επαγγελματικό δίπλωμα στην ψηφιακή στρατηγική και τον προγραμματισμό

Digital Marketing Institute

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

επαγγελματικό δίπλωμα στην ψηφιακή στρατηγική και τον προγραμματισμό

Digital Marketing Institute

Μάθετε πώς να οδηγούν με επιτυχία την ψηφιακή δραστηριότητα μάρκετινγκ του οργανισμού σας με Professional Diploma μας στην Ψηφιακή Στρατηγική και Σχεδιασμός. Θα πρέπει να εισαχθούν στα βασικά ζητήματα που στηρίζουν τη στρατηγική και τον προγραμματισμό, και την εξέλιξη του παραδοσιακού μάρκετινγκ σε μια πρακτική που ενσωματώνει ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογίες. Θα είναι σε θέση να εφαρμόσει αυτά τα εργαλεία και τεχνολογίες για να εκτελέσει τα στρατηγικά σχέδια και την επίτευξη των στόχων υψηλού επιπέδου. Η μονάδα θα εισαγάγει επίσης και contextualize βασικές ψηφιακές ειδικότητες συμπεριλαμβανομένης της SEO, ΔΕΗ, Digital Advertising Display, Email Marketing, Mobile Marketing, και Μάρκετινγκ Social Media, καθώς και το Analytics Αν θέλετε να ενισχύσετε skillset και την πρόοδό σας κατά μήκος μιας διαδρομής καριέρα ψηφιακό μάρκετινγκ, η Professional Diploma in Digital Marketing είναι ακρογωνιαίος λίθος της πιστοποίησης μας και μπορεί να σας προσφέρει μια εισαγωγή στις βασικές ψηφιακές ειδικότητες, από το κινητό και το social media marketing σε email, ΔΕΗ και SEO.

Το Ινστιτούτο Digital Marketing συνεργάζεται με την παγκόσμια ψηφιακή εμπειρογνώμονες να καθορίσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται από τη σημερινή ψηφιακή επαγγελματίες. Τα μαθήματα μας αναθεωρούνται από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Syllabus, το οποίο αποτελείται από κορυφαίες επιχειρήσεις ψηφιακή συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter και το LinkedIn.

Απολαύστε 24-ωρη πρόσβαση σε διαλέξεις βίντεο, παρουσιάσεις, πρακτικές ασκήσεις, διαδραστικά κουίζ και ένα υποστηρικτικό δίκτυο φοιτητή. Ποτέ μην φοβούνται λείπει πάλι μια τάξη.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας, θα λάβετε μια βιομηχανία-αναγνωρισμένη, παγκοσμίως σεβαστό προσόν.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
24 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
1,750 EUR
Locations
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ιρλανδία - Dublin, County Dublin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών