επαγγελματική (QCF) επίπεδο CIW ανάπτυξης ιστοσελίδων 3

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η ανάπτυξη Επαγγελματική μελέτη στο σπίτι CIW Web συνδυάζει online μάθημα τρεις επιμέρους προσόντων σε ένα μειωμένο τέλος. Το μάθημα αυτό περιλαμβάνει την πορεία CIW Javascript Specialist, το ειδικό μάθημα CIW Perl και τον οδηγό CIW Σχεδιασμός βάσης δεδομένων γκολφ. Οι μαθητές θα μάθουν ένα μπροστινό και πίσω γλώσσα τέλος προγραμματισμό και τις απαιτούμενες δεξιότητες για να τους ενσωματώσει με μια βάση δεδομένων.

Στοχευμένο κοινό: Συγγραφείς στο Web, το μάρκετινγκ και τις επικοινωνίες τους επαγγελματίες, τους επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων, webmasters, γραφίστες, σχεδιαστές επιφάνεια εργασίας, τεχνικούς συγγραφείς και επιστήμονες βιβλιοθήκη.

 • Αξιολόγηση: CIW (Certified Webmaster Internet) Web Development Professional
 • Διαπιστευμένο: Ναι
 • QCF Αναγνωρισμένων: Ναι στο επίπεδο 3
 • Φορέας: CIW
 • Ημερομηνία Έναρξης: Anytime - Θα εγγραφεί 365 ημέρες το χρόνο
 • Διάρκεια: Flexible - Περίπου 300 Ώρες - 12 Μήνες Υποστήριξη Max
 • Πιστωτική Αξία: 30

Syllabus

CIW Javascript Ειδικός
Το CIW Javascript για Specialist Course θα δείξει σε web developers πώς να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της γλώσσας JavaScript για να σχεδιάσει την πλευρά του πελάτη, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα λύσεων. Οι υποψήφιοι θα κατανοήσουν επίσης και να χρησιμοποιήσει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του JavaScript. Αυτές οι εξειδικευμένες γλωσσικές δεξιότητες Web μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσει ή να αναπτύσσεται μια καριέρα στην ανάπτυξη προηγμένων Web.

Κάλυμμα:

 • γλώσσας πρώτης ανάγκης JavaScript, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου της ροής του προγράμματος, η επικύρωση μορφή, κινούμενα σχέδια εικόνα, με στόχο το πλαίσιο και τη δημιουργία μπισκότων
 • ανάπτυξη κώδικα JavaScript, συμπεριλαμβανομένης της γραφής προγραμμάτων και τη συγγραφή σεναρίου για το μοντέλο αντικειμένου το JavaScript
 • εφαρμογή ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένης της συγγραφής και scripting, δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδων, διαχείριση web και τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός CIW Perl
Το μάθημα CIW Perl Ειδικός δείχνει προγραμματιστές πώς να χρησιμοποιούν πλήρως τις δυνατότητες της γλώσσας προγραμματισμού Perl στην ανάπτυξη εφαρμογών Web. Αυτές οι εξειδικευμένες γλωσσικές δεξιότητες Web μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσει ή να αναπτύσσεται μια καριέρα στην ανάπτυξη προηγμένων Web.

Κάλυμμα:

 • Perl πρώτης ανάγκης γλώσσα, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης, κανονικές εκφράσεις και τους τύπους δεδομένων.
 • ανάπτυξη Perl κώδικα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης και το χειρισμό των αρχείων.
 • εφαρμογή ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων σύνδεσης με βάσεις δεδομένων και τις τεχνικές εντοπισμού σφαλμάτων.

CIW Σχεδιασμός βάσης δεδομένων Specialist
Το CIW μάθημα Σχεδιασμός βάσης δεδομένων Specialist παρέχει εισαγωγικό ουδέτερο κατάρτισης για άτομα που σχεδιάζουν να ακολουθήσουν το προϊόν με επίκεντρο την εξειδίκευση της βάσης δεδομένων. Αυτή η σειρά μαθημάτων σας παρουσιάζει DB2, Oracle Database 11g, MS SQL και MySQL. Canidates θα μάθουν για δομημένη γλώσσα ερωτημάτων (SQL) και βελτιστοποίησης βάση δεδομένων μέσω κανονικοποίησης.

Δεξιότητες που διδάσκονται:

 • Σχεσιακή βάση δεδομένων θεμελιώδη μεγέθη.
 • σχεδιασμού της βάσης δεδομένων.
 • μεθοδολογία σχεδιασμού της βάσης δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων λογικό και φυσικό σχεδιασμό της βάσης δεδομένων.
 • Βελτιστοποίηση και εξομάλυνση.
 • Structured Query Language (SQL).
 • Σχεσιακή άλγεβρα.
 • Συναλλαγές και ασφάλεια δεδομένων.

Προαπαιτούμενα

Οι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν σε αυτό το μάθημα θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω
 • Κατέχετε μια στέρεη γνώση της αγγλικής γλώσσας
 • Έχουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή και το διαδίκτυο κατά τη διάρκεια ολόκληρου του μαθήματος

Σας προτείνουμε οι μαθητές να παίρνετε αυτό το μάθημα έχουν μια καλή κατανόηση της HTML.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

διάρκεια του μαθήματος θα διαφέρουν ανάλογα με τη δέσμευση των φοιτητών, την προσπάθεια και την ικανότητα. Συνολικά Προτεινόμενος χρόνος εκπαίδευσης είναι περίπου 300. Αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως κατευθυντήριες γραμμές και οι χρόνοι ολοκλήρωσης θα διαφέρει σημαντικά.

Θα ενθαρρύνει τους μαθητές να εξετάσουν serioulsy πώς σχεδιάζουν να ολοκληρώσουν επιλέξει την πορεία τους πριν από την εγγραφή. Οι μαθητές θα πρέπει να σκεφτείτε για το πώς πρόκειται να σπουδάσουν, όπου πρόκειται να μελετήσει και πόσο συχνά. Να είσαι ρεαλιστικός!

Μιλήστε με μέλη της οικογένειας και να τους βοηθήσει να καταλάβουν τι προσπαθείτε να επιτύχετε, να εξηγήσει μπορεί να απαιτήσει την ειρήνη και χώρο για να μελετήσει σε συγκεκριμένες ώρες. Τα περισσότερα μπορείτε να τους εμπλέξει περισσότερο τον προβλεπόμενο είστε να τους πάρει με το μέρος σας.

Οι μαθητές Υπενθυμίζεται ότι ο χρόνος που ολοκληρώνουν είναι καθαρά κάτω για να τους ως άτομο. Η ολοκλήρωση μπορεί να είναι τόσο γρήγορα ή αργά, όπως εσείς επιθυμείτε εντός της περιόδου υποστήριξης 12 μήνες. Παρακαλώ σημειώστε: CIW δεν παρέχουν στους φοιτητές με επιπλέον χρόνο για να ολοκληρωθεί. Οι επεκτάσεις δεν είναι διαθέσιμα για αυτό το μάθημα.

Μορφή

Οι μαθητές είναι σε θέση να ολοκληρώσει την πορεία τους καθαρά σε απευθείας σύνδεση αν και το CIW φοιτητικής διαδικτυακής πύλης. Αυτό θα πρέπει να συνοδεύεται από τα μαθήματα μάθημα που εκδίδονται σε μορφή PDF (e-Book). PDF δεν είναι εκτυπώσιμο Αν προτιμάτε, μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε ένα αντίγραφο του μαθήματος μαθήματα / βιβλία μέσω του ταχυδρομείου σε ένα πρόσθετο κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες Οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να λάβουν πρόσβαση στο CIW ιστοσελίδα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 3 εργάσιμων ημερών από την εγγραφή που έλαβε.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibili ... περαιτέρω

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibility of having a recognised qualification on your CV in a matter of months becomes reality. Give us a try.....You will be delighted you opted for The UK Open College. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη