εκπαίδευση Ma (ευέλικτο)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

εκπαίδευση Ma (ευέλικτο)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

ΜΑ Εκπαίδευση (Flexible)

Η ΜΑ Εκπαίδευση είναι ένα μοναδικό αρθρωτό και ευέλικτο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά τις ανάγκες των ατόμων ή των οργανωτικών ομάδες.

Ενώ κάθε μονάδα έχει τη δική του ιδιαίτερη εστίαση της, όλα ασχολούνται με τη διερεύνηση σύγχρονα εκπαιδευτικά ζητήματα, υπό το πρίσμα των ιστορικών, πολιτικών και κοινωνικών πλαισίων, σχετική βιβλιογραφία και την κοινή εμπειρία των μελών φυσικά.

Ο γενικός στόχος του προγράμματος μάστερ είναι να εμβαθύνει και να βελτιώσετε την ικανότητά σας για την κριτική σκέψη σχετικά με την πρακτική σας, καθώς και για τα νοητικά μοντέλα που ενημερώνουν την εργασία σας. Συστηματική έρευνα επαγγελματίας είναι, επομένως, μια διοργανώτρια αρχή που στηρίζει όλες τις ενότητες σχετικά με το πρόγραμμα, και θα πρέπει να ενθαρρύνονται να προσδιοριστούν τα ζητήματα που είναι σημαντικά για την επαγγελματική πρακτική σας.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της ΜΑ Εκπαίδευση είναι η δέσμευσή της για ισότητα και την ποικιλομορφία και την ευελιξία της να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ατόμων και οργανώσεων. Η ευελιξία είναι εμφανής όσον αφορά την προσφορά στους μαθητές μια σειρά από:

 • Επιλογές μονάδας για τη δημιουργία ενός προσωπικά και επαγγελματικά προσόντα με νόημα
 • τρόποι παράδοσης για να ληφθούν υπόψη οι ιδιαίτερες ανάγκες και επαγγελματικά πλαίσια
 • σημεία εξόδου καθ'οδόν σε ένα πλήρες πρόγραμμα μάστερ

λεπτομέρειες Μαθήματος

Η δίδαξε στοιχείο της ΜΑ Εκπαίδευση (Flexible) μπορεί να ολοκληρωθεί με μερική απασχόληση πάνω από δύο περίπου χρόνια, με ακόμη οκτώ μηνών για το στάδιο της διατριβής. Για να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το χρόνο σας και να κερδίσει τα μέγιστα από τις σπουδές σας, μπορείτε να επιλέξετε για να ξεκινήσει η ΜΑ Εκπαίδευση (Flexible) είτε Σεπτέμβριο ή τον Φεβρουάριο.

Το MA περιλαμβάνει τέσσερα 30-πιστωτικών μονάδων (ή ισοδύναμο) και ένα 60-πιστωτικό διατριβή. Υπάρχουν, επίσης, Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σημεία εξόδου.

Θα πρέπει να δεσμευτούν 10-15 ώρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο. Θα πρέπει να εργαστούν από κοινού, για παράδειγμα, με τη συμβολή σε online συζητήσεις μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δείτε το χρονοδιάγραμμα δείγμα μας.

Σε απευθείας σύνδεση υλικό του μαθήματος και υποστήριξη

Σε απευθείας σύνδεση υλικά μας παρέχει μια διαδραστική εμπειρία μάθησης, και σας επιτρέπουν να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το ποιες πτυχές της ενότητας για να εργαστούν για το πότε, με τι ρυθμό, και με ποια σειρά. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να αλληλεπιδράσετε με άλλους συμμετέχοντες στο μάθημα, και οι μονάδες θα περιλαμβάνει ομαδικές δραστηριότητες, όπως με τη χρήση blogs, wikis, και πίνακες συζητήσεων.

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις κατάλληλες απαιτήσεις του υπολογιστή για να σας δώσει τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε απευθείας σύνδεση, παρακαλούμε δείτε τις σημειώσεις μας καθοδήγηση τις προδιαγραφές του υπολογιστή Παρακαλώ σημειώστε, αν βασίζονται στην Κίνα, μπορεί να αντιμετωπίσετε περιορισμούς στο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε μερικά από τα modules απευθείας σύνδεση μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω αυτό.

Ενότητες

Υπάρχει μια βασική μονάδα καθώς και η διατριβή και μια επιλογή από αιρετό ενότητες. Όλες οι ενότητες είναι 30 credits εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Πυρήνας

 • Πρακτική-Based Το μήνυμά σας (30 credits) - Αυτή είναι κανονικά μελετηθεί λίγο πριν από τη διατριβή, αν και θα πρέπει να πάρετε αυτή την ενότητα σε μια στιγμή που έχετε πρόσβαση στο κατάλληλο επαγγελματικό πλαίσιο
 • Διατριβή (60 credits)

Προαιρετικός

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαρκέσει τουλάχιστον 60 και κατ 'ανώτατο όριο των 90 πιστώσεις από αυτή την ομάδα

 • οδηγώντας Μάθησης
 • Ειδικές δυσκολίες ανάγνωσης / Δυσλεξία
 • Ερευνώντας Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση
 • Σχέσεις και Συμπεριφορά
 • Επικοινωνία και Παιδεία
 • Μαθαίνοντας μέσα από ένα πρόσθετο Γλώσσα (EAL / CLIL)
 • Αναπτυξιακά κατάλληλες πρακτικές στα πρώτα χρόνια Εκπαίδευσης
 • Εισαγωγή στις Επιστήμες Μάθησης
 • Εκπαιδευτική Τεχνολογία Μέθοδοι Έρευνας
 • Κατανόηση Ατομική και Οργανωτική Ανάπτυξη
 • Αλλαγή Αίθουσες: Πολιτική, Έρευνα και Πρακτική
 • Συζητήσεις Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση
 • Το κοινωνικό πλαίσιο της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας
 • Νέες Κατευθύνσεις στην Τεχνολογία Enhanced Learning

Πρόσωπο με πρόσωπο μονάδα

Μπορεί να είστε σε θέση να μελετήσει ένα πρόσωπο-με-πρόσωπο ενότητα ως υποκατάστατο για ένα σε απευθείας σύνδεση μονάδα από τη συμμετοχή μπλοκ μέσω Θερινό Σχολείο στο Nottingham. Παρακαλούμε δείτε ΜΑ Εκπαίδευση για λεπτομέρειες σχετικά με τις ενότητες του Θερινού Σχολείου.

Εκτίμηση

Κάθε μονάδα 30-πίστωσης αξιολογείται με γραπτή εκχώρηση 6.000 λέξεις για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρόγραμμα μάστερ, ένα σήμα από τουλάχιστον 50 πρέπει να επιτευχθεί με κάθε τοποθέτηση.

Η διατριβή είναι ένα πρωτότυπο έργο και θα πρέπει να είναι 12.000-15.000 λέξεις (ή το ισοδύναμό τους) που συνδέονται με ένα από τα επιλεγμένα ενότητες σε εγκεκριμένο θέμα.

Οι ενότητες που προσφέρουμε εμπνευσμένα από τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας και ως εκ τούτου μπορεί να αλλάξει για λόγους, όπως για παράδειγμα, η έρευνα εξελίξεις ή αλλαγές της νομοθεσίας. Αυτή η λίστα είναι ένα παράδειγμα των τυπικών μονάδων που προσφέρουμε, όχι ένα οριστικό κατάλογο.

Καριέρα

Προορισμούς της σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους μας περιλαμβάνουν συμβούλους, επόπτες εκπαίδευσης, γλώσσας καθηγητές, εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας και της επαγγελματικής και βιομηχανικής εκπαιδευτών και εκπαιδευτών. Ένας αριθμός των αποφοίτων μας είναι ήδη στην αγορά εργασίας ενώ έχει αναλάβει τη μελέτη μερικής απασχόλησης και η μελέτη για την επαγγελματική ανάπτυξη στο πλαίσιο επιλεγμένη σταδιοδρομία τους.

Μέσος μισθός εκκίνησης και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Το 2015, το 91% των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Σχολή Εκπαίδευσης που ήταν διαθέσιμα για την απασχόληση είχαν εξασφαλισμένη εργασία ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Γνωστούς προορισμούς της πλήρους απασχόλησης στο σπίτι υψηλότερο μεταπτυχιακούς φοιτητές βαθμό 2014/15.

προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης

Η απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου δείχνει ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Είτε το χρησιμοποιείτε για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας σας, ως προετοιμασία για την περαιτέρω ακαδημαϊκή έρευνα ή ως μέσο επαγγελματικής κατάρτισης, μπορείτε να ωφεληθείτε από τη σταδιοδρομία συμβουλές για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο βρέθηκαν τις ικανότητές σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Καριέρα μας και Απασχολησιμότητα Υπηρεσία θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, που εργάζονται μαζί σας για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις προσλήψεων, όπου μπορείτε να συναντήσετε δυνητικούς εργοδότες, καθώς και προτείνοντας περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως οι σχετικές τοποθετήσεις εργασιακής εμπειρίας και εργαστήρια δεξιοτήτων.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απασχόληση των αποφοίτων, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times και Sunday Times Good University Guide 2017.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 2: 2 (ή διεθνής ισοδύναμο)
 • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ένα έτος εργασίας με πλήρες ωράριο ή εθελοντική εμπειρία σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον? ένα προσόντα διδασκαλίας που περιλαμβάνει ένα σημαντικό συστατικό τοποθέτηση με βάση (π.χ.. PGCE) θα θεωρείται αποδεκτή εμπειρία
 • IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε στοιχείο)? εάν αυτές οι κατηγορίες δεν πληρούνται, αγγλικά προπαρασκευαστικά μαθήματα είναι διαθέσιμα
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Φεβρ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
- Διεθνές τέλη: 10215 GBP (HEU τέλη: 6.930 GBP)
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Φεβρ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών