Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάθετε πώς να οδηγούν με επιτυχία την ψηφιακή δραστηριότητα μάρκετινγκ του οργανισμού σας με Professional Diploma μας στην Ψηφιακή Στρατηγική και Σχεδιασμός. Θα πρέπει να εισαχθούν στα βασικά ζητήματα που στηρίζουν τη στρατηγική και τον προγραμματισμό, και την εξέλιξη του παραδοσιακού μάρκετινγκ σε μια πρακτική που ενσωματώνει ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογίες. Θα είναι σε θέση να εφαρμόσει αυτά τα εργαλεία και τεχνολογίες για να εκτελέσει τα στρατηγικά σχέδια και την επίτευξη των στόχων υψηλού επιπέδου. Η μονάδα θα εισαγάγει επίσης και contextualize βασικές ψηφιακές ειδικότητες συμπεριλαμβανομένης της SEO, ΔΕΗ, Digital Advertising Display, Email Marketing, Mobile Marketing, και Μάρκετινγκ Social Media, καθώς και το Analytics Αν θέλετε να ενισχύσετε skillset και την πρόοδό σας κατά μήκος μιας διαδρομής καριέρα ψηφιακό μάρκετινγκ, η Professional Diploma in Digital Marketing είναι ακρογωνιαίος λίθος της πιστοποίησης μας και μπορεί να σας προσφέρει μια εισαγωγή στις βασικές ψηφιακές ειδικότητες, από το κινητό και το social media marketing σε email, ΔΕΗ και SEO.

Το Ινστιτούτο Digital Marketing συνεργάζεται με την παγκόσμια ψηφιακή εμπειρογνώμονες να καθορίσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται από τη σημερινή ψηφιακή επαγγελματίες. Τα μαθήματα μας αναθεωρούνται από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Syllabus, το οποίο αποτελείται από κορυφαίες επιχειρήσεις ψηφιακή συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter και το LinkedIn.

Απολαύστε 24-ωρη πρόσβαση σε διαλέξεις βίντεο, παρουσιάσεις, πρακτικές ασκήσεις, διαδραστικά κουίζ και ένα υποστηρικτικό δίκτυο φοιτητή. Ποτέ μην φοβούνται λείπει πάλι μια τάξη.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας, θα λάβετε μια βιομηχανία-αναγνωρισμένη, παγκοσμίως σεβαστό προσόν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποDigital Marketing Institute »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
24 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
1,750 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη