μάθησης Ma, την τεχνολογία και την εκπαίδευση (on-line)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μάθησης Ma, την τεχνολογία και την εκπαίδευση (on-line)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

ΜΑ Μάθησης, Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης (on-line)

Η μάθηση, Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης ΜΑ (on-line) είναι κατάλληλο για όσους ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό και την εφαρμογή της τεχνολογίας που υποστηρίζεται από τη μάθηση σε όλες τις φάσεις της εκπαίδευσης.

Αυτό το εμβληματικό πρόγραμμα προσφέρεται από το Learning Sciences Research Institute (LSRI) εντός της Σχολής Εκπαίδευσης. Μάθηση Επιστήμες αντλεί από την Ψυχολογία, Πληροφορική και Εκπαίδευση. Παρέχει μια μοναδική προοπτική για τις θεωρίες που στηρίζουν την επιτυχή μάθηση και τη διδασκαλία και την καινοτομία στον ταχέως κινούμενο ψηφιακό κόσμο των νέων τεχνολογιών.

Το προσωπικό μας έχουν εξαιρετική διεθνή φήμη για την διδασκαλία και την έρευνα τους γύρω από τη βελτίωση της διδασκαλίας και της μάθησης, η κατανόηση των συνθηκών αποτελεσματική μάθηση και εξερεύνηση πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν.

Αυτό το πρόγραμμα υπόσχεται μια βαθύτερη κατανόηση της μάθησης και, επιπλέον, πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να εφαρμοστούν μέσα στα σχολεία, τα πανεπιστήμια και το χώρο εργασίας για να την υποστηρίξει.

Δεν έχει σημασία αν το υπόβαθρό σας είναι στη διδασκαλία, την πληροφορική, ψυχολογία ή οποιαδήποτε από τις συμμαχικές κλάδους - εφ 'όσον επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη συζήτηση και ίσως ακολουθήσει μια καριέρα στον τομέα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της εκπαιδευτικής τεχνολογίας ή περαιτέρω έρευνα. Θα βρείτε LSRI μας περιβάλλον μάθησης ένας έμπειρος, υποστηρικτική και φιλική κοινότητα.

Μελετώντας σε αυτήν την πορεία θα είναι:

 • διευρύνουν τις γνώσεις και την εμπειρία των ψηφιακών τεχνολογιών ως πόροι για τη μάθηση, την εμπλοκή με σας: δισκία, smartboards κινητά εργαλεία μάθησης, εικονικά περιβάλλοντα μάθησης (VLE), σοβαρά παιχνίδια, MOOCs, με τη βοήθεια υπολογιστή συνεργατική μάθηση, immersive και επαυξημένης πραγματικότητας περιβάλλοντα
 • σας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογήσει τη χρήση τέτοιων τεχνολογιών στα εκπαιδευτικά πλαίσια
 • να σας βοηθήσει να αξιοποιήσει τις υπάρχουσες ερευνητικές να προβαίνουν σε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιλογή των συγκεκριμένων ψηφιακών τεχνολογιών
 • εξηγήσει υποστήριξη θεωρίες μάθησης, ιδίως σε ό, ενημερώνουν τον σχεδιασμό και την εφαρμογή επιτυχημένων εκπαιδευτικών τεχνολογιών
 • αναπτύξουν τις γνώσεις του ευρύτερου κοινωνικού συζητήσεις ότι ο αντίκτυπος στην τεχνολογία αναβαθμισμένη μάθηση

λεπτομέρειες Μαθήματος

Η δίδαξε στοιχείο του μαθήματος μπορεί να ολοκληρωθεί με μερική απασχόληση πάνω από δύο περίπου χρόνια, με ακόμη οκτώ μηνών για το στάδιο της διατριβής.

Το μάθημα αποτελείται από τέσσερις ενότητες. Μπορεί να είναι δυνατό να substitue ένα από αυτά, εάν ένα κατάλληλο online μάθημα είναι διαθέσιμο και εγκρίθηκε από το Leader γκολφ. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ένα 60-πιστωτικό διατριβή. Οι ενότητες και υποστήριξη διατριβής προσφέρεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση μέσω μιας σειράς των υποστηριζόμενων αυτο-μελέτη και σε απευθείας σύνδεση συνεργατικές δραστηριότητες στο εικονικό περιβάλλον εκμάθησης του Πανεπιστημίου (VLE).

Την ολοκλήρωση του μαθήματος θα περιλαμβάνει συμμετοχή σε online δραστηριότητες σε εβδομαδιαία βάση. Η online υλικό που παρέχονται μπορεί να απαιτήσει κατά μέσο όρο 10-12 ώρες μελέτης την εβδομάδα. Οι δραστηριότητες αυτές που είναι συνεργατική θα απαιτούν τακτική παρουσία στο διαδίκτυο.

Σε απευθείας σύνδεση υλικό του μαθήματος και υποστήριξη

Μελετώντας σε απευθείας σύνδεση θα συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα ψηφιακές πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένων των e-portfolios και εικονικά περιβάλλοντα μάθησης. Θα μάθετε μέσα από:

 • εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση μελέτη μερικής απασχόλησης
 • αλληλεπίδραση με εξειδικευμένους δασκάλους και τους πόρους
 • εμπειρία μιας σειράς τεχνολογιών
 • υποστηρίζεται από τη μελέτη του εαυτού και συνεργατικές δραστηριότητες

Των σπουδών σας θα πρέπει να υποστηρίζεται από:

 • συμμετοχή σε μια διαδικτυακή κοινότητα πρακτικής
 • εξατομικευμένη καθοδήγηση για την ακαδημαϊκή γραφή σας

σε απευθείας σύνδεση υλικά μας παρέχουν μια διαδραστική εμπειρία μάθησης, και σας επιτρέπουν να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το ποιες πτυχές μιας μονάδας να εργαστούν για το πότε και σε ποιο ρυθμό. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να αλληλεπιδράσετε με άλλους συμμετέχοντες στο μάθημα, και οι μονάδες θα περιλαμβάνει ομαδικές δραστηριότητες, όπως με τη χρήση blogs, wikis, και πίνακες συζητήσεων.

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις κατάλληλες απαιτήσεις του υπολογιστή για να σας δώσει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε απευθείας σύνδεση, παρακαλούμε δείτε τις σημειώσεις μας καθοδήγηση τις προδιαγραφές του υπολογιστή Παρακαλώ σημειώστε, αν βασίζονται στην Κίνα, μπορεί να αντιμετωπίσετε περιορισμούς στο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε μερικά από τα modules απευθείας σύνδεση μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω αυτό.

Ενότητες

 • Το κοινωνικό πλαίσιο της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας (30 credits)
 • Εισαγωγή στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης (30 credits)
 • Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας Έρευνας (30 credits)
 • Νέες Κατευθύνσεις στη μάθηση, Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης * (30 credits)
 • Διατριβή (60 credits)
 • Αυτή η μονάδα μπορεί να αντικατασταθεί με μια κατάλληλη μονάδα, με διαπραγματεύσεις, από την άλλη Σχολή Εκπαίδευσης προγράμματα ή προγράμματα που τρέχουν από άλλες σχολές του Πανεπιστημίου.

Οι ενότητες που προσφέρουμε εμπνευσμένα από τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας και ως εκ τούτου μπορεί να αλλάξει για λόγους, όπως για παράδειγμα, η έρευνα εξελίξεις ή αλλαγές της νομοθεσίας. Αυτή η λίστα είναι ένα παράδειγμα των τυπικών μονάδων που προσφέρουμε, όχι ένα οριστικό κατάλογο.

Καριέρα

προορισμούς της σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους μας περιλαμβάνουν συμβούλους, εκπαίδευση συμβούλους, δασκάλους γλώσσας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της επαγγελματικής και βιομηχανικής εκπαιδευτών και των εκπαιδευτών. Ένας αριθμός των αποφοίτων μας είναι ήδη στην αγορά εργασίας ενώ έχει αναλάβει τη μελέτη μερικής απασχόλησης και η μελέτη για την επαγγελματική ανάπτυξη στο πλαίσιο επιλεγμένη σταδιοδρομία τους.

Μέσος μισθός εκκίνησης και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Το 2015, το 91% των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Σχολή Εκπαίδευσης που ήταν διαθέσιμα για την απασχόληση είχαν εξασφαλισμένη εργασία ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Γνωστούς προορισμούς της πλήρους απασχόλησης στο σπίτι υψηλότερο μεταπτυχιακούς φοιτητές βαθμό 2014/15.

προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης

Η απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου δείχνει ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Είτε το χρησιμοποιείτε για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας σας, ως προετοιμασία για την περαιτέρω ακαδημαϊκή έρευνα ή ως μέσο επαγγελματικής κατάρτισης, μπορείτε να ωφεληθείτε από τη σταδιοδρομία συμβουλές για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο βρέθηκαν τις ικανότητές σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Καριέρα μας και Απασχολησιμότητα Υπηρεσία θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, που εργάζονται μαζί σας για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις προσλήψεων, όπου μπορείτε να συναντήσετε δυνητικούς εργοδότες, καθώς και προτείνοντας περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως οι σχετικές τοποθετήσεις εργασιακής εμπειρίας και εργαστήρια δεξιοτήτων.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απασχόληση των αποφοίτων, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times και Sunday Times Good University Guide 2017.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 2: 2 (ή διεθνές ισοδύναμο) σε μια πειθαρχία με σημαντικές υπολογιστή / επιστήμη της πληροφορίας, την εκπαίδευση και / ή το περιεχόμενο της ψυχολογίας
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κάποια εργασία ή εθελοντική εμπειρία σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον
 • IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε στοιχείο)? εάν αυτές οι κατηγορίες δεν πληρούνται, αγγλικά προπαρασκευαστικά μαθήματα είναι διαθέσιμα
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
- Διεθνές τέλη: 10215 GBP (HEU τέλη: 6.930 GBP)
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών