Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Master MBA Online είναι για εσάς:

 • Πάρτε τις απαραίτητες γνώσεις για τη διαχείριση και την κατεύθυνση των διαφόρων κλάδων και τεχνικές απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού ή της εταιρείας.
 • Αναπτύσσουν, να εφαρμόζουν, να παρακολουθούν μια στρατηγική διαχείρισης των επιχειρήσεων για την επιτυχία.
 • Αξιολογήσει και να εκτιμήσει την καταλληλότητα των εμπορικών στρατηγικών.
 • Αναλύστε το σχέδιο μάρκετινγκ της εταιρείας και να λάβουν αποφάσεις αναλόγως στα κανάλια εμπορίας, σύμφωνα με μια σε απευθείας σύνδεση και διεθνές περιβάλλον.
 • Εκτελέστε οικονομικές και χρηματοοικονομικές αναλύσεις.
 • Γνωρίζοντας την ορθή διεξαγωγή της διαχείρισης εργασιών μιας εταιρείας.

Η online MBA απευθύνεται σε επαγγελματίες και τους αποφοίτους με εργασιακή εμπειρία έχοντας εργαστεί σε εταιρείες όπως η μεσαία στελέχη που επιθυμούν να βελτιώσουν τη θέση εργασίας τους. Η σημερινή πραγματικότητα δείχνει ότι αν έχετε ένα μάστερ πολύ δύσκολο να βρουν δουλειά ή να βελτιώσουν σε αυτό. Μετά από ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και διοίκηση επιχειρήσεων, η εξέλιξη είναι εμφανής. Ένα λειτουργικό διευθυντής μιας ΜΜΕ μπορεί να γίνει λειτουργική γενικός διευθυντής ή διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας. Στην περίπτωση μια ενδιάμεση θέση, όπως ένας διευθυντής προϊόντος μπορείτε να πάρετε για να γίνει διευθυντής μάρκετινγκ ή διευθυντής ή ο διευθυντής μιας ΜΜΕ.

Χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία της υπόθεσης και το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) επικεντρώνεται στην παροχή γνώσεων και την εδραίωση της σε δύο ομάδες. Βασικά θέματα: μάρκετινγκ, οικονομικών και ανθρώπινων πόρων? και σταυρό: οι άλλοι τομείς της γνώσης και εστιάζεται κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας.

Ο σκοπός του σε απευθείας σύνδεση MBA είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές να διατυπώσουν και να εφαρμόσουν στρατηγικές για την επιτυχία στη διαχείριση των επιχειρήσεων που εισέρχονται κάθε έναν από τους τομείς της εταιρείας. διαχειριστές τρόπο μπορεί να αξιολογήσει τα σχέδια μάρκετινγκ και κατάλληλα κανάλια για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στην αγορά? λειτουργίες ελέγχου και τα σχέδια της εφοδιαστικής? συστημάτων και της τεχνολογίας των πληροφοριών? Ανθρώπινου Δυναμικού? και την οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση. Τελικά παρέχουν τις γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχή διαχείριση των επιχειρήσεων σε οποιαδήποτε από τις πτυχές ενός οργανισμού.

Kermes ενταχθεί στην διδακτική εμπειρία MBA από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Μεθοδολογία και Αξιολόγηση

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Εμείς αγκυροβόλησε με την ιδέα να προσφέρει προσιτή εκπαίδευση σε οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε κατάσταση. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατάρτισης έχουμε γίνει ένα διεθνές σημείο αναφοράς σε απευθείας σύνδεση εκπαίδευση.

 • Συνδεδεμένοι Μεθοδολογία: Δείτε το πρόγραμμα από την εικονική πανεπιστημιούπολη μας. Διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 • απόσταση Μεθοδολογία: Αν προτιμάτε, να πάρει το υλικό των μαθημάτων σε μορφή βιβλίου.
 • Μεθοδολογία της μικτής μάθησης: Με τα πλεονεκτήματα της online mode, στο πέραν παρακολούθησε μαθήματα.

Προσφέρουμε μια μεθοδολογία κοντά στο μαθητή μέσα από τα βασικά σημεία της μεθοδολογίας μας:

 • Ζήστε εικονικές τάξεις: Έτσι μπορείτε να τους δείτε μόνο με πρόσβαση στο internet. Ακούστε, ερωτήσεις και συζήτηση με το δάσκαλο μέσα από την διαδραστική πλατφόρμα. Αν χαθεί ή θα θέλατε να δείτε ξανά κάποια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την πανεπιστημιούπολη της ίδιας ΝΧΙ.
 • Virtual Campus: Είσοδος πότε ή όπου θέλετε σε όλες τις εκπαιδευτικό περιεχόμενο, με τη δυνατότητα να απεικονίσει μέσα από το ίδιο το εργαλείο ή να κατεβάσετε σε μορφή PDF 2.0. Συνεργαστούν και να αλληλεπιδρούν με τους συμμαθητές και τους δασκάλους σας μέσα από ομάδες συζήτησης και φόρουμ συζητήσεων και συνομιλιών. Πάρτε μετρήσεις, μελέτες περιπτώσεων και πρακτικές περιπτώσεις με τη δυνατότητα της αυτο-αξιολογούνται δοκιμή.
 • Virtual Library: Απολαύστε πάνω από εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο, περισσότερες από 9.000 αναφορές πάνω από 120 εξειδικευμένο και σχετίζονται με τον κόσμο του εκδοτική εταιρεία. Η εικονική μορφή σας επιτρέπει να επισημάνετε, να προσθέσετε σημειώσεις ή να αλλάξετε τον τρόπο προβολής κειμένου με αποστολή την προώθηση της μάθησης.
 • Guardian Unlimited: Θα έχει την υποστήριξη ενός προσωπικού εκπαιδευτή και καθηγητές πρόσβαση των επαγγελματιών του κλάδου με τις οποίες να διεξάγουν διδασκαλία e-τάξη και να επικοινωνήσετε μέσω chat rooms, forums, τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν το χρειάζεστε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να αντιμετωπίσει τα σεμινάρια στην έδρα του ΔΝΤ.
 • Masterclass και Δικτύωση: Ένα σημαντικό μέρος του κόσμου κατάρτιση δικτύωσης. Σε ΝΧΙ που παρέχουμε μπορείτε να υφαίνουν το δικό σας δίκτυο με τους συμμαθητές και τους επαγγελματίες μέσω προσκλήσεων για σεμινάρια, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, και όλα τα είδη της επικαιρότητας.
 • Μελέτη περίπτωσης: Κάθε ενότητα προβάλλεται σε μια πρακτική μελέτη περίπτωσης, ένα πραγματικό και το παρόν της εταιρείας, η Amadeus, η οποία θα μελετήσει τα δεδομένα και τις περιστάσεις σας. Εργασία από την προοπτική του καθενός από τα υλικά, όπως ο φοιτητής σπουδάζει, σας επιτρέπει να αναπτύξει μια σφαιρική άποψη του επιχειρηματικού κόσμου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συνεχούς αξιολόγησης κατά τη διάρκεια του MBA σε απευθείας σύνδεση. Κάθε ενότητα αξιολογείται συνδυάζοντας ένα online αναθεώρηση και την ανάπτυξη των μελετών περιπτώσεων.

πτυχία του τελικού απόκτηση μεταπτυχιακού από το UCJC (Universidad Camilo José Cela) και το ΔΝΤ Business School, υπόκειται σε ξεπερνώντας το καθένα δοκιμές μονάδα που αναφέρονται παραπάνω και το αναπτυξιακό έργο να κυριαρχήσει.

Προοπτικές Σταδιοδρομίας

Στο τέλος αυτού του MBA σε απευθείας σύνδεση Μάστερ μπορείτε να εκτελέσετε τις λειτουργίες:

 • Σκηνοθέτης και διευθυντής των επιχειρήσεων.
 • στρατηγικό σύμβουλο σε διάφορους τομείς της εταιρείας.
 • Διευθυντής της επιχείρησης, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ.
 • Brand Manager / Brand Manager.
 • Υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
 • Διευθυντής Προϊόντων.

Θέλουμε οι μαθητές μας να ΝΧΙ αποκτούν τη γλωσσική και τη γλώσσα που απαιτούνται για να λειτουργήσει στον επαγγελματικό κόσμο με εγγυήσεις αρμοδιότητας.

Ένας τρόπος για να αποδείξουν τις γνώσεις σε γλώσσες είναι με το πέρασμα εξετάσεις επίσημες γλώσσες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο από τη διαίρεση Executive Ξένων Γλωσσών ΝΧΙ μας προετοιμάσει για την επίσημη πιστοποίηση των γλωσσικών εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge (PET, FCE, CAE και CPE).

Εργασία και εγγυημένη Πρακτικές

ΔΝΤ Business School, μέσω της ιστοσελίδας του και Πρακτικές απασχόλησης εγγυάται φοιτητές MBA, πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις. συνθήκες ερώτημα.

Ανάμεσα στις εταιρείες που το ΔΝΤ διατηρεί συμφωνίες εκπαιδευτικής συνεργασίας για την εκπαίδευση στην απασχόληση, περιλαμβάνουν:

partner115

Τιμή και Υποτροφίες

Σε ΝΧΙ προσφέρουμε στους μαθητές μας μεγάλη διευκολύνσεις πληρωμής:

 • Επιχορήγηση έως 65%
 • Χρηματοδότηση μέχρι 12 μήνες άτοκα ή τραπεζική παρέμβαση (βλ συνθήκες)
 • Σε απευθείας σύνδεση μέθοδος πληρωμής: Μετρητά (Έκπτωση 5%) / Πληρωμή με άτοκες δόσεις
 • Blended τρόπος πληρωμής: Μετρητά (Έκπτωση 5%) / Πληρωμή με άτοκες δόσεις
 • Μπόνους μέσω του Ιδρύματος Τριμερούς
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε39 περισσότερα μαθήματα αποIMF Business School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
11,300 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη