διδασκαλία Ma Αγγλικά σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) από Web-based μάθησης εξ αποστάσεως

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διδασκαλία Ma Αγγλικά σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) από Web-based μάθησης εξ αποστάσεως

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

MA Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) από Web-based εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Αυτό το online μάθημα θα αναπτύξουν την κριτική κατανόηση των πρόσφατων εξελίξεων στη θεωρία και την πρακτική TESOL και να τονώσει σας να αντικατοπτρίζει τη δική σας διδασκαλία.

Η ΜΑ Διδασκαλία της Αγγλικής σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) από web-based μάθησης εξ αποστάσεως είναι διδάσκονται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση και είναι κατάλληλο αν είστε:

 • ένας δάσκαλος των αγγλικών στους ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL), ή εργάζονται σε σχετικό επάγγελμα
 • πρόθυμοι να βασιστεί στις υφιστάμενες γνώσεις και την εμπειρία σας, ή επιδιώκουν να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας
 • ενδιαφέρονται για την έρευνα τη δική σας διδακτική πρακτική ή πλαίσιο

Το μάθημα στοχεύει να αναπτύξει κριτική κατανόηση σας για τις πρόσφατες εξελίξεις στη θεωρία και την πρακτική TESOL και να σας ενθαρρύνει να προβληματιστούν σχετικά με τη δική σας διδασκαλία. Επίσης, προετοιμάζει να διεξαγάγει ανεξάρτητη έρευνα για τη διδασκαλία και τη μάθηση.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιμέρους εμπειρίες των μαθητών του μαθήματος αυτού, μπορείτε να δείτε μια επιλογή σύντομων βίντεο από όλο τον κόσμο. Αυτές οι ιστορίες των φοιτητών δίνουν πρακτικές συμβουλές για όσους σκέφτονται να σπουδάσουν σε μια απόσταση και να σας δώσει μια ιδέα σχετικά με τους συμφοιτητές σας θα πρέπει να επικοινωνούν με θα πρέπει να αποφασίσει να σπουδάσουν σε απευθείας σύνδεση.

Αν προτιμάτε να μελετήσει το TESOL ΜΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε επίσης μια πρόσωπο-με-πρόσωπο πορεία που μπορεί να μελετηθεί πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

λεπτομέρειες Μαθήματος

Το μάθημα διδάσκεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση και είναι μόνο μερικής απασχόλησης. Η δίδαξε στοιχείο που διαρκεί δύο χρόνια, υπάρχει τότε μια περίοδο διπλωματικής εργασίας οκτώ μηνών.

Υπάρχουν, επίσης, Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σημεία εξόδου.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί:

 • τρεις βασικές ενότητες το πρώτο έτος των σπουδών (συνολικά 60 μονάδες)
 • τέσσερα επιλεγόμενα μαθήματα (από μια επιλογή από οκτώ) στο δεύτερο έτος των σπουδών σας (συνολικά 60 μονάδες)
 • ένα 60-πιστωτικό διατριβή στο τελευταίο έτος σας

Σε απευθείας σύνδεση υλικό του μαθήματος και υποστήριξη

σε απευθείας σύνδεση υλικά μας παρέχουν μια διαδραστική εμπειρία μάθησης, και σας επιτρέπουν να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με το ποιες πτυχές μιας μονάδας να εργαστούν για το πότε και σε ποιο ρυθμό. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να αλληλεπιδράσετε με άλλους συμμετέχοντες στο μάθημα, και οι μονάδες θα περιλαμβάνει ομαδικές δραστηριότητες, όπως με τη χρήση blogs, wikis, και πίνακες συζητήσεων.

Παρακαλώ σημειώστε, αν βασίζονται στην Κίνα, μπορεί να αντιμετωπίσετε περιορισμούς στο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε μερικά από τα modules απευθείας σύνδεση μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω αυτό.

Διδακτική εμπειρία

Εάν έχετε ένα πρώτο πτυχίο που δεν περιλαμβάνει την εστίαση στη διδασκαλία της θεωρίας και μεθοδολογίας γλώσσα, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον πλήρους απασχόλησης στην τάξη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας εμπειρία εννέα μηνών »(650 ώρες μερικής απασχόλησης εμπειρία).

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο υπολογισμός διδακτική εμπειρία δεν πρέπει να περιλαμβάνει τη διδασκαλία practuicum λαμβάνεται ως μέρος ενός μαθήματος. Η εξέταση θα δοθεί επίσης στους αιτούντες, εάν μπορεί να αποδείξει ότι το πρώτο πτυχίο σας περιλαμβάνεται αγγλική γλώσσα συστατικά μεθοδολογία διδασκαλίας, ή ότι έχετε παρακολουθήσει μια ουσιαστική, εγκεκριμένο εκπαιδευτικό μεθοδολογία TESOL και να έχουν ένα ελάχιστο πλήρους απασχόλησης στην τάξη αγγλική εμπειρία διδασκαλίας δύο μηνών ( 145 ώρες της μερικής απασχόλησης εμπειρία).

Γραπτές μαρτυρίες της εμπειρίας από τους εργοδότες θα πρέπει να υποβληθούν κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης. Εάν έχετε μειωμένο ωράριο διδασκαλίας της Αγγλικής εμπειρία, θα πρέπει να δείξει πώς οι ώρες διδασκαλίας σας έχουν υπολογιστεί. Αν έχετε σύνδεση διδακτική εμπειρία, θα πρέπει επίσης να δείξει πώς οι ώρες σας έχουν υπολογιστεί, και να παρέχουν γραπτές μαρτυρίες από τους εργοδότες.

Ενότητες

Υπάρχουν τρεις βασικές, ενότητες 20-πίστωσης, καθένα από τα οποία έχει τρέξει σε μια περίοδο τεσσάρων μηνών μια φορά το χρόνο:

 • Ο εκπαιδευόμενος γλώσσας και της εκμάθησης γλωσσών
 • Εξελίξεις στην TESOL Μεθοδολογία
 • Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία για TESOL

Κάθε μία από τις βασικές ενότητες ακολουθεί το ίδιο μοτίβο παράδοσης:

 • Μια «ήπια εκκίνηση» εβδομάδα εισαγωγικό
 • Δέκα εβδομάδες δομημένων εμπλοκή με την ενότητα υλικά
 • Έξι επιπλέον εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η εκχώρηση της μονάδας

Αφού έχετε ολοκληρώσει τις βασικές ενότητες που θα πρέπει να ολοκληρώσουν τέσσερα 15-πιστωτικό αιρετό ενότητες από την παρακάτω επιλογή. Συνήθως, αιρετό ενότητες απαιτούν ένα ελάχιστο εγγραφή τέσσερις μαθητές και μπορεί να ανακληθεί εάν η απαίτηση αυτή δεν πληρούται.

Θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση για κάθε αιρετό τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν από την ημερομηνία έναρξης της μονάδας.

Οι 15-πιστωτικό προαιρετικές ενότητες είναι:

 • Αξιολόγηση στα Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς
 • Αγγλικά για ειδικούς σκοπούς
 • Θέματα στη Διδασκαλία της Αγγλικής για ακαδημαϊκούς σκοπούς
 • Μαθαίνοντας να εκπαιδεύσει
 • Η Διοίκηση της διδασκαλίας γλωσσών Οργανώσεων
 • Αξιολόγηση και Σχεδιασμός Υλικών
 • Τεχνολογικά-Υποστηριζόμενης Μάθησης Γλώσσα

Είναι δυνατή η αντικατάσταση δύο 15-πιστωτικό προαιρετικές ενότητες με μία μονάδα σε απευθείας σύνδεση 30-πίστωσης από το πρόγραμμά μας ΜΑ Εκπαίδευση (Flexible). Εναλλακτικά, μπορείτε να αντικαταστήσετε δύο 15-πιστωτικό προαιρετικές ενότητες με μία μονάδα ΜΑ Εκπαίδευση 30-πιστωτικό ληφθούν εντατικά πρόσωπο με πρόσωπο στο Θερινό Σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε μια από αυτές τις ενότητες, θα πρέπει να, σε πρώτη φάση, συμβουλευτείτε τον ηγέτη πορεία των MA TESOL (web-based).

Οι ενότητες που προσφέρουμε εμπνευσμένα από τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας και ως εκ τούτου μπορεί να αλλάξει για λόγους, όπως για παράδειγμα, η έρευνα εξελίξεις ή αλλαγές της νομοθεσίας. Αυτή η λίστα είναι ένα παράδειγμα των τυπικών μονάδων που προσφέρουμε, όχι ένα οριστικό κατάλογο.

Καριέρα

προορισμούς της σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους μας περιλαμβάνουν συμβούλους, εκπαίδευση συμβούλους, δασκάλους γλώσσας, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της επαγγελματικής και βιομηχανικής εκπαιδευτών και των εκπαιδευτών. Ένας αριθμός των αποφοίτων μας είναι ήδη στην αγορά εργασίας ενώ έχει αναλάβει τη μελέτη μερικής απασχόλησης και η μελέτη για την επαγγελματική ανάπτυξη στο πλαίσιο επιλεγμένη σταδιοδρομία τους.

Μέσος μισθός εκκίνησης και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Το 2015, το 91% των μεταπτυχιακών φοιτητών στη Σχολή Εκπαίδευσης που ήταν διαθέσιμα για την απασχόληση είχαν εξασφαλισμένη εργασία ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Γνωστούς προορισμούς της πλήρους απασχόλησης στο σπίτι υψηλότερο μεταπτυχιακούς φοιτητές βαθμό 2014/15.

προοπτικές σταδιοδρομίας και απασχόλησης

Η απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου δείχνει ένα υψηλό επίπεδο γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Είτε το χρησιμοποιείτε για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας σας, ως προετοιμασία για την περαιτέρω ακαδημαϊκή έρευνα ή ως μέσο επαγγελματικής κατάρτισης, μπορείτε να ωφεληθείτε από τη σταδιοδρομία συμβουλές για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο βρέθηκαν τις ικανότητές σας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Καριέρα μας και Απασχολησιμότητα Υπηρεσία θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, που εργάζονται μαζί σας για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις προσλήψεων, όπου μπορείτε να συναντήσετε δυνητικούς εργοδότες, καθώς και προτείνοντας περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως οι σχετικές τοποθετήσεις εργασιακής εμπειρίας και εργαστήρια δεξιοτήτων.

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απασχόληση των αποφοίτων, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times και Sunday Times Good University Guide 2017.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 2: 2 (ή διεθνές ισοδύναμο), κατά προτίμηση με έμφαση στη θεωρία και τη μεθοδολογία της διδασκαλίας ξένων γλωσσών
 • Οι υποψήφιοι με ένα πτυχίο σε οποιοδήποτε άλλο πειθαρχία ή / και σχετική επαγγελματική ιδιότητα πρέπει να έχουν τουλάχιστον εννέα μήνες πλήρους απασχόλησης διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας εμπειρία και θα εξεταστούν σε ατομική βάση
 • IELTS: 6,5 (όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε στοιχείο)? εάν αυτές οι κατηγορίες δεν πληρούνται, αγγλικά προπαρασκευαστικά μαθήματα είναι διαθέσιμα
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Φεβρ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
- Διεθνές τέλη: 15885 GBP (HEU τέλη: 6.930 GBP)
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Φεβρ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών