Το Master of Business Administration / Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης των μαθητών πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά μέσα σε έναν οργανισμό. Οι μαθητές θα δημιουργήσουν και θα υπερασπιστούν τις λύσεις τους σε προβλήματα διαχείρισης κρίσεων, κερδοφόρες ευκαιρίες ανάπτυξης και αλλαγή ηγεσίας. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι σπουδαστές αποκτούν εμπειρία στην απόσταξη μιας κατάστασης σε ένα καλά καθορισμένο πρόβλημα. εφαρμόζοντας εργαλεία και έννοιες για την ανάλυση μιας ποικιλίας εναλλακτικών λύσεων. και επιλέγοντας και υπερασπιζόμενος τη συνιστώμενη πορεία δράσης τους.

Το πρόγραμμα Master of Business Administration στο Πανεπιστήμιο του Phoenix χρησιμοποιεί μάθηση βασισμένη σε προβλήματα όπου οι μαθητές βελτιώνουν τις δεξιότητές τους επίλυσης προβλημάτων, μαζί με την επικοινωνία, τη δημιουργικότητά τους, την αξιοποίηση των πληροφοριών και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης. Αξιολογούνται με βάση τη χρήση της διαδικασίας επίλυσης προβλημάτων (η οποία χρησιμοποιεί μια γενική κλάση) καθώς και τις ικανότητες επικοινωνίας και κριτικής σκέψης τους κατά την παρουσίασή τους.

Στην εξειδίκευση MBA / HRM , οι μαθητές θα δημιουργήσουν σύνθετα σενάρια επίλυσης επιχειρηματικών προβλημάτων, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Οι μαθητές θα αποκτήσουν εμπειρία στην απόσταξη μιας κατάστασης σε ένα καλά καθορισμένο επιχειρησιακό πρόβλημα για να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες που βασίζονται στη διαχείριση για έναν οργανισμό της επιλογής τους. Θα εφαρμόσουν επιχειρηματικά εργαλεία και έννοιες για να αναλύσουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις και θα λάβουν ανατροφοδότηση σχετικά με τις επιλογές που κάνουν. Θα υπερασπιστούν τις λύσεις τους και θα προτείνουν μια πορεία δράσης και με βάση τις επιδόσεις μετρήσεις αξιολόγησης για το επιχειρηματικό πρόβλημα.

Οι ομάδες μάθησης θα εφαρμόσουν τις αρχές της συγκριτικής αξιολόγησης σε όλο το πρόγραμμα για να ερευνήσουν τις πιο δημιουργικές λύσεις σε ένα επιχειρησιακό πρόβλημα. Αυτό θα εμπλουτίσει τις εναλλακτικές λύσεις που λαμβάνουν υπόψη οι εκπαιδευόμενοι στην αξιολόγηση πιθανών λύσεων στα προβλήματα.

Το MBA / HRM αποτελείται από 45 ώρες πίστωσης και περιλαμβάνει τρία μαθήματα επάρκειας (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) τα οποία μπορεί να ικανοποιηθούν χρησιμοποιώντας προπτυχιακά μαθήματα. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να παραιτηθούν από επιπλέον εννέα μονάδες που χρησιμοποιούν μαθήματα μεταπτυχιακών σπουδών και ενδέχεται να δικαιούνται διάρκειας 27 ωρών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Phoenix Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη