εκτελεστικό γραμματειακό & Pa Course

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

εκτελεστικό γραμματειακό & Pa Course

Study 365

Θα θέλατε τεράστιες δυνατότητες κερδών; Θέλετε μια σταδιοδρομία με άφθονο χώρο για εξέλιξη;

Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτή είναι η πορεία για σας. Είτε εργάζεστε αυτήν την περίοδο ως γραμματέας ή PA, ή αν ξεκινάτε απλά, αυτό το μάθημα καλύπτει τα πάντα και θα σας δώσει μια μεγάλη εισαγωγή στον κόσμο της εργασίας. Αποκτήστε τα προσόντα και προσθέστε ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό στο βιογραφικό σας σημείωμα με τη Μελέτη 365, αυτό θα δείξει στους πιθανούς εργοδότες ότι έχετε εκπαιδευτεί επαγγελματικά και ότι μπορείτε να παρέχετε τα καθήκοντα Γραμματείας και Προσωπικού Βοηθού στα υψηλότερα πρότυπα. Αυτοί οι ρόλοι επιτρέπουν την εξέλιξη, και είναι επίσης σε υψηλή ζήτηση αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε μια φορά τα προσόντα, θα απολαύσετε τα προνόμια.

Το μάθημα διδάσκεται σε ενότητες και οι εκπαιδευόμενοι θα μελετήσουν διάφορα χρήσιμα θέματα, όπως τη σουίτα της Microsoft και την πληκτρολόγηση ταχύτητας, έτσι ώστε οι δεξιότητές σας στον υπολογιστή να αποδειχθούν. Οι εκπαιδευόμενοι θα περάσουν από το βιογραφικό σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή, οπότε αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, θα έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Άλλες ενότητες περιλαμβάνουν τη διαχείριση των ημερολογίων, την επιχειρηματική γραφή, την οργάνωση συναντήσεων, τη διαχείριση του χρόνου και την εξυπηρέτηση των πελατών. Επιπλέον, το μάθημα πηγαίνει πάνω από τη λογιστική και Quickbooks, έτσι θα είστε πλήρως εξοπλισμένοι εάν ο εργοδότης σας χρειάζεται να κάνετε λογιστική ή μισθοδοσία. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάθημα παρέχει μια πλήρη εκπαίδευση και θα προετοιμάσει τους υποψηφίους για προσωπικό βοηθούς ή γραμματειακούς ρόλους.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικές κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες). Μια αποτελεσματική υπηρεσία υποστήριξης και υλικά μελέτης θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σας για να εξασφαλίσετε τα προσόντα σας.

Τι θα μάθω;

 • Κατανόηση του ρόλου του PA, του γραμματέα ή του βοηθού και των ικανοτήτων που απαιτούνται για την εκπλήρωση του ρόλου.
 • Έχετε γνώση των καλών δεξιοτήτων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο είστε δυναμικοί και ακούτε καλά.
 • Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιχειρηματικές δεξιότητες γραφής.
 • Αναγνωρίστε τα διαφορετικά στυλ εργασίας και διαχείρισης για να μπορέσετε να εργαστείτε καλύτερα με τον προϊστάμενό σας.
 • Κατανοήστε πώς να βελτιώσετε τη διαχείριση των ημερολόγιων, τον προγραμματισμό και τις δεξιότητες διαχείρισης του χρόνου.
 • Γνωρίστε πώς να οργανώσετε μια επιτυχημένη συνάντηση.
 • Μάθετε πώς να γράφετε και να σχεδιάζετε και μια ατζέντα συσκέψεων.
 • Κατανοήστε τη σημασία της εργονομίας γραφείου.
 • Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Office για επιχειρηματική τεκμηρίωση.

Ποιος είναι;

Το μάθημα είναι ιδανικό για όσους ήδη εργάζονται ως Γραμματέας ή Γραμματέας ή για εκείνους που ελπίζουν να εργαστούν ως Γραμματέας ή Γραμματέας.

Μέθοδος Αξιολόγησης & Πιστοποίησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Ο διαδικτυακός έλεγχος επισημαίνεται άμεσα, οπότε θα ξέρετε αμέσως εάν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό στο "Γραμματεία και Εκπαίδευση Προσωπικού Βοηθού".

Προϋποθέσεις εισαγωγής:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Με αυτό το προσόν μπορείτε να είστε:

 • Γραμματέας
 • Προσωπικός βοηθός
 • Νομική Γραμματέας
 • ιατρική Γραμματέας
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών