογές για αυτό το μάθημα, οπότε είναι λογικό να επιλέξετε διάφορες κατάλληλες επιλογές. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.