καλοκαιρινά προγράμματα - αρχιτεκτονική

NewSchool of Architecture and Design

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

καλοκαιρινά προγράμματα - αρχιτεκτονική

NewSchool of Architecture and Design

Newschool προσφέρει δύο προγράμματα αρχιτεκτονικής του καλοκαιριού. Τα προγράμματα 4 ημέρες βουτήξει σε δύο συναρπαστικές περιοχές της εστίασης: Νευροεπιστήμες στην Αρχιτεκτονική και υγιή πολεοδομία. Ιδανικό για φοιτητές αρχιτεκτονικής και εργάζονται επαγγέλματα που ενδιαφέρονται για την εμβάθυνση της κατανόησης τους αρχιτεκτονική.

υγιή πολεοδομία (7 Αυγούστου - 10η, 2017) πρόγραμμα διαμεσολάβηση καλοκαίρι καθοδηγεί τους μαθητές στη μελέτη της αυξανόμενης απόδειξη ότι ο τρόπος πόλεις και τις γειτονιές σχεδιαστεί επηρεάζει άμεσα την υγεία των κατοίκων, των εργαζομένων και των επισκεπτών. Ταυτόχρονα, πολλοί σχεδιαστές και σχεδιαστές αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν υγιές αστικό περιβάλλον λόγω της έλλειψης κατανόησης, την εμπειρία και την κατάρτιση. Αυτό προγράμματα προσφέρει μια γείωση στις στρατηγικές της διαδικασίας και του σχεδιασμού που προωθούν την υγιεινή πόλεις. Το πρόγραμμα καλύπτει το ευρύ πλαίσιο των αστικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων της περιφερειοποίησης, της κοινότητας και των δημόσιων υποδομών. Απευθυνόμενος τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους άστεγους, τους ηλικιωμένους, και των δημογραφικών τάσεων παρέχει ένα ενημερωτικό βάσης σε σχέση με το κοινωνικό, πολιτικά και οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με αστικές περιοχές.

Νευροεπιστήμες για την Αρχιτεκτονική (14 Αυγούστου - 17η, 2017) πρόγραμμα διαμεσολάβηση καλοκαίρι καθοδηγεί τους επαγγελματίες αρχιτεκτονική / σχεδιασμός / νευροεπιστήμης σε μια εξερεύνηση της συγκυρία του εγκεφάλου και του δομημένου περιβάλλοντος. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να αναπτύξουν μια γνώση του εγκεφάλου και να μάθουν τις πτυχές του πώς επεξεργάζεται χωρική αναπαραγωγή. εργασίες στούντιο στο πρόγραμμα χρησιμοποιεί σχεδιαστική προσέγγιση βάσει στοιχείων, γείωση αρχιτεκτονικές έννοιες στις νευροεπιστήμες.

Τα προγράμματα 4 ημερών αποτελείται από διαλέξεις από παγκοσμίου φήμης σχολή, εργαστήρια, εκδρομές, ομιλητές και τη δικτύωση, καθώς και πρόσβαση σε εγκαταστάσεις newschool συμπεριλαμβανομένης της Welch Βιβλιοθήκη, Design Studios και Υλικά Lab. Οι ευρωπαϊκό πρωινό και γεύματα συμπεριλαμβάνονται καθημερινά, μαζί με δεξίωση και δείπνο κατά τη διάρκεια της τελικής βραδιάς του προγράμματος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - San Diego, California
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - San Diego, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών