επίπεδο της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων 3

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εφαρμόστε τώρα για το καλοκαίρι 2017

/&utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingHRM

Σας προσφέρουμε μια online Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού κατάρτισης μαθημάτων για μόλις £ 29. Είτε θα πρέπει να φωτίζει μέχρι το βιογραφικό σας σημείωμα, που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή απλά θέλετε να μάθετε κάτι νέο, το online μάθημα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι ιδανικό για όποιον θέλει να μάθει βασικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση και να οδηγήσει μια ομάδα.

Τα κυριότερα σημεία του μαθήματος

 • Τιμή: μόνο £ 29.00 ήταν £ 299,99
 • Τύπος μαθήματος: Online Μάθημα
 • Διάρκεια: 60 ώρες, συνιστάται ώρες
 • Ύλη: 6 ενότητες μαθημάτων
 • Tutor Υποστήριξη: περιλαμβάνονται Πλήρης υποστήριξη δασκάλου
 • Εξετάσεις: Ναι, οι αμοιβές των εξετάσεων περιλαμβάνονται.
 • Ξεκινήστε τη μάθηση: μπορείτε να ξεκινήσετε σας online εκμάθηση 24/7 και τη μελέτη προς τους στόχους σας.

Ψιλά γράμματα

 • Αξιολόγηση: Επίπεδο 3 CPD Βραβείο
 • Πιστοποιητικό: PDF πιστοποιητικό περιλαμβάνεται φυσικά, προαιρετικά σκληρά αντίγραφα £ 9,99.
 • Πρόσβαση: Απεριόριστη 24/7 πρόσβαση για 12 μήνες, δυνατότητα παράτασης αν χρειαστεί.
 • Συμβατότητα: Desktop, Mac, φορητός υπολογιστής, δισκία, Smartphone και Smart Devices

Με πάνω από 60 ώρες την εκμάθηση διάσπαση σε 6 εύκολα προσβάσιμες ενότητες, το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους εκπαιδευόμενους μια ευχάριστη και ενημερωτική εμπειρία εκμάθησης. Το μάθημα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού έχει μελετηθεί σε απευθείας σύνδεση, που σημαίνει ότι μπορείτε να σπουδάσουν σε δικό σας χρόνο, με το δικό σας ρυθμό, με το δικό σας πρόγραμμα. Μελέτη όποτε σας βολεύει καλύτερα, μέρα ή νύχτα. Θα έχετε πρόσβαση στο μάθημα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 12 μήνες.

Τι περισσότερο, το μάθημα είναι διαπιστευμένο CPD, ως εκ τούτου, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εκπαιδευομένων φυσικά θα τιμηθεί με το πιστοποιητικό της ολοκλήρωσης, εξασφαλίζοντας ότι η πορεία θα αναγνωρίζονται από τους εργοδότες και τους θεσμούς.

Περιεχόμενο Μαθημάτων

Το Επίπεδο Διαχείρισης 3 πιάτων Ανθρώπινου Δυναμικού χωρίζεται στις εξής ενότητες:

 • Εισαγωγή στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • ΕΚΕ και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Ανθρωπίνων Πόρων Σχεδιασμού
 • Πρόσληψη και επιλογή
 • Μια επισκόπηση: Διαχείριση Απόδοσης
 • Αρχές του Ιώβ Design στην ΥΕ
 • τελική αξιολόγηση

Πιστοποιητικό

Το Επίπεδο 3 πιάτων Βραβείο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού έχει ανεξάρτητο διαπιστευμένο και πιστοποιηθεί από την υπηρεσία πιστοποίησης CPD.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος οι μαθητές θα βραβευθούν με:

 • Επίπεδο 3 CPD Βραβείο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

CPD

Το πιστοποιητικό θα δείξει βαθμού κατάταξης σας απονεμηθεί καθώς και την απόδειξη των επιτευγμάτων σας για να μπορείτε να πάρετε σε οποιοδήποτε μελλοντικούς εργοδότες ή μέρος του χαρτοφυλακίου σας στοιχείων.

Το πιστοποιητικό θα παραχθεί σε μορφή PDF, προαιρετικό σκληρό αντίγραφα του πιστοποιητικού θα είναι διαθέσιμο με επιπλέον χρέωση των £ 9,99.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις εισόδου ή προ-προϋπόθεση για Επίπεδο Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 3 πορεία μας.

Εκτίμηση

Για να αξιολογηθεί η ικανότητα τους μαθητές και τις γνώσεις για να κατανοήσουμε αποτελεσματικά τα θέματα που περιέχονται στο εσωτερικό της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Επίπεδο 3 Φυσικά, η πορεία διαθέτει μια σειρά από τέλη μονάδα διαδραστικών ερωτήσεις κουίζ.

Επιπλέον, στο τέλος των εκπαιδευομένων φυσικά θα λάβει επίσης ένα online τεστ πολλαπλών αξιολόγηση επιλογής. Αυτό το online τεστ πολλαπλών επιλογών επισημαίνεται αυτόματα, έτσι θα λάβετε μια άμεση βαθμό και να γνωρίζει αν έχετε περάσει το μάθημα.

Υποστήριξη καθηγητών

Όταν μελετούμε ένα μάθημα είναι πάντα χρήσιμο να γνωρίζετε ότι έχετε την βοήθεια και την υποστήριξη των διδασκόντων που θέλετε να πετύχετε στις σπουδές σας.

Στο πλαίσιο της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Επίπεδο 3 Φυσικά θα λάβετε πρόσβαση σε ειδική υπηρεσία υποστήριξης δασκάλου μας. Οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι θα είναι σε θέση να σας παρέχει απεριόριστη υποστήριξη σε απευθείας σύνδεση e-mail για να σας βοηθήσει να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε, ενώ είστε μελετώντας την πορεία.

Μορφή γκολφ

Αυτό το μάθημα παραδίδεται σε απευθείας σύνδεση μέσω e-learning. Εκπαιδευόμενους του μαθήματος θα λάβετε άμεση πρόσβαση σε διαδραστική πύλη μάθησης των μαθητών μας, το οποίο προσφέρει 24/7 πρόσβαση στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Επίπεδο 3 πιάτων.

Διάρκεια μαθήματος

Η online Επίπεδο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού 3 το μάθημα απαιτεί 60 ώρες για να ολοκληρωθεί η πορεία στο ακέραιο. Αυτό είναι μόνο ένας οδηγός για τις ώρες διδασκαλίας που χρειάζονται και αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα ένα άτομο μπορεί να απορροφήσει τις πληροφορίες. Η μάθηση είναι σε απευθείας σύνδεση, ώστε να μπορεί να κατανεμηθεί σε πολλαπλές συνεδρίες ή γίνεται σε μία συνεδρία.

Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτή την πορεία για έως και 12 μήνες από την ημερομηνία της ένταξης. Δεν υπάρχει χρονικό όριο για την ολοκλήρωση της πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Oplex Careers we provide a wide range of high quality training courses that help people all over the world to gain new skills, qualifications or simply update their knowledge.

Here at Oplex Careers we provide a wide range of high quality training courses that help people all over the world to gain new skills, qualifications or simply update their knowledge. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη