κυριαρχήσει αυτό-διαχείριση (M.Sc.)

AKAD University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

κυριαρχήσει αυτό-διαχείριση (M.Sc.)

AKAD University

Στο ενδιαφέρον σας για την τεχνολογία συναντά την επιχειρηματικότητα; Ψάχνετε για μετά τις στενές σχέσεις μεταξύ της τεχνολογίας της πληροφορίας και διοίκηση επιχειρήσεων; Η εξ αποστάσεως μάθηση "Διαχείριση IT - Master of Science«Σας επιτρέπει δύο: να εξοικειωθούν με συγκεκριμένες IT τεχνογνωσία γρήγορα δύσκολα θέματα της επιστήμης των υπολογιστών, ενώ λαμβάνοντας υπόψη το πεδίο διαχείρισης του σημείου διοίκησης επιχειρήσεων του άποψη. Όλα τα βασικά που χρειάζεστε ως διαχειριστής των πολύπλοκων εταιρικών δομών και προγραμμάτων μπορεί να βρεθεί σε αυτό το πρόγραμμα. Είστε επαγγελματίας στα οικονομικά σκέψης, επικοινωνιακές δεξιότητες και επαγγελματική τεχνική όραμα. Οι μελέτες τους «IT Management - Master of Science» πληροί τις προϋποθέσεις για χρήση στη βιομηχανία-ανεξάρτητη, απαιτώντας επαγγελματικές ή διευθυντικές θέσεις.

Δομή Μαθήματος σας

Αποφοίτησε μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο πρόγραμμα του Δασκάλου "διαχείρισης IT«Θα αγοράσει μετά από τέσσερα εξάμηνα χτίσει ο ένας στον άλλο:

 • Εξάμηνο 1: Μπορείτε να εμβαθύνει τις γνώσεις σας για τη διαχείριση της διαδικασίας της πληροφορικής. Με αυτό υποστηρίζεται από τη διαχείριση πελατών οργανώσει την εφαρμογή των εξελιγμένων εφαρμογών. Επιστήμη θεωρητικών γνώσεων με έμφαση στην εμπειρική έρευνα υπόκεινται επίσης αυτό το εξάμηνο. Στην περιοχή της ηγεσίας που αποκτούν όχι μόνο τεχνικές γνώσεις αλλά και την επέκταση των προσωπικών βασικές δεξιότητες σας - μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μελέτη και την καριέρα.
 • Εξάμηνο 2: Θα μάθετε τα βασικά στοιχεία βασίζονται διαχείρισης IT γνωρίζουν και να οικοδομήσουμε αρχιτεκτονικές ΤΠ στην εξέταση των θεμάτων προστασίας της ιδιωτικής ζωής από την επαγγελματική διαχείριση της ασφάλειας IT. Η περιοχή της στρατηγικής πληροφορικής και η εφαρμογή της είναι το επίκεντρο. Η πρακτική σημασία εξασφαλίζει ολοκληρωμένη master σας έργο στο οποίο θα σχεδιάσετε μια ενότητα e-learning για τα διευθυντικά στελέχη κατά τη διάρκεια αρκετών εξάμηνα που εφαρμόζουν τεχνικά.
 • Εξάμηνο 3: Θα αποκτήσουν γνώσεις στον τομέα της τοποθέτηση στην αγορά της πληροφορικής εταιρείες και να επιλέξετε την εξειδίκευση σας (διαχείριση πολύπλοκων συστημάτων πληροφορικής και web-based εφαρμογές). Όλα τα συστατικά που στοχεύουν στη βέλτιστη προσόντα για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες από - και να σας προετοιμάσει για τη διατριβή Μάστερ σας πριν.
 • Εξάμηνο 4: Οι ειδικότητες που οξύνει ήδη το προφίλ σας Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. διατριβή του Δασκάλου ως τελικές εξετάσεις κάνει έτσι μια σαφή δήλωση σχετικά με τους πιθανούς τομείς σταδιοδρομίας. Η αυτόματη δημιουργία της διατριβής θα συστηματικά μέσω της επικοινωνίας των επιστημονικών μεθόδων εργασίας και εξατομικευμένη προσοχή από τους καθηγητές να εξουσιοδοτήσει διατριβή μάστερ σας σε επιστημονικό επίπεδο για τη δημιουργία.

Χρήση ως akad των φοιτητών και την ενδιαφέρουσα επιλογή μιας επίσκεψης μελέτης τριών εβδομάδων για να Σακραμέντο: Το πρόγραμμα Campus Καλιφόρνια!

ειδίκευση

 • Διαχείριση σύνθετων έργων πληροφορικής MIP61 | MIP62 | MIP63
 • Web-based εφαρμογές WEB61 | WEB62 | WEB63

προοπτικές

Προοπτικές για Αποφασισμένος - εξ αποστάσεως εκπαίδευση να κυριαρχήσει διαχείρισης IT

Οι εταιρείες αναζητούν ειδικά για το συνδυασμό της τεχνογνωσίας και διαχείρισης της γνώσης - Εκπλήρωση με αυτό το Master of Science αυτή η απαίτηση και πληρούν τις προϋποθέσεις για απαιτητικές διευθυντικές θέσεις. Συνδυάστε το με εξειδίκευση επιχειρηματική σκέψη και μετράνε ως ένα διεπιστημονικό εκπαιδευμένους διαχειριστές και επαγγελματίες της πληροφορικής να είναι το καλύτερο. Ανεξάρτητα από τον τομέα στη διάθεσή σας ως ειδικοί και η δύναμη των ανώτερων διοικητικών στελεχών όλες σταδιοδρομίας σε εθνικό και διεθνές ανοιχτό!

μεταπτυχιακό της στο akad: ψηφιακή, οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Με την ψηφιακή πανεπιστημιούπολη akad πιο αποτελεσματικά στον πλοίαρχο

Χρησιμοποιήστε το χρόνο τους πόρους σας βέλτιστα και να υποστηρίξει μαθησιακό στυλ σας με προσαρμοσμένες μονάδες της μελέτης, ευέλικτο σχεδιασμό ελεγκτικών και το σωστό μίγμα της αυτο-κατευθυνόμενη και υπό την εποπτεία της μάθησης!

Η ψηφιακή akad Campus απλοποιεί τη μερική απασχόληση αγορά ενός πλοιάρχου πτυχίο πανεπιστημίου: Ως ένα κομβικό σημείο στη μελέτη αυτού του εικονική αγορά προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια επιτυχημένη μεταπτυχιακές σπουδές: Πότε και πώς θέλετε να στέκεται εκεί σε απευθείας σύνδεση υλικά μελέτη που εκπονήθηκε σχεδιασμού του ελέγχου γίνεται αποτελεσματικά και εύκολα να κρατήσετε επαφή με τους συμφοιτητές σας. Rascher, ενώ ο ήχος απόκτηση γνώσεων πάνω στην Πανεπιστημιούπολη akad ενισχύσει τα κίνητρα σας και δείχνει την εκμάθηση επιτυχία σας αμέσως. Akad Campus σας δίνει τη δυνατότητα σε μεμονωμένους σας τρόπος για να το Master:

 • Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση: πρακτική, έγκαιρα και ξεκάθαρα δομημένο γράμματα μελέτη - κατανοήσουν τις μονάδες που έρχονται εύκολα στο σπίτι σας τη μάθηση!
 • Απόσταση e-learning: αποτελεσματική μάθηση μέσω της online ασκήσεις, online coaching και web-based εκπαίδευση - αξιοπιστία, έτσι ώστε το περιεχόμενο είναι ασφαλές!
 • Interactive E-Learning: προσωπικά εποπτεύεται από καθηγητές και άμεση ανταλλαγή απόψεων με τους συμφοιτητές - προστιθέμενη αξία της γνώσης και την άμεση διαθεσιμότητα των περιεχομένων για να ενισχύσει τα κίνητρα!
 • Σεμινάρια (προαιρετικό): εκτός από τις εικονικής μάθησης στο χώρο σεμινάρια - ισχύουν μάθει μεθόδους σε συγκεκριμένες ερωτήσεις αμέσως!

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Στην αρχή της μελέτης, θα πρέπει να αποδείξει με ειδίκευση στην επιστήμη των επιχειρήσεων πληροφορικής ή ισοδύναμο ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές σας σε ένα πανεπιστήμιο, κολέγιο ή πανεπιστήμιο στις επιχειρήσεις, την επιστήμη υπολογιστών ή διοίκησης επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι γλωσσικές δεξιότητες που απαιτούνται στα αγγλικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ενότητα με επιτυχία στα αγγλικά. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι γνώσεις έχετε, μπορείτε να πάρετε ένα online τεστ, το οποίο θα αξιολογηθεί αμέσως για σας. Για να ανανεώσετε, σας προσφέρουμε την κατάλληλη εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα.

Τι ακριβώς μπορείτε να περιμένετε στη διαχείριση εξ αποστάσεως: IT Management - Master of Science;

Κύριο συστατικό του μάστερ "σαςΔιαχείριση IT«Είναι η διαχείριση της διαδικασίας της πληροφορικής. Εταιρείες στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο του σήμερα πρέπει να ανταποκριθούν με ευελιξία - για τη διαχείριση προσανατολισμένη στη διαδικασία είναι απαραίτητη. Ψηφιακή ροή των πληροφοριών και αυτοματοποιημένες επιχειρηματικές διαδικασίες χρειάζονται οι IT managers με εσοχή κατανόηση της Διαχείρισης Επιχειρηματικών Διαδικασιών.

Ο έμπειρος akad-Λέκτορας Prof. Dr. Ralf Berning είναι σε Μελέτη Επιστολή MA_IT_Management_PMN106 εξ αποστάσεως εκπαίδευση «IT Management - Master of Science» τα βασικά βήματα της επιχειρηματικής διαδικασίας διαχείρισης: προσανατολισμένη στη διαδικασία οργανωτικές δομές, τις σύγχρονες τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας και οργάνωσης των επιχειρήσεων είναι θεματικές προτεραιότητες.

Ο Εκχύλισμα των κιλότες μελέτης συνοψίζει με τίτλο «Διαδικασία προσανατολισμένη οργανωτικές έννοιες και διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών» παρακάτω θέματα κοινού:

 • Θεμέλια και την ανάπτυξη του προσανατολισμού διαδικασίας
 • Προσανατολισμένη στη διαδικασία σχεδιασμού του συστήματος των επιχειρήσεων
 • Πληροφορίες τεχνικές πτυχές του σχεδιασμού της διαδικασίας
 • Τεχνικές μοντελοποίησης της διαδικασίας

Δείτε και μόνοι σας: Η akad πανεπιστημιούπολη με του ευέλικτος, άτομο και αποδοτικός μοντέλο Μελέτη κάνει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα περιεχόμενα των Masters στον τομέα της πληροφορικής διαχείρισης εύκολη: Γιατί να μάθετε πού και πότε θέλετε να κανονίσετε τις σπουδές δουλειά σας καλύτερα με ατομικό χρόνο τους πόρους σας - σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Η προσφορά μας για εσάς: Δοκιμάστε μεταπτυχιακές σπουδές σας στο Πανεπιστήμιο akad 4 εβδομάδες δίκη. Για ερωτήσεις για την «μελέτη μερικής απασχόλησης» είναι φιλική μας και ειδική Akad Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι καλώντας 0711 81495-400, όπως για σας προσωπικά. Ανυπομονούμε να από εσάς - και να σας βοηθήσει με μια γρήγορη επίτευξη γκολ!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Γερμανός
AKAD University
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
24 - 30 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
12,720 EUR
Σύνολο δίδακτρα
Locations
Γερμανία - Germany Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Γερμανία - Germany Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών