μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση MBA

Alliant International Univeristy School of Management

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση MBA

Alliant International Univeristy School of Management

Μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση MBA

Σε απευθείας σύνδεση MBA Συγκεντρώσεις: Μάρκετινγκ

Αποκτήστε προηγμένες δεξιότητες για τη σύνδεση των καταναλωτών στα προϊόντα με τη συγκέντρωση μας στο Marketing. Αυτό το πρόγραμμα επεκτείνει τις ερευνητικές και μηνυμάτων θέματα κυκλοφορίας που καλύπτονται στον πυρήνα σε απευθείας σύνδεση MBA με στοχευμένο περιεχόμενο που σας προετοιμάζει για να οδηγήσει σε αυτή την πρόκληση, ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο. Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει προχωρημένες γνώσεις:

 • Branding και το εμπορικό σήμα της διαχείρισης
 • Ανάπτυξη και την παρουσίαση των σχεδίων μάρκετινγκ
 • Καθιέρωση στρατηγικές πωλήσεων που λειτουργούν
 • Διεξαγωγή έρευνας αγοράς
 • Αξιολογώντας τη συμπεριφορά των καταναλωτών, ιδίως εντός πολυ-πολιτισμική ή διεθνές πλαίσιο

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτή τη συγκέντρωση

Το Online MBA με συγκέντρωση στο Marketing σας προετοιμάζει για να οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, καθώς και στο πλαίσιο των υπηρεσιών μάρκετινγκ. Σχετικές τίτλοι των θέσεων εργασίας μπορεί να περιλαμβάνουν διευθυντής μάρκετινγκ, συντονιστής μάρκετινγκ, έρευνα αγοράς σύμβουλος, ή (ανάλογα με την προηγούμενη εμπειρία σας) υπεύθυνος μάρκετινγκ ή διευθυντής μάρκετινγκ.

Μαθήματα σε αυτή τη συγκέντρωση

 • Διαχείρισης Brand
 • Σχεδιασμός Μάρκετινγκ και Στρατηγικής Πωλήσεων
 • Έρευνα Μάρκετινγκ και Data Analytics
 • Διεθνής Συμπεριφορά Καταναλωτή και Πολιτισμού

Εισαγωγή Απαιτήσεις - Alliant School of Management MBA

Εισαγωγή στην on-line MBA στο Alliant School of Management πραγματοποιείται έξι φορές το χρόνο. Χαιρετίζουμε αιτήσεις από πτυχιούχους πτυχίο που συμμετείχαν σε περιφερειακό διαπιστευμένο πανεπιστήμια των ΗΠΑ ή το διεθνές ισοδύναμο. Αν πτυχίο σας ήταν σε μια πειθαρχία που δεν σχετίζονται με τις επιχειρήσεις ή τη διαχείριση, μπορεί να σας ζητηθεί να λάβει πρόσθετα μαθήματα πριν από την έναρξη του προγράμματος MBA σας.

Εμείς δεν απαιτούν από τους αιτούντες να λάβουν το Admissions Test Graduate Management (GMAT) πριν από την εφαρμογή στο School of Management, αν και θα εξετάσει τα αποτελέσματα αν έχετε πάρει τη δοκιμή. Οι υποψήφιοι που δεν θα υποβάλουν το σκορ GMAT θα πρέπει να προβούν σε μια συνέντευξη με το προσωπικό του νοσοκομείου μας. Επιπλέον, οι αιτούντες με ένα σωρευτικό προπτυχιακό ΣΔΣ κάτω από 2.75 είναι πιθανό να χρειαστούν νομαρχιακό έγκριση για την αποδοχή.

Απαιτήσεις και Υλικά Εφαρμογή

Πτυχίο: Ένα βαθμό απολυτηρίου τεσσάρων χρόνων ή ισοδύναμο τίτλο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Χρειαζόμαστε ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 2,75. Οι μαθητές με χαμηλότερες GPAs μπορούν να θεωρηθούν μεμονωμένα, με βάση την επαγγελματική εμπειρία τους, επαγγελματικές πιστοποιήσεις, κ.λπ.

Δοκίμιο: Μια προσωπική δήλωση, που βασίζεται γύρω από τα εξής θέματα (δεν υπερβαίνουν περισσότερο από 250 λέξεις ανά θέμα):

 • Περιγράψτε μία από τις επαγγελματικές επιτυχίες σας και πώς επηρέασε η εταιρεία που εργάζεστε για?
 • Περιγράψτε μια δύσκολη επαγγελματική κατάσταση, πώς χειρίστηκε και τι επιθυμείτε θα κάνατε διαφορετικά?
 • Τι είναι μεταπτυχιακή σχολή τους στόχους σας; Πώς θα το μεταπτυχιακό πτυχίο σας βοηθήσει στην επίτευξη αυτών των στόχων;

Βιογραφικό: Τρέχουσα βιογραφικό.

Αγγλικής Γλώσσας Proficiency (International Students μόνο): Αγγλικής γλώσσας πρέπει να αποδεικνύεται από τους αιτούντες που δεν έχουν προηγουμένως εκπαιδευμένοι στην αγγλική γλώσσα. Ελάχιστη βαθμολογία του TOEFL 550 χαρτί / 213 ηλεκτρονικών υπολογιστών / 80 Διαδικτύου ή ισοδύναμο.

Μετά από όλα τα έγγραφα που εξετάζεται, ο διευθυντής προγράμματος MBA θα εξετάσει την αίτησή σας για την αποδοχή. Οι αποφάσεις του διευθυντή του προγράμματος είναι οριστικές.

Γίνετε μέρος της Alliant κληρονομιά της επιτυχίας

Από το 1952, η Alliant School of Management πρόγραμμα MBA έχει δημιουργήσει τους ηγέτες και καινοτόμοι τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Μάθετε πώς μπορείτε να προωθήσουν την καριέρα σας με το Online MBA μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Alliant είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο διαπιστευμένο από την Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (WASC). Είμαστε ένας εργοδότης ίσων ευκαιριών και παιδαγωγός.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - San Diego, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - San Diego, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών