ηγεσία μοντέλα ηγεσίας-ηγεσίας

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ηγεσία μοντέλα ηγεσίας-ηγεσίας

Study 365

Επισκόπηση

Θέλετε να είστε ένας μεγάλος ηγέτης, αλλά πώς οι ηγέτες χειρίζονται κρίσιμα συμβάντα; Ποια μοντέλα ηγεσίας υπάρχουν; Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω μοντέλα ηγεσίας;

Εάν θέλετε να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις, τότε αυτό το μάθημα είναι για εσάς. Αυτό το μάθημα θα διδάξει στους μαθητές να βρουν τη φωνή τους ως ηγέτες και να χρησιμοποιήσουν διάφορα μοντέλα ηγεσίας για να ενισχύσουν αυτό. Είτε εργάζεστε ήδη στη διοίκηση, ή αν θέλετε, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να γίνετε ειδικός ηγέτης.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικές κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε όσους διαχειρίζονται μια ομάδα ως μέρος των καθηκόντων τους, όπως διευθυντικά στελέχη, επικεφαλής ομάδων ή επιβλέπων.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα βασικά θέματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών.

Διάρκεια:

Θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σπουδών σας από την ημερομηνία αγοράς του μαθήματος. Το μάθημα είναι αυτο-ρυθμιζόμενο ώστε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μάθημα στα στάδια της επανεξέτασης της εκπαίδευσης ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Ο διαδικτυακός έλεγχος επισημαίνεται άμεσα, οπότε θα ξέρετε αμέσως εάν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για Mastering Leadership-Leadership Models.

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το εκπαιδευτικό μάθημα θα ενισχύσει τη σταδιοδρομία των στελεχών, των ηγετών των ομάδων ή εκείνων που ελπίζουν να γίνουν κάποια από τα παρακάτω:

  • Διευθυντής
  • ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ
  • Επόπτης
  • διευθυντής ανθρωπίνων πόρων
  • Διαχείριση αλλαγών
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
60 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών