Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διαχείριση της Τεχνολογίας σε απευθείας σύνδεση

Πάρτε τη σταδιοδρομία σας στο επόμενο επίπεδο με online Δάσκαλος μας of Science στη διαχείριση της τεχνολογίας, παρέχοντας σας με ειδίκευση εμπειρογνωμοσύνη και τη βιομηχανία συνεργασίες για την αντιμετώπιση των αναγκών του 21ου αιώνα.

Αν ψάχνετε για να κάνουν τη διαφορά στη νέα ψηφιακή οικονομία, όπου γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της διαχείρισης και της τεχνολογίας είναι ζωτικής σημασίας, θα πρέπει να εγγραφείτε στο NYU School of απευθείας σύνδεση Μάστερ Μηχανικών του στη Διοίκηση της Τεχνολογίας (MOT). Αν είστε διευθυντής στο μέσο της σταδιοδρομίας ή μέλος του τεχνικού προσωπικού, το πρόγραμμα είναι η τεχνολογία που βασίζεται και η βιομηχανία με γνώμονα, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να παραδώσει αξία για τον οργανισμό σας.

MOT είναι μοναδική πορεία σας προς τη διαχείριση, την ηγεσία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, τον σχεδιασμό σκέψης και δημιουργικότητας για τους ηγέτες του 21ου αιώνα. Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τομέων της βιομηχανίας, ο βαθμός είναι γρήγορη διαδρομή σας σε υψηλής τεχνολογίας ηγεσία. Διαθέτει, επίσης, μαθήματα φυσικά IBM-ζήτησε, με έμφαση στην επικοινωνία και το σχεδιασμό της τεχνολογίας.

Ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι 2016 εξάμηνο, η Οργανωτική Συμπεριφορά, Συστήματα και το πρόγραμμα Analytics έχει συγχωνευθεί με τη διαχείριση της μεταπτυχιακό δίπλωμα Τεχνολογίας. Τα άτομα που επιθυμούν να ειδικευτούν στην πρωτεύουσα Μηχανική του Ανθρώπου ή Πληροφοριακών Συστημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μπορεί με βεβαιότητα να στραφούν σε αυτό το βαθμό για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη γνώση σε δεξιότητες και τεχνολογίες στον τομέα των εξελισσόμενες Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποNYU Tandon Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη