λογιστική και διαχείριση μισθοδοσίας

Global Edulink

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

λογιστική και διαχείριση μισθοδοσίας

Global Edulink

Γνωρίζατε ότι κάθε επιχείρηση, από το νόμο, πρέπει να κρατά βιβλία; Γι 'αυτό υπάρχει μια τέτοια απαίτηση για ειδικευμένους λογιστές. Όταν μελετάτε με την Global Edulink, θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε μια δουλειά, επειδή θα έχετε ένα ευρέως αναγνωρισμένο προσόν στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Αυτό το σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα λογιστικής και διαχείρισης μισθοδοσίας παρέχει στους ιδιώτες, τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και στη διοίκηση τις πληροφορίες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο σύστημα λογιστικής. Δώστε ώθηση στην καριέρα σας με την αναγνωρισμένη πιστοποίηση λογιστικής διαχείρισης και μισθοδοσίας του Global Edulink.

Καθώς η Global Edulink είναι ένας κορυφαίος πάροχος μαθήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό το μάθημα είναι υψηλής ποιότητας, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε τις δεξιότητες λογιστικής και λογιστικής και να αποδείξετε στους εργοδότες ότι μπορείτε να προσφέρετε τα καθήκοντα λογιστικής και λογιστικής γραφείου με αποτελεσματικό τρόπο.

Ο λογιστής διατηρεί οικονομικά αρχεία επιχειρήσεων και εκτελεί βασικά και βασικά λογιστικά καθήκοντα. Το QuickBooks είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά πακέτα λογισμικού γύρω από τις δύο σε απευθείας σύνδεση και desktop εκδόσεις. Σε αυτό το διαδικτυακό μάθημα θα μάθετε πώς να ρυθμίσετε το QuickBooks Online για τους πελάτες σας, πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εταιρικό αρχείο, να περιηγηθείτε στο QuickBooks, να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό λογαριασμών, να προσθέσετε τους λογαριασμούς που χρειάζεστε στο λογαριασμό σας, να ρυθμίσετε πελάτες, και τα προϊόντα που πουλάτε στο QuickBooks, δημιουργείτε και στέλνετε τιμολόγια και αποδείξεις πωλήσεων, εισάγετε και πληρώνετε λογαριασμούς, παρακολουθείτε τις δαπάνες και το εισόδημα, συνδέεστε με την τράπεζά σας μέσω του QuickBooks και πολλά άλλα.

Επιπλέον, θα μάθετε τους θεμελιώδεις κανόνες της λογιστικής διπλής λογιστικής και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του ισολογισμού και του λογαριασμού αποτελεσμάτων.

Θα λάβετε μια αποτελεσματική υπηρεσία υποστήριξης μέντορα, βίντεο βήμα προς βήμα, υλικό ανάγνωσης και μελέτης, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα μελέτης και ένα φόρουμ για να δημιουργήσετε την εμπιστοσύνη σας για να μελετήσετε αποτελεσματικά και να σας καθοδηγήσει για να έχετε καλά αποτελέσματα.

Ποιος είναι;

 • Αυτό το online λογιστικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και σε ομάδες διαχείρισης που θέλουν να μάθουν πώς να τρέξουν ένα επιτυχημένο σύστημα λογιστικής.
 • Αυτό το μάθημα δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να μάθουν τα βιβλία QuickBooks. Είτε εγγραφείτε απλά για να μάθετε τα QuickBooks ή είστε καινούργιος στο λογισμικό, θα σας διδάξουμε το λογισμικό από την αρχή μέχρι το τέλος, έτσι ώστε οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από την εμπειρία, να μάθει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν για να χρησιμοποιήσει επιτυχώς το πρόγραμμα.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το πρόγραμμα κατάρτισης για την τήρηση βιβλίων και τη διαχείριση μισθοδοσίας είναι πλήρης και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τους βασικούς τομείς που απαριθμούνται στο πρόγραμμα σπουδών. Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για 30 ώρες καθοδηγούμενης διδασκαλίας και κάθε μονάδα έχει 10 ώρες καθοδηγούμενης διδασκαλίας.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν επίσης online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Αυτή η διαδικτυακή δοκιμασία ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών επισημαίνεται αυτομάτως, ώστε να λαμβάνετε έναν άμεσο βαθμό και να γνωρίζετε αν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικά "Εκπαίδευσης Λογιστικής και Μισθοδοσίας".

Στόχοι μαθήματος:

 • Γνωρίστε το σκοπό της λογιστικής και γιατί είναι σημαντικό για μια επιχείρηση
 • Κατανοήστε τη διαφορά μεταξύ περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων
 • Εξηγήστε τους διάφορους τύπους ιδιοκτησίας
 • Μάθετε πώς οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τις βελτιωμένες λογιστικές δεξιότητες με το QuickBooks 2014.
 • Να εισαγάγει τη λογιστική και να κατανοήσει ποιες πληροφορίες πρέπει να καταγράφονται.
 • Να δοθούν οδηγίες σχετικά με τη βελτίωση και την πρόβλεψη των ταμειακών ροών και τον τρόπο σύνταξης ενός προϋπολογισμού.
 • Να εξηγήσετε τον τρόπο παροχής και διαπραγμάτευσης των τιμολογίων.
 • Δημιουργήστε μια νέα εταιρεία, εργαστείτε με λογαριασμούς και λίστες, διαχειριστείτε το απόθεμα, καταγράψτε τις πωλήσεις και επεξεργαστείτε τη μισθοδοσία
 • Να είστε σε θέση να δημιουργείτε αναφορές και γραφήματα για την επιχείρησή σας, διατηρώντας ταυτόχρονα την κατώτατη γραμμή σας
 • Καθορίστε τι χρειάζεται για να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και να διευθύνετε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματικά.
 • Προετοιμαστείτε για την εξέταση Certified Certified Intuit QuickBooks.

Προϋποθέσεις Εισόδου

 • Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους φοιτητές, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.
 • Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 17 ετών και άνω για να λάβουν τα προσόντα.
 • Απαιτείται βασική κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, γραμματισμού, αριθμητικής και ΤΠΕ για να παρακολουθήσουν αυτό το μάθημα.

Career Path

Υπάρχουν διαφορετικές διαδρομές στις οποίες θα μπορούσε να αναπτυχθεί η σταδιοδρομία σας, όπως:

 • Βοηθός λογαριασμού
 • Λογιστής
 • Διοικητικός Λειτουργός
 • διευθυντής γραφείου
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 1, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
35 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
39 GBP
Τιμή με έκπτωση. Μαθήματα πλήρης τιμή: £ 199
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών