Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Professional Diploma in Digital πωλήσεων θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την έννοια της ψηφιακής πώλησης, πώς έχει μεταμορφώσει τη διαδικασία πώλησης, και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε προηγμένα εργαλεία και τεχνικές για να γίνει ένας παραγωγικός ψηφιακό πωλητή.

Θα καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών και ψηφιακών μεθόδων πώλησης και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν από την υιοθέτηση μιας ψηφιακής προσέγγισης πώλησης σε τρέχουσες δραστηριότητες τις πωλήσεις σας.

Θα διερευνήσει τις βασικές έννοιες που θα πρέπει να καλύπτονται σε κάθε ενότητα, το πώς αυτές συνδέονται με κάθε φάση της διαδικασίας πώλησης και, το σημαντικότερο, πώς οι διδαχές από κάθε φάση θα ενημερώσει τον αμέσως επόμενο.

Οι εκπαιδευόμενοι θα πρέπει επίσης να εισαχθούν στις 3i αρχές DMI - τα δόγματα θεμέλιο της Μεθόδου DMI για την ψηφιακή πώλησης, η οποία θα συμβάλει στην ανάπτυξη μιας συνεκτικής ψηφιακή στρατηγική πώλησης.

Το Ινστιτούτο Digital Marketing συνεργάζεται με την παγκόσμια ψηφιακή εμπειρογνώμονες να καθορίσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα προσόντα που απαιτούνται από τη σημερινή ψηφιακή επαγγελματίες. Τα μαθήματα μας αναθεωρούνται από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Syllabus, το οποίο αποτελείται από κορυφαίες επιχειρήσεις ψηφιακή συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter και το LinkedIn.

Απολαύστε 24-ωρη πρόσβαση σε διαλέξεις βίντεο, παρουσιάσεις, πρακτικές ασκήσεις, διαδραστικά κουίζ και ένα υποστηρικτικό δίκτυο φοιτητή. Ποτέ μην φοβούνται λείπει πάλι μια τάξη.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας, θα λάβετε μια βιομηχανία-αναγνωρισμένη, παγκοσμίως σεβαστό προσόν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποDigital Marketing Institute »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
24 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
1,450 EUR
Τιμή: € 1.450
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη