Μαθήματα Πιστοποιητικό - Διεθνείς Τραπεζικές

Το πρόγραμμα Certificate in Management αποστολής από IOS εξυπηρετεί επιχειρηματίες και επαγγελματίες που εργάζονται με μια ελευθερία για να πάρει επιπλέον χέρια σε εξειδικευμένους τομείς και να αποκτήσουν πρακτική τεχνογνωσία σε συναφείς τομείς. Το υλικό των μαθημάτων παρέχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία από τους ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς.

Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από εμπειρογνώμονες έχοντας κατά νου τα ερωτήματα του έμπειρου και την περιέργεια των αρχάριους. Ομάδα ΙΟΣ προσπαθούμε συνεχώς για τις τελευταίες ενημερώσεις πρακτικές και τις εξελίξεις σε συναφείς τομείς που έχουν σχέση με τις παραδοσιακές συν μοτίβο.

Το πρόγραμμα σπουδών στο InstituteOfShipping.com έχει πρακτική προσέγγιση με εις βάθος τις διαδικασίες εργασίας.

Το πρόγραμμα σπουδών αναθεωρείται και τροποποιείται σε περιοδική βάση, ακόμη και προσφέρει επιπλέον έγγραφα, όπως αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια μαθήματος.

Το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, οι τελευταίες πολιτικές και στον πραγματικό κόσμο ζητήματα.

Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να έχουν μια μοναδική εμπειρία μάθησης ολιστική.

Μαθήματα Κορμού παρέχει μια κατανόηση των βασικών στοιχείων της γενικής βιομηχανίας, ενώ τα μαθήματα επιλογής δίνουν την ευελιξία της ατομικής έρευνας στους επιλεγμένους τομείς ενδιαφέροντος.

Πάνω απ 'όλα, Instituteofshipping.com εξυπηρετεί επίσης και λύνει τις απορίες σε όλους μας πρώην φοιτητές μέσω μια ιδιότητα μέλους σε ένα Αποφοίτων του IOS.

IOS προσφέρει εκπαίδευση ποιότητας στην επαγγελματική / τροπικότητα μάθησης εξ αποστάσεως, όπου οι enterpreuners και αρχάριοι μπορούν να προσθέσουν επιπλέον χαρακτηριστικό κάτω από τη ζώνη τους, ενώ ασχολούνται με άλλες δραστηριότητες / εργασίες.

Οι τέσσερις / οκτώ εβδομάδων πρόγραμμα πιστοποιητικό έχει σχεδιαστεί για να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν την εμπειρία τους σε ιδιώτες.

&nbsp

&nbsp

Syllabus

&nbsp

  • Συναλλαγματικά Αποθέματα
  • Προθεσμιακού συμβολαίου
  • Διεθνές Banking
  • Περιθώριο και Τιμολογιακή Πολιτική
  • Βασικά στοιχεία της Σύμβασης των εξαγωγών
  • Διαπραγμάτευση Σημεία
  • Επιστρεφόμενα έγγραφα

Επιλογή & είσοδος

Οι εγγραφές για τα μαθήματα είναι μέσω μιας πρώτης έρθει πρώτο σερβίς βάση, με περιορισμένα ανοίγματα ανά παρτίδα.

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποInstitute Of Shipping »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2020
Duration
6 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
675 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη