εκμάθηση μηχανών - προγραμματισμός Python: από αρχάριους έως ενδιάμεσους

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

εκμάθηση μηχανών - προγραμματισμός Python: από αρχάριους έως ενδιάμεσους

Study 365

Επισκόπηση

Αυτή είναι μια πορεία Python για απόλυτους αρχαρίους. Θα μάθετε να γράφετε προγράμματα Python, να εκτελείτε επεξεργασία κειμένου, να εφαρμόζετε απλές έννοιες μηχανικής μάθησης και πολλά άλλα! Μέχρι τη στιγμή που θα τελειώσετε με αυτή την εντατική εκπαίδευση βίντεο, θα έχετε περάσει από μηδενική εμπειρία σε ένα αρκετά σοβαρό, πρώιμο ενδιάμεσο επίπεδο. Συμπεριλαμβανόμενο συμπληρωματικό υλικό!

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά εκπαιδευτικά υλικά, τα οποία παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Οι μαθητές με μηδενική εμπειρία προγραμματισμού θέλουν να μάθουν μια νέα δεξιότητα
 • Μηχανικοί μάθησης και επεξεργασίας γλώσσας που επιθυμούν να εφαρμόσουν έννοιες σε μια πλήρως προγραμματισμένη γλώσσα προγραμματισμού
 • Επιστήμονες της Πληροφορικής ή μηχανικοί λογισμικού που δεν έχουν εμπειρία στην Java, αλλά έχουν εμπειρία σε Python, C ++ ή ακόμα και σε C #. Μπορεί να χρειαστεί να παρακάμψετε κάποια κομμάτια, αλλά γενικά, η τάξη θα έχει ακόμα νέα μάθηση για να σας προσφέρει.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το μάθημα αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες:

 • Ενότητα 01: Τι είναι η κωδικοποίηση; - Είναι σαν τη μαγειρική!
 • Ενότητα 02: Μην περάσετε από τα στεφάνια, χρησιμοποιήστε λεξικά, λίστες και βρόχους
 • Ενότητα 03: Το πρώτο μας σοβαρό πρόγραμμα
 • Ενότητα 04: Δημιουργία αντικειμένων με αρχεία
 • Ενότητα 05: Οι λειτουργίες είναι σαν τους επεξεργαστές τροφίμων
 • Ενότητα 06: Βάσεις δεδομένων - Δεδομένα σε σειρές και στήλες
 • Ενότητα 07: Αντικειμενική κατάσταση μυαλού
 • Ενότητα 08: Επεξεργασία φυσικής γλώσσας και Python
 • Ενότητα 09: Μηχανική μάθηση και Python

Διάρκεια:

Από την ημέρα που αγοράζετε το μάθημα, θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μελέτης. Καθώς η πορεία είναι αυτοτροφοδοτούμενη, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει και είναι σε θέση να ολοκληρώσει το μάθημα σταδιακά, επανεξετάζοντας την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος κάθε ενότητας, θα έχετε μια εργασία που θα υποβληθεί (χρειάζεστε ένα σήμα 65% για να περάσετε) και μπορείτε να υποβάλετε την ανάθεση ανά πάσα στιγμή. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο £ 19 για αξιολόγηση και πιστοποίηση όταν υποβάλλετε την αποστολή. Θα λάβετε τα αποτελέσματα εντός 72 ωρών από την υποβολή και θα σας αποσταλεί πιστοποιητικό σε 7-14 ημέρες αν έχετε περάσει με επιτυχία.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για την Μηχανική Μάθηση - Προγραμματισμός Python: Από Αρχάριους έως Ενδιάμεσους.

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το μάθημα δεν θα σας εκπαιδεύσει να κάνετε μια συγκεκριμένη δουλειά, αλλά θα σας παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να χρησιμοποιήσετε την Python. Είτε είστε φοιτητής πληροφορικής, κάποιος που μόλις μπαίνει σε προγραμματισμό, ή αν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για δουλειά, αυτό το μάθημα θα σας διδάξει κάτι νέο.

Πληροφορίες παρουσιαστή:

Ο Janani Ravi, ο Vitthal Srinivasan, ο Swetha Kolalapudi και ο Navdeep Singh έχουν βελτιώσει την τεχνογνωσία τους στο Google και στο Flipkart. Μαζί, δημιούργησαν δεκάδες μαθήματα κατάρτισης και είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται το περιεχόμενό τους με πρόθυμους φοιτητές. Η ομάδα πιστεύει ότι έχει αποσταχθεί η οδηγία περίπλοκων τεχνολογικών εννοιών σε ευχάριστα, πρακτικά και ελκυστικά μαθήματα.

 • Janani: 7 χρόνια στο Google (Νέα Υόρκη, Σιγκαπούρη). Σπούδασε στο Στάνφορντ. επίσης εργάστηκε στο Flipkart και τη Microsoft
 • Vitthal: Επίσης Google (Σιγκαπούρη) και σπούδασε στο Stanford. Flipkart, Credit Suisse και INSEAD επίσης
 • Swetha: Προσωπικός υπάλληλος Flipkart, IIM Ahmedabad και IIT Madras alum
 • Navdeep: Μακροπρόθεσμος υπάλληλος Flipkart πάρα πολύ, και IIT Guwahati alum

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Δεν παρέχουμε κανένα λογισμικό για αυτό το μάθημα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών