και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - ειδικότητα της μόδας

IMF Business School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) - ειδικότητα της μόδας

IMF Business School

Το MBA στη μόδα των ΝΧΙ σας δίνει τη δυνατότητα να:

 • Να είμαι καλά στα βασικά μεγέθη της κλωστοϋφαντουργίας τομέα ΧΧΙ αιώνα από επιχειρηματική άποψη.
 • Γνωρίζοντας τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από ένα εμπορικό σήμα μόδας για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας: εξειδικευμένη, Γενική Διεύθυνση Τύπου, δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις, ψηφιακή εικόνα, κ.λπ.
 • Αξιολογούν την καταλληλότητα των διαφορετικών στρατηγικών διαπραγμάτευσης. Αναλύστε ένα σχέδιο μάρκετινγκ, να αξιολογήσει και να αποφασίσει τα κατάλληλα κανάλια μάρκετινγκ, κ.λπ.
 • Εκτελέστε ανταγωνιστική ανάλυση και το περιβάλλον της αγοράς και να είναι σε θέση να προβλέψει τις νέες τάσεις και τις μελλοντικές συμπεριφορές.
 • Διαμόρφωση, την εφαρμογή και την παρακολούθηση της στρατηγικής για την επιτυχή Διοίκηση Επιχειρήσεων στο χώρο της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας.
 • Για να αποκτήσουν την απαραίτητη για την ηγεσία και τη διαχείριση των κλάδων που επιτρέπουν την ορθή λειτουργία μιας εταιρείας, mastering τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για τη δημιουργία και την εφαρμογή του καθενός από αυτούς γνώσης.
 • Κάντε παραγωγικές ιδέες σας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα και κανάλια στο τοπίο του σύγχρονου design.

Το MBA στο Fashion ΔΝΤ απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, τα προφίλ του επιχειρηματικού κόσμου που θέλουν να ενισχύσουν την πιο trendy μέρος ή το αντίστροφο, fashionistas που θέλουν να πηδήξουν στον κόσμο των επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων και τη μορφή των επιχειρήσεων.

βαθμό του πλοιάρχου στο χώρο της μόδας διοίκηση επιχειρήσεων βαθαίνει καθώς αναλαμβάνει και τη διαχείριση των εταιρειών μόδας, αλλά επιδιώκει επίσης να ικανοποιήσει εκείνους που έχουν ήδη βυθισμένο στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας ή που θέλουν να εισέλθουν, έτσι ώστε να γνωρίζουν και να ελέγχουν τις τρέχουσες νέες στρατηγικές να κυριαρχήσει τόσο ελκυστικό, όπως στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας.

Η συνεργασία και η υποστήριξη της Agatha Ruiz de la Prada Μόδα και την Ισπανία, με τις καλύτερες ισπανικές σχεδιαστές τοποθετούν στην πρώτη γραμμή ΔΝΤ και προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα χρήσης επαγγελματικών εργαλείων σε πλήρη ισχύ.

Υφάσματα και μόδα είναι σε μια συνεχή ανάπτυξη του χεριού των νέων τεχνολογιών. μόδα μελέτη και τη διαχείριση των επιχειρήσεων θα σας επιτρέψει να προσαρμοστούν στην αλλαγή, κυριαρχούν στην αγορά της μόδας και εμπορική διαχείριση, νέες καταναλωτικές συνήθειες, τα μέσα ενημέρωσης, τη διανομή, τις δεξιότητες διαχείρισης και γενικά όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να διαχειρίζονται και να οδηγήσει οποιαδήποτε εταιρεία στον κόσμο του σχεδιασμού, είτε εκκίνησης σε πολυεθνική. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος θα είστε σε θέση να αναπτύξουν στρατηγικές των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν εταιρικές ταυτότητες αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο.

Ο Δάσκαλος έχει την υποστήριξη της Agatha Ruiz de la Prada στο επίκεντρο του περιεχομένου, αντανακλώντας την εμπειρία της πάνω από 30 χρόνια φέρνοντας τις συλλογές τους για τη δική διαδρόμους στυλ σε όλο τον κόσμο και τη διαχείριση μιας μάρκας παρούσα σε περισσότερες από 170 χώρες . Francisco Javier Blasco de Luna, Antonio Pernas, Beatriz Deza μεταξύ άλλων, αποτελούν μια σχολή επαγγελματίες δασκάλους και δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας και των επιχειρήσεων.

ΣΤΟΧΟΙ Master στη Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας

Αποκτά ένα όραμα για το παρόν στάδιο της βιομηχανίας της μόδας, και να εκπληρώσει τις ιδέες σας, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και έγκυρα για τα κανάλια του σχεδιασμού σκηνή. Θα μάθετε επίσης για:

 • Αναλύστε τη βάση της στρατηγικής κατεύθυνσης μελετώντας θεμελιώδη μεγέθη της, την ανάλυση ανταγωνιστικό περιβάλλον, προκειμένου να μπορέσει ο φοιτητής για τη διαμόρφωση, την εφαρμογή και την παρακολούθηση μιας επιτυχημένης στρατηγικής διαχείρισης.
 • Να εκπαιδεύσει τους φοιτητές, έτσι ώστε, ως διευθυντής, να είναι σε θέση να αξιολογήσει την καταλληλότητα μιας επιχειρηματικής στρατηγικής, αναλύοντας σχέδιο μάρκετινγκ στην οποία βασίζεται, αποφασίζοντας των καταλληλότερων διαύλων εμπορίας, κ.λπ.
 • Για να αποκτήσουν την αναγκαία για την κατεύθυνση και τη διαχείριση των διαφόρων κλάδων που επιτρέπουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας γνώσης.
 • Καθοδηγούν τους σπουδαστές στις τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους κυνηγούς τάσεις και να κατανοήσουν τις εσωτερικές πηγές που κάνει την πρόβλεψη της μελλοντικής συμπεριφοράς και των συναισθημάτων των ατόμων προς μάρκες.
 • Να παρέχει στους φοιτητές με ένα πραγματικό σκοπό της τρέχουσας σενάριο στον τομέα, έτσι ώστε να γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι πιο αποφασιστικά κατά τη διαχείριση και την υλοποίηση των στρατηγικών επιχειρήσεων.
 • Να παρέχει στους φοιτητές με μια πολιτιστική για να σας κάνει πιο άνετα σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον στην εν λόγω βάση νόημα.
 • Γνωρίζοντας τις διαφορετικές διαδρομές, χρησιμοποιώντας ένα εμπορικό σήμα μόδας για να προσεγγίσετε το κοινό σας: Τύπου, Γενική Διεύθυνση Τύπου, δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις, συνέργειες με άλλες μάρκες, εσωτερική επικοινωνία εντός της επιχείρησης και, φυσικά, η ψηφιακή εικόνα και δημιουργία περιεχομένου.

Μεθοδολογία και Αξιολόγηση

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Το MBA στη μόδα των ΝΧΙ είναι εφοδιασμένο με ένα πλήρως προσβάσιμο μεθοδολογία μέσω της online διανομής.

 • online μαθήματα online και live μαθήματα μέσω πολλαπλών συσκευών εικονική πλατφόρμα μας. Μέσα από αυτό, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τον καθηγητή, ρίχνοντας ερωτήσεις και να δείτε άλλους συμμετέχοντες. Όλα τα μαθήματα καταγράφονται, ώστε να μπορούν να προβληθούν σε οποιαδήποτε στιγμή και όσο συχνά χρειάζεται.
 • Virtual Campus: Ένα βασικό πυλώνα της σε απευθείας σύνδεση των ΝΧΙ κατάρτισης είναι η εικονική πλατφόρμα εκμάθησης από την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της κατάρτισης. Διαισθητική χρήση έχει αναπτυχθεί για να διευκολύνει την πρόσβαση και τη μάθηση.
 • Εμπειρογνώμονας καθηγητές συνήθειας: Επαγγελματική χωματερές στον τομέα της κατάρτισης σας, σας συνοδεύει σε όλη τη σταδιοδρομία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου σεμινάρια, φόρουμ, chat ή να αντιμετωπίσουν σεμινάρια στην έδρα του ΔΝΤ.
 • Virtual Library: Απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερες από 9.000 αναφορές που σχετίζονται με τον κόσμο της διαχείρισης και της διαχείρισης των επιχειρήσεων.
 • Webinars και ειδήσεις. συμφωνίες μας με Agatha και τη μόδα της Ισπανίας, μεταξύ άλλων επαγγελματιών, μας επιτρέπουν να στρογγυλά τραπέζια, σεμινάρια και κάθε είδους εκδηλώσεις στις οποίες η πραγματικότητα της εκάστοτε περιοχή και προωθεί τη δικτύωση με τους ειδικούς της μόδας και φοιτητές.
 • πρακτική μελέτη περίπτωσης. Κάθε ενότητα προβάλλεται σε μια πρακτική μελέτη περίπτωσης, ένα πραγματικό και το παρόν της εταιρείας, η οποία θα μελετήσει τα δεδομένα και τις περιστάσεις σας. Στο MBA με εξειδίκευση στη μόδα Εταιρείες που βασίζεται στην εταιρεία Agatha Ruiz de la Prada για να φέρει τους μαθητές με την πραγματικότητα του επιχειρηματικού κόσμου.

Agatha Ruiz de la Prada

Ομοίως, ο μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει αυτό το μάστερ στη μεθοδολογία εξ αποστάσεως, λαμβάνει όλα ακαδημαϊκό περιεχόμενο σε μορφή βιβλίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Συνεχή αξιολόγηση ως προκαταβολές στη μελέτη του Master in Fashion. Κάθε ενότητα θα αξιολογηθεί από το συνδυασμό σε απευθείας σύνδεση και την ανάπτυξη της κατά περίπτωση εξέτασης? υπέρβαση θα απελευθερώσει κάθε θέμα.

Ομοίως, η απόκτηση πτυχίων μάστερ και Master ΝΧΙ Πανεπιστήμιο Camilo José Cela, υπόκεινται σε ξεπερνώντας κάθε δοκιμή μονάδα και την ανάπτυξη μιας τάξης κύριο έργο.

Προοπτικές Σταδιοδρομίας

Αυτό το Master σας δίνει τη δυνατότητα να:

 • Σκηνοθέτης και διευθυντής των επιχειρήσεων της μόδας
 • στρατηγικό σύμβουλο
 • Διευθυντής της επιχείρησης, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ
 • Brand Manager / Brand Manager
 • Επικεφαλής της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
 • Υπεύθυνος Προϊόντων

εγγυημένη και Ανταλλαγή Πρακτικές απασχόλησης

ΔΝΤ Business School, μέσω της ιστοσελίδας του και Πρακτικές απασχόλησης εγγυάται φοιτητές MBA με ειδίκευση στη μόδα, τις πρακτικές στις επιχειρήσεις. συνθήκες ερώτημα.

Ανάμεσα στις εταιρείες που το ΔΝΤ διατηρεί συμφωνίες εκπαιδευτικής συνεργασίας για την εκπαίδευση στην απασχόληση, περιλαμβάνουν:

Partners120

Τιμή και Υποτροφίες

σε απευθείας σύνδεση: 9.100,00 € 3.185,00 € Semipresencial: 11.300,00 € 3.955,00 € Σε ΝΧΙ προσφέρουμε στους μαθητές μας μεγάλη διευκολύνσεις πληρωμής:

 • Επιχορήγηση έως 65%
 • Χρηματοδότηση μέχρι 12 μήνες άτοκα ή τραπεζική παρέμβαση (βλ συνθήκες)
 • Σε απευθείας σύνδεση μέθοδος πληρωμής: Μετρητά (Έκπτωση 5%) / Πληρωμή με άτοκες δόσεις
 • Blended τρόπος πληρωμής: Μετρητά (Έκπτωση 5%) / Πληρωμή με άτοκες δόσεις
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
9,600 EUR
Locations
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών