επιγραμμικές δημόσιες συμβάσεις προμηθειών και δίπλωμα

CMI Communications & Management Institute

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

επιγραμμικές δημόσιες συμβάσεις προμηθειών και δίπλωμα

CMI Communications & Management Institute

Ο Συνδεδεμένοι Δίπλωμα Προμηθειών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας Φυσικά απονέμεται από το διάσημο CIPS, Chartered Institute of Προμηθειών & Εφοδιασμού. Σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να εργαστούν ως Chartered Προμηθειών & Εφοδιασμού επαγγελματίες, αυτό είναι το πρωταρχικό βήμα στο δρόμο προς το Επαγγελματικό Δίπλωμα Προμηθειών & Εφοδιασμού επίπεδο 6 του Ηνωμένου Βασιλείου και της πλήρους ένταξης των ΠΚΠ.

Λόγω του ορκωτού φύση του βραβείου, οι απόφοιτοι θα είναι σε εξαιρετική θέση για να επωφεληθούμε από τις εθνικές και πολυεθνικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, εδώ στην Ιρλανδία όσο και στο εξωτερικό. Το μάθημα αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την αγορά και την προσφορά και κυρίως την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα απρόβλεπτη. Θα μάθετε πώς κακές αποφάσεις προμηθειών μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση των οργανώσεων, ενώ καλές δημόσιες συμβάσεις μπορούν να ενισχύσουν την κερδοφορία και την εξασφάλιση μακροπρόθεσμης ανάπτυξης.

Αυτό το μάθημα διαχείριση προμηθειών και της εφοδιαστικής αλυσίδας θα σας παρέχει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να αποθηκεύσετε το κόστος και να εκτελέσετε μια αποδοτική λειτουργία αγορών και προμηθειών. Θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσουν και να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για να αναπτύξουν στρατηγικές, να εξετάσει σενάρια και αποδείξει την αποτελεσματική δεξιότητες κρίση στο σχεδιασμό, την προμήθεια και τη δραστηριότητα προμήθειας. Το Online Δίπλωμα Προμηθειών & Εφοδιασμού μάθημα έχει αναγνωριστεί στο πλαίσιο του Ηνωμένου Βασιλείου από Ofqual στο επίπεδο 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν δεν έχετε εμπειρία της διαχείρισης των συμβάσεων ή της εφοδιαστικής αλυσίδας, είναι σκόπιμο να σας εξετάσει κάνει τις Εφοδιαστική Αλυσίδα Ίδρυμα Διαχείρισης φυσικά με CMI πρώτη, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.

Το νεότερο χαρακτηριστικό του μαθήματος είναι προ καταγράφεται on-line μαθήματα. Η προσθήκη ζωντανά online μαθήματα σας επιτρέπει να αλληλεπιδρούν και να θέσει ερωτήσεις, ενώ ακούτε λέκτορας σας παραδώσει την κατηγορία ζωντανή σύνδεση τους. Εάν δεν είστε σε θέση να κάνουν τη συνεδρία όλα τα ζωντανά μαθήματα καταγράφονται για λόγους αναθεώρηση και την αναπαραγωγή.

Το Online Δίπλωμα Προμηθειών & Εφοδιασμού πορεία αναγνωρίζεται από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς σε περισσότερες από 110 χώρες. Το Δίπλωμα απονέμεται από το Chartered Institute of Προμηθειών & Εφοδιασμού (Ηνωμένο Βασίλειο). και αναγνωρίζεται στο επίπεδο 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο από Ofqual κάτω από το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων.

Σκοπός του μαθήματος:

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, θα είστε σε θέση να:

 • Εφαρμόστε μια ποικιλία όρων στις συμβάσεις, και να κατανοήσουν διαφορετικούς συμβατικούς όρους, που επηρεάζουν τις άμεσες και έμμεσες δαπάνες.
 • Θα μάθετε για το σχεδιασμό, την προετοιμασία και την πραγματοποίηση αποτελεσματικών διαπραγματεύσεων, επιτυγχάνοντας καλύτερη αξία στην αλυσίδα εφοδιασμού.
 • Εφαρμόστε μια σειρά από τεχνικές για την παρακολούθηση της απόδοσης των διαφόρων προμηθευτών, εξετάζοντας οικονομικές επιδόσεις, και να κάνει προτάσεις για μελλοντικές βελτιώσεις.
 • Αναπτύξουν νέες σχέσεις, να διαχειριστούν τις υπάρχουσες σχέσεις και την αξιοποίηση των ευκαιριών, που θα μεγιστοποιήσουν την αλυσίδα εφοδιασμού.
 • Βραβείο: Προμήθεια & Διπλωματικές Προμήθεια
 • Επίπεδο: 4 Ηνωμένο Βασίλειο Ofqual
 • Βραβείο σώματος: CIPS - Chartered Institute of Προμηθειών & Εφοδιασμού

CMI Distance Learning Χρέωση £ 1.610 + CIPS Τέλη 565Stg

Το μάθημα εκπαίδευσης από απόσταση είναι 6 μήνες σε διάρκεια και κοστίζει £ 1,610 το οποίο περιλαμβάνει βιβλία και πρόσβαση σε σημειώσεις διάλεξης, τελευταία θέματα εξετάσεων και online πηγές μελέτης. Το μάθημα απόσταση μπορεί να ξεκινήσει σε ημερομηνίες που διαφημίζονται. Συνεδριάσεις εξετάσεις είναι σταθερό. Η αμοιβή αυτή δεν περιλαμβάνει CIPS Εγγραφή και Εξετάσεων τέλη που πρέπει να καταβάλλονται απευθείας στο CIPS. Ένα προαιρετικό σεμινάριο προετοιμασίας για τις εξετάσεις που καλύπτει κάθε μονάδα, είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές απόσταση για να παρευρεθεί στο τέλος κάθε τριμήνου.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Οι φοιτητές πρέπει να εγγραφούν και να είναι μέλος της CIPS πριν από εξετάσεις. Δικαίωμα εγγραφής είναι 140 Stg. Γίνετε μέλος online & Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε. Μόνο οι εγγεγραμμένοι φοιτητές ως CIPS μέλη μπορούν να εγγραφούν για την περίοδο Ιανουαρίου και Μαΐου & Ιούλιο εξετάσεις το 2013. Εξετάσεις Εγγραφή Προθεσμία: Νοέμβριος 2012 Ιαν 2013 εξετάσεις.

Τέλη Εξετάσεων

Μόνο οι μαθητές με τη συμμετοχή των ΠΚΠ, μπορούν να εγγραφούν απ 'ευθείας για να κάνει εξετάσεις. Είναι 90 Stg ανά εξετάσεις εγγραφής (5 εξετάσεις στο σύνολο), η οποία πρέπει να καταβάλλεται απευθείας στο διαδίκτυο για να CIPS. Κάντε κλικ εδώ για CIPS Φόρμα Εξετάσεων Εγγραφής.

Οι μαθητές από το Ηνωμένο Βασίλειο Κέντρα / Overseas

Οι μαθητές που μελέτησαν 1 ή περισσότερες μονάδες σε ένα CIPS εγκεκριμένο κέντρο στο Ηνωμένο Βασίλειο ή elsewere μπορούν να καθίσουν στις εξετάσεις CIPS σε εγκεκριμένη μονάδα εξετάσεις CMI, το Δουβλίνο, Ιρλανδία. Το κόστος είναι € 75 ανά συνεδρίαση εξετάσεις που διοργανώνονται με CMI. Παρακαλώ τηλεφωνήστε CMI αξιολογήσεις, Τ: 00 353 1 4927070 ή στο email info@cmi-ireland.com. Οι μαθητές θα πρέπει ακόμα να εγγραφείτε CIPS και να πληρώνουν τις αναγκαίες εγγραφές εξετάσεις τελών από τον CIPS εξετάσεις καταληκτική ημερομηνία, όπως συνηθίζεται.

Λειτουργία: Απόσταση

Καλοκαίρι Εξάμηνο

 • Έναρξη: Τρίτη 28 APR 2015
 • Times: 18,30 - 21,30
 • Εξετάσεις: Ιούλιο 2015
 • Διάρκεια: 12 εβδομάδες

Φθινόπωρο Εξάμηνο

 • Έναρξη: Οκτώβριος 2015
 • Times: 18,30 - 21,30
 • Εξετάσεις: Ιαν 2016
 • Διάρκεια: 12 εβδομάδες

ΕΓΓΡΑΦΗ

Οι φοιτητές πρέπει να εγγραφούν και να είναι μέλος της CIPS πριν από εξετάσεις. Δικαίωμα εγγραφής είναι 140 Stg. Μόνο οι εγγεγραμμένοι φοιτητές ως CIPS μέλη μπορούν να εγγραφούν για τις εξετάσεις.

CMI καλωσορίζουμε κρατήσεις από τους σπουδαστές από όλες τις εργασίες και εκπαιδευτικό υπόβαθρο. CMI Φυσικά η αποδοχή βασίζεται στην επανεξέταση των στοιχείων που υποβάλλετε την online φόρμα κράτησης.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
6 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
1,610 GBP
£ 1,610.00 + CIPS Τέλη
Locations
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Σεπτ. 2018
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών