μαθήματα πιστοποιητικό - διεθνής τραπεζική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μαθήματα Πιστοποιητικό - Διεθνείς Τραπεζικές

Το πρόγραμμα Certificate in Management αποστολής από IOS εξυπηρετεί επιχειρηματίες και επαγγελματίες που εργάζονται με μια ελευθερία για να πάρει επιπλέον χέρια σε εξειδικευμένους τομείς και να αποκτήσουν πρακτική τεχνογνωσία σε συναφείς τομείς. Το υλικό των μαθημάτων παρέχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία από τους ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς.

Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από εμπειρογνώμονες έχοντας κατά νου τα ερωτήματα του έμπειρου και την περιέργεια των αρχάριους. Ομάδα ΙΟΣ προσπαθούμε συνεχώς για τις τελευταίες ενημερώσεις πρακτικές και τις εξελίξεις σε συναφείς τομείς που έχουν σχέση με τις παραδοσιακές συν μοτίβο.

Το πρόγραμμα σπουδών στο InstituteOfShipping.com έχει πρακτική προσέγγιση με εις βάθος τις διαδικασίες εργασίας.

Το πρόγραμμα σπουδών αναθεωρείται και τροποποιείται σε περιοδική βάση, ακόμη και προσφέρει επιπλέον έγγραφα, όπως αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια μαθήματος.

Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, οι τελευταίες πολιτικές και στον πραγματικό κόσμο ζητήματα.

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να έχουν μια μοναδική εμπειρία μάθησης ολιστική.

Μαθήματα Κορμού παρέχει μια κατανόηση των βασικών στοιχείων της γενικής βιομηχανίας, ενώ τα μαθήματα επιλογής δίνουν την ευελιξία της ατομικής έρευνας στους επιλεγμένους τομείς ενδιαφέροντος.

Πάνω απ 'όλα, Instituteofshipping.com εξυπηρετεί επίσης και λύνει τις απορίες σε όλους μας πρώην φοιτητές μέσω μια ιδιότητα μέλους σε ένα Αποφοίτων του IOS.

IOS προσφέρει εκπαίδευση ποιότητας στην επαγγελματική / τροπικότητα μάθησης εξ αποστάσεως, όπου οι enterpreuners και αρχάριοι μπορούν να προσθέσουν επιπλέον χαρακτηριστικό κάτω από τη ζώνη τους, ενώ ασχολούνται με άλλες δραστηριότητες / εργασίες.

Οι τέσσερις / οκτώ εβδομάδων πρόγραμμα πιστοποιητικό έχει σχεδιαστεί για να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν την εμπειρία τους σε ιδιώτες.

&nbsp

&nbsp

Syllabus

&nbsp

  • Συναλλαγματικά Αποθέματα
  • Προθεσμιακού συμβολαίου
  • Διεθνές Banking
  • Περιθώριο και Τιμολογιακή Πολιτική
  • Βασικά στοιχεία της Σύμβασης των εξαγωγών
  • Διαπραγμάτευση Σημεία
  • Επιστρεφόμενα έγγραφα

Επιλογή & είσοδος

Οι εγγραφές για τα μαθήματα είναι μέσω μιας πρώτης έρθει πρώτο σερβίς βάση, με περιορισμένα ανοίγματα ανά παρτίδα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

ΙΟΣ ήταν setup με ένα όραμα που υποστηρίζει τον εταιρικό κόσμο στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών, logistics & Εξωτερικού Εμπορίου η οποία προσπαθεί συνεχώς για τη σωστή εκπαιδευμένους personals κ ... περαιτέρω

ΙΟΣ ήταν setup με ένα όραμα που υποστηρίζει τον εταιρικό κόσμο στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών, logistics & Εξωτερικού Εμπορίου η οποία προσπαθεί συνεχώς για τη σωστή εκπαιδευμένους personals και με όραμα να βοηθήσει τους μαθητές και «εργασίας στελεχών που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο Chartering, Ναυτιλία, Αποθήκευση, Logistics και Εξωτερικού Εμπορίου, Διεθνές Μάρκετινγκ. IOS έχει έναν κόσμο των καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας, ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ανάπτυξη της προσωπικότητας του μαθητή, η σωστή ατμόσφαιρα για να δημιουργήσουν το ταλέντο και ένα περιβάλλον για την καλλιέργεια. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι όλοι οι νέοι επιχειρηματίες που συμμετέχουν αυτό το βασικό και ουσιαστικό πρόγραμμα θα έχουν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα έναντι των άλλων και θα έχει ένα σημαντικό αστέρι κάτω από τη ζώνη τους. Τα κύρια άρθρα έχουν τους ακόλουθους βασικούς στόχους και ειδικά και αποκλειστικά επικεντρωθεί στα ακόλουθα: 1.Θα κλιμακωθεί τις δεξιότητες διαχείρισης των στελεχών και επίδοξους φοιτητές μέσω συστηματικής προσέγγισης. 2. Βοήθεια στην ανάπτυξη τεχνικών και αναλυτικές ικανότητες με συστηματική προσέγγιση στην ανάληψη Εξαγωγικό Marketing και εισαγωγές για ένα ποικίλο φάσμα των προϊόντων. 3. Ανάπτυξη δεξιοτήτων στον τομέα του Διεθνούς Μάρκετινγκ μέσω βασική εστίαση στις ανάγκες του πελάτη και στην ανάπτυξη διαπροσωπικών PRs με πελάτες εξωτερικού και Εταιρικής Ινδικό Τομέα. 4. i) Μάθετε ενώ εργάζονται ή σπουδάζουν και να αποκτήσουν επιπλέον εφόδια. ii) Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση προσθέτει ένα πλεονέκτημα δεν ταξιδεύουν και επιβίβαση. iii) Πάρτε ένα αναγνωρισμένο πτυχίο / δίπλωμα από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε don 't πρέπει να παρεμποδίσει παρόν κατοχή σας. Να πάρει ένα σε απευθείας σύνδεση πτυχίο / δίπλωμα μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην αύξηση των προοπτικών σταδιοδρομίας σας. iv) Λιγότερο ακριβά και οικονομικά προσιτή. v) Το Ινστιτούτο Διοικητικό Συμβούλιο πιστεύει ότι η επένδυση στην εκπαίδευση είναι μια επένδυση στο μέλλον. Από τις πρώτες μέρες μας, έχουμε αφιερωθεί σε ευκαιρίες εκπαίδευσης και επίτευγμα. Έχουμε υπερασπιστεί την καινοτομία, την αριστεία και την ισότητα για τις γενιές των φοιτητών. Είμαστε υπέρμαχοι για τα παιδιά και τους γονείς? Δίνουμε τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές? Και είμαστε μια ισχυρή παρουσία σε χιλιάδες σχολεία και κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα. vi) Το έργο μας πέφτει σε μεγάλο βαθμό σε τέσσερις κατηγορίες: Readiness, Connection, την επιτυχία, και Υπεράσπιση. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη