εκπαίδευση των εκπαιδευτών Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση

Το μέλλον του κλάδου της φιλοξενίας για να βοηθήσει το σχήμα, για την αντιμετώπιση της έλλειψης ειδικευμένων εργαζομένων να εργαστούν σε ένα ξενοδοχείο και εστιατόριο της βιομηχανίας που λειτουργούν ως εκπαιδευτής / τα προσόντα εκπαίδευσης των εκπαιδευτών είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και υποχρεωτική.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο με θέμα «νομοσχέδιο Ada» διαθέτουν τακτικά εξαιρετικά αποτελέσματα εξετάσεων και ως ειδική ηγέτη. Το νομοσχέδιο ADA είναι να ολοκληρωθεί τόσο ως αυτόνομο μέτρο και ως μέρος του Master / Business εξετάσεις διαχειριστή σε ένα πακέτο συνδυασμό.

προοπτικές

Οι αυξανόμενες απαιτήσεις για τη βιομηχανία της φιλοξενίας απαιτούν μια ευέλικτη και σε βάθος γνώση των εργαζομένων και των διαχειριστών. Εκτός από τις πραγματικές χειροτεχνίας επάγγελμα και την εργασία τα εκπαιδευτικά προσόντα που απαιτούνται για να επιτευχθεί μόνο μέσω της επαγγελματικής ανάπτυξης. Επειδή προκειμένου να λειτουργήσει ως εκπαιδευτές στο χώρο της φιλοξενίας βιομηχανία σε δοκιμασία επάρκειας εκπαιδευτή είναι απαραίτητη, διότι είναι νομικά δεσμευτικό από τον Αύγουστο του 2009. Με τίτλο εκπαιδευτές / -στη Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο δεν πληρούν μόνο το νομικό χαρακτηρισμό, αλλά να ισχύει και για τους εκπαιδευόμενους ως κατάλληλο εταίρο, προκειμένου να προετοιμάσει τους ειδικούς του αύριο στην επαγγελματική τους ζωή. Επιπλέον, οι ολοκληρώσει με επιτυχία τις εξετάσεις επάρκειας είναι μία από τις προϋποθέσεις αποδοχής για την αναβάθμιση (διαχειριστής Δάσκαλος / επιχειρήσεων στον κλάδο της φιλοξενίας) εκπαίδευση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε

  • Οι επαγγελματίες που θέλουν να αυξήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους για την απόδειξη των εξετάσεων επάρκειας
  • Οι επαγγελματίες που θέλουν να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση
  • Οι επαγγελματίες που απαιτούν την εξέταση εκπαιδευτή ικανότητας ως μέρος της εξέλιξης της σταδιοδρομίας τους

περιεχόμενο των μαθημάτων

Η βάση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση του εκπαιδευτή, ο κανονισμός εκπαιδευτής ικανότητας (AEVO) και η σειρά δοκιμών του ΚΠΕ. Το κράτος-πιστοποιημένο και εγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης των εκπαιδευτών χαρακτηρίζεται από την εκλεπτυσμένη, με βάση την κατάρτιση των εγγράφων βιομηχανία της φιλοξενίας. Όπως όλα μάθησης εξ αποστάσεως Neumann Poppe και είναι επίσης η εκπαίδευση των εκπαιδευτών μάθημα σχεδιασμένο για την απασχόληση και την κατάρτιση μπορεί να φροντίσει σχετικά με τον καλύτερο τρόπο.

Τεύχος 1:

Ελέγξτε τις απαιτήσεις εκπαίδευσης και της κατάρτισης σχεδίου

Τεύχος 2:

την προετοιμασία της κατάρτισης και να βοηθήσει στην πρόσληψη των εκπαιδευομένων

Θέμα 3:

κατάρτισης συμπεριφορά

Τεύχος 4:

ολοκληρωμένη εκπαίδευση

Zulassungssvoraussetzungen

Καμία.

διάρκεια της μελέτης και το κόστος

Οργάνωση του χρόνου

Η εξ αποστάσεως μάθηση (6 μήνες)

Σε αυτή τη φάση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σας θα έχετε συνολικά έξι διδασκαλία γράμματα, ένα για κάθε μήνα. Το υλικό των μαθημάτων σας προετοιμάζει για τη δοκιμή εκπαιδευτή ικανότητας.

Σεμινάριο και Εξέταση Block (4 ημέρες)

Κατά την άφιξή σας την Κυριακή στην εκπαίδευση του ξενοδοχείου και το καλωσόρισμα που θα προετοιμαστεί πλήρως (για πολλά χρόνια ελεγκτή στο ίδιο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Φρανκφούρτης) σε δοκιμασία επάρκειας εκπαιδευτή σας για δύο ημέρες (Δευτέρα και Τρίτη) από τον ιδιοκτήτη και διευθυντή του ξενοδοχείου Fernschule Poppe & Neumann. Την επόμενη Τετάρτη γραπτές εξετάσεις σας λαμβάνει χώρα το πρωί. Μετά την εντατική προετοιμασία για την πρακτική και προφορική εξέταση ακολουθεί την Πέμπτη. Μετά την επιτυχή δοκιμή, μπορείτε να πάρετε αμέσως το πιστοποιητικό σας για να γυρίσουν στην πατρίδα τους.

βασική

Μπορείτε πάντα να εγγραφείτε - φυσικά ξεκινάει κάθε μήνα στον 1ο ή 15ο

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα είναι € 157.00 ανά μήνα (συνολικό κόστος € 942.00).

κανονική περίοδο

Η κανονική περίοδος για την πορεία είναι 6 μήνες.

Φυσικά μπορείτε να - χωρίς επιπλέον κόστος - ή να συντομεύσει εξ αποστάσεως σας ξεχωριστά και να τεντώσει. Η εξαρτάται μόνο από το πόσο χρόνο θα πρέπει να μάθουν και φυσικά το γεγονός ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής κατά τη στιγμή της δοκιμής.

Χρηματοδότηση και προώθηση

μηνιαία πληρωμή

Στο Poppe & Neumann πληρώσει τα δίδακτρα σας στην άνεση των μηνιαίων ποσοστών φυσικά.

σώσει τους φόρους

Μπορείτε να κάνετε έως και € 4.000,00 ετησίως για την εκπαίδευση σας σε Poppe & Neumann φόρο ως δαπάνες που σχετίζονται. Για ότι θα πάρετε στο τέλος του ημερολογιακού έτους ένα πιστοποιητικό για την αντιστάθμιση του φόρου μισθωτών υπηρεσιών έτους.

Bildungsscheck

Για να αντιμετωπιστεί η επικείμενη έλλειψη ειδικευμένων εργατών, πολλά κράτη έχουν ξεκινήσει τη δική τους χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Ως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την ειδική επιχορήγηση για τις δαπάνες κατάρτισης.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegu ... περαιτέρω

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegung und der Systemgastronomie. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη