διδακτορικό στη διεθνή διαχείριση

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διδακτορικό στη διεθνή διαχείριση

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

3 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΕΚ

Όλοι οι φοιτητές θα έχουν επιπρόσθετα στο διδακτορικό ABMS της Ελβετίας ένα κοινό διδακτορικό δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου.

3 κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια = Best Virtual / Online Πρόγραμμα = 1 κορυφαίο ευρωπαϊκό διδακτορικό SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500

Προωθήστε τις γνώσεις σας σε ABMS

Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες ακριβώς όπως σας σε απευθείας σύνδεση διδακτορικά προγράμματα μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως διδακτορικός φοιτητής στο ABMS.

Για πανεπιστημιακούς ερευνητές και τους εκπαιδευτικούς

Το Διδακτορικό του International Management (DBA) σηματοδοτεί το υψηλότερο επίπεδο επίτευξης σε οποιονδήποτε ακαδημαϊκό κλάδο.

Αυτό είναι το υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο μπορείτε να σπουδάσετε στο ABMS Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Αν σας ενδιαφέρει να συνεχίζεται μια καριέρα στη διεθνή διαχείριση, τότε αυτό είναι μια σαφής ένδειξη περικοπή που έχετε ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της προσέγγισής σας στη διεθνή κόσμο. Εκείνα τα άτομα που είναι κάτοχοι Master στο Διεθνές Management ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο πεδίο μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην καριέρα τους, πηγαίνοντας για Διδακτορικό στο Διεθνές Management, διότι διευρύνει τις γνώσεις τους και να βελτιώνει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επίτευξη προόδου σε αυτόν τον τομέα. Διεθνής διαχείριση είναι μια διαφορετική πεδίο, η οποία κατέχει τη δική του σημασία και οι άνθρωποι που συνδέονται με το εν γένει να εργάζονται σε κυβερνητικές υποδομές που ασχολούνται με τις τοπικές δημόσιες υποθέσεις, μαζί με τις εξωτερικές σχέσεις. Αυτές είναι μόνο λίγες περιοχές όπου τα άτομα που σχετίζονται με τα Διεθνή Διαχείρισης μπορεί να βρεθεί να εργάζεται. Επιπλέον, με τις προαναφερθείσες επιλογές καριέρας και πολλές άλλες δυνατότητες που σχετίζονται με την εργασία συναντήσετε και τον τρόπο εκείνων που κατέχουν Γιατρός στο Διεθνές Management. Μπορείτε είτε να εργαστείτε στον τομέα των διεθνών υποθέσεων ή μπορεί να συνδέεται με τις φιλανθρωπικές υπηρεσίες. Στην πραγματικότητα, το κύριο πράγμα είναι ότι η διεθνής διαχείριση είναι ένα πολύ ευρύ πεδίο που έχει πολύ αυστηρές απαιτήσεις, όταν πρόκειται για τα προσόντα. Για να κάνετε μια ισχυρότερη πορεία σταδιοδρομίας θα πρέπει να εξοπλίσει τον εαυτό σας με βελτίωση του επιπέδου των γνώσεων και δεξιοτήτων, επίσης, γιατί αλλιώς επιβιώνουν στο ανταγωνιστικό σενάριο γίνεται πολύ δύσκολη.

Πλειοψηφία των ατόμων που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα είναι κάτοχοι Μάστερ αυτό σημαίνει ότι αν θα αποκτήσει Διδάκτωρ Διεθνών διαχείρισης, τότε σίγουρα θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας και να υπάρχουν καλύτερες πιθανότητες παρούσα ότι οι εργοδότες θα δώσει προτεραιότητα σε εσάς και εάν η υπόθεση είναι ότι έχετε ήδη κάνει τη δουλειά τότε υπάρχουν υψηλές πιθανότητες παρόν ότι θα πρέπει να προωθηθεί. Πότε θα κινηθούν έξω για να συνεχίσει το διδακτορικό σας στο πεδίο της διεθνούς διαχείρισης, στη συνέχεια, θα βρείτε πολλά σχολεία που είναι ικανά να αποδείξουν τη συμβατότητα με τις απαιτήσεις που σχετίζονται με τη μάθηση σας, αλλά είναι σημαντικό να δοθεί η δέουσα προσοχή τα κριτήρια επιλεξιμότητας. Για την επιδίωξη ενός Διδακτορικό στο Διεθνές Management από το Πανεπιστήμιο ABMS Ανοικτό είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα πρέπει να έχετε Μάστερ στον ίδιο τομέα άλλως επτά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη Διαχείριση απαιτείται πλέον καμία Bachelor ή ισοδύναμο. Η διάρκεια του μαθήματος είναι διάρκειας ενός έτους πλέον διατριβή, ωστόσο συνιστάται έντονα ότι θα πρέπει να εξετάσει την εγγραφή σε ένα αξιόπιστο θεσμικό όργανο όπως ABMS που μπορεί να σας παρέχει όλες τις σχετικές εγκαταστάσεις, οι οποίες απαιτούνται για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Έχετε πολλές επιλογές, είτε μπορείτε να εγγραφεί και να εργαστούμε σκληρά με τον προϊστάμενό σας ή να χρησιμοποιήσετε σε απευθείας σύνδεση μέσο για να πάρει την εκπαίδευση. Σε απευθείας σύνδεση σχολείο μας είναι πλήρως σε θέση να σας παρέχουμε παρόμοια εμπειρία μάθησης και η πορεία που συνδέονται με την παραδοσιακή κολέγιο και τα πανεπιστήμια. Θα πρέπει να προτιμούν μια τέτοια ακαδημαϊκό ίδρυμα, που πρέπει να διαθέτει μια αξιοπρεπή ακαδημαϊκή ιστορία και την πορεία τους θα πρέπει να είναι αρκετά καλό για να δείξει τη συμβατότητα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Η ABMS Ανοικτό Πανεπιστήμιο μπορεί να είναι μια ιδανική επιλογή εδώ και συνιστάται ότι οι επαγγελματίες που επιθυμούν να συνεχίσουν το διδακτορικό τους δίπλωμα σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να εξετάσει το πρόγραμμα σπουδών μας.

Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει κατετάγη η πιο αναζήτησε μελέτη στον κόσμο, μια έρευνα που διενεργήθηκε από άλλα Πανεπιστήμια, έδειξε ότι ένας απόφοιτος από ένα σχολείο των επιχειρήσεων κερδίζει κατά μέσο όρο 45,200 δολάρια (NACE Έρευνα Αποδοχών).

Σε διδακτορικά προγράμματα μας, θα σας:

 • Αναπτύξουν και να εξασκήσουν καινοτόμων μεθόδων έρευνας.
 • Κερδίστε την υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης.
 • Επίτευξη την εμπειρία να δημοσιεύει σε περιοδικά με κριτές.
 • Γίνετε ένας επιτυχημένος ως μεταδιδακτορικός ερευνητής και παιδαγωγός.

Γνωρίζατε ότι η Ελβετία Διαχείρισης Εκπαίδευσης έχει ταξινομηθεί 1 σε όλο τον κόσμο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ?, Αν σας ενδιαφέρει στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και θέλουν να είναι ένα μελλοντικό διευθυντή ή να πάρετε μια καλύτερη θέση, τότε θα πρέπει να ισχύουν και σήμερα για να μελετήσει με εμάς. Όλα τα προγράμματα σπουδών μας γίνονται για να είναι σε θέση να τελειώσει μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος. περαιτέρω

Το Διδακτορικό θα αναλάβει την ηγεσία σας στο επόμενο επίπεδο. Σε διδακτορικά προγράμματα μας, θα σας:

 • Μελέτη και εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων έρευνας.
 • Συνδυάστε την εφαρμοσμένη έρευνα και την επαγγελματική πρακτική.
 • Ετοιμαστείτε να έχει έναν αντίκτυπο στην πολιτική και την πρακτική.
 • Μάθετε στρατηγικές για τη διευκόλυνση πιο αποτελεσματική, προσαρμόσιμο οργανώσεις και να δημιουργήσει θετική αλλαγή.
 • Γίνετε πιο καινοτόμος ηγέτης στον τομέα σας.

Μελέτη Γλώσσα: Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Έχουμε 4 προσλήψεις ανά έτος: Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο

Ενότητες:

 • Global Management
 • Στρατηγική Διοίκηση και Ηγεσία
 • Η διαχείριση του σχεδίου
 • Στρατηγική Ανάλυση Συστήματος Πληροφοριών
 • Λογιστική και Χρηματοοικονομική
 • Μέθοδοι Έρευνας
 • Ηλεκτρονική Μέθοδοι Έρευνας
 • Δυναμικές Ιστοσελίδες

Προϋποθέσεις Εισαγωγής:

Διάρκεια: ένα ακαδημαϊκό έτος + Εργασία (διατριβή διαρκεί 1-4 έτη)

Δίπλωμα: DBA στο Διεθνές Management

Ηλικία: Ελάχιστη ηλικία 25 χρόνων

Προηγούμενη μελέτη: Μάστερ ή ισοδύναμου ή 7 ετών Διαχείρισης Εμπειρία + ένα Bachelor ή ισοδύναμο

Αγγλικά επίπεδο: IELTS ή ισοδύναμο (Μόνο για φοιτητές από μη αγγλόφωνες χώρες ή φοιτητές που δεν σπουδάσουν σε αγγλόφωνο σχολείο)

Μέθοδος Μελέτης: Διαδίκτυο

Χρέωση: 19900 ευρώ

Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων: Αυτό το πρόγραμμα είναι ισοδύναμο με το EQF Επίπεδο 8 (διδακτορικό επίπεδο)

Σημείωση: Δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν την εφαρμογή και τέλη κράτησης (για να σας εγγυηθεί ένα μέρος της μελέτης) των 240 Ευρώ (πάλαι ποτέ πληρωμής και δεν επιστρέφεται).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
2 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
3,050 EUR
Locations
Ελβετία - Zürich, Zurich
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ελβετία - Zürich, Zurich
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών