13 Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών degrees found
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
- Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
- Ευρώπη10
- Βόρεια Αμερική4
13 Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών degrees found
Προτεινόμενα
CESIF
Online Master στη Διαχείριση Αγροτικής Βιομηχανίας Τροφίμων
- Madrid, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Η ολοκληρωμένη διαχείριση μιας βιομηχανίας αγροδιατροφής αντιπροσωπεύει τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς επιτρέπει: άνοιγμα νέων εμπορικών καναλιών, αύξηση πωλήσεων, βελτίωση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών, πώληση καινοτόμων προϊόντων, αποφυγή ειδοποιήσεων και κρίσεων τροφίμων, ελαχιστοποίηση επιπτώσεων, βελτίωση του κόστους παραγωγής κ.λπ.
Προτεινόμενα
Rome Business School
International Master Online in Food and Beverage Management
- Italy Online, Ιταλία
Μεταπτυχιακό
Μερικής απασχόλησης
1 έτος
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Προτεινόμενα
Centennial College
Δίπλωμα στη Διοίκηση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Centennial College πρόγραμμα διαχείρισης αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής του Centennial College θα βασιστεί σε βασικές δεξιότητες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής για να σας προετοιμάσει για έναν διαχειριστικό ρόλο στον τομέα της αρτοποιίας. Είτε πρόκειται για σχεδιασμό μενού, αγορά, προγραμματισμό ή εκτέλεση, η διαχείριση ψησίματος είναι μια ουσιαστική δεξιότητα για να μετατρέψετε το πάθος σας σε επιχειρηματική επιτυχία. Θα αποφοιτήσετε με σημαντικές πιστοποιήσεις στον κλάδο, όπως Smart Serve, Safe Food Handlers και CPR, καθιστώντας σας έτοιμους για εργασία. Πολλοί απόφοιτοι αυτού του προγράμματος Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής έχουν εξασφαλίσει απασχόληση σε μεγάλες μάρκες φιλοξενίας στις βιομηχανίες ξενοδοχείων, θερέτρων και εστιατορίων, καθώς και σε μεγάλες εμπορικές εταιρείες αρτοποιίας.
Προτεινόμενα
OSTELEA | Distancia
Ανώτατο Μάθημα Διοίκησης Επιχειρήσεων Εστίασης και Τροφίμων & Ποτών
- Madrid, Ισπανία
- Barcelona, Ισπανία + 1 more
Μάθημα
Μερικής απασχόλησης
9 μήνες
Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Ο τουρισμός είναι μία από τις πιο σχετικές οικονομικές δραστηριότητες της ισπανικής οικονομίας και ένας από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Εντός του τομέα, η περιοχή των εστιατορίων, με περισσότερες από 270.000 εγκαταστάσεις και 1,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές και ένα από τα βασικά κομμάτια της τουριστικής δραστηριότητας.
Προτεινόμενα
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Διαχείριση εσόδων από Πανεπιστημιακά Μαθήματα Επέκτασης σε Κέντρα Εστίασης
- Madrid, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Fast-track counseling
Η διαχείριση εσόδων είναι μια φιλοσοφία διαχείρισης που αυξάνει την κερδοφορία των εταιρειών παροχής υπηρεσιών με σταθερή χωρητικότητα όπως ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες κ.λπ. Σε αυτούς τους τομείς υπάρχει σήμερα υψηλός βαθμός υλοποίησης. Ο τομέας των εστιατορίων έχει πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτούς τους κλάδους, επομένως η εφαρμογή του θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ωστόσο, η εφαρμογή του δεν είναι ακόμη διαδεδομένη.
Προτεινόμενα
Alison Free Online Learning
Μάθημα Αριστείας στην Υπηρεσία Τροφίμων - Κοπή και επεξεργασία κρέατος
- Online USA
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
1 ώρα
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Μάθετε τις τυπικές διαδικασίες για την επεξεργασία και τον τεμαχισμό κρέατος σε αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα Food Service Excellence - Meat Cutting and Processing. Αυτό το μάθημα πιστοποιητικού σάς διδάσκει σχετικά με την κοπή και την επεξεργασία κρέατος για τη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων. Μελετάμε διαφορετικούς τύπους κρέατος και πουλερικών και παρουσιάζουμε την ορολογία που χρησιμοποιείται για να τα συζητήσουμε.
Προτεινόμενα
Centennial College
Δίπλωμα στη μαγειρική διαχείριση (Online)
- Online Canada
- Toronto, Καναδάς
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Στο πρόγραμμα Culinary Management, θα ανακαλύψετε ότι είτε ο δημιουργικός σχεδιασμός ενός μενού εστιατορίου είτε ο προγραμματισμός γαστρονομικών εκδηλώσεων σε μεγάλες ξενοδοχειακές δραστηριότητες, η συνεργασία με φαγητό για την παροχή γαστρονομικών εμπειριών παγκόσμιας κλάσης στους επισκέπτες είναι μια από τις πιο ανταποδοτικές καριέρες. Με επίκεντρο τη χρήση τοπικών προϊόντων διατροφής του Οντάριο και την εκμάθηση της εποχιακής μαγειρικής, αυτό το πρόγραμμα απολυτηρίου κολλεγίου θα σας διδάξει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να δημιουργήσετε εξαιρετικά μενού και πιάτα εμπνευσμένα από τις παγκόσμιες τάσεις και γεύσεις τροφίμων. Θα αποφοιτήσετε επίσης με σημαντικές πιστοποιήσεις του κλάδου, όπως Smart Serve, Safe Food Handlers και CPR, καθιστώντας σας έτοιμους για εργασία. Η τέχνη της μαγειρικής, σε συνδυασμό με την ικανότητα της ομαδικής ηγεσίας και της επιχειρηματικής επιχειρηματικότητας, θα διασφαλίσει ότι όταν αποφοιτήσετε από αυτό το πρόγραμμα Μαγειρικής Διαχείρισης, θα βρείτε συναρπαστικές ευκαιρίες καριέρας στη γρήγορη, συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία. Αυτό το πεδίο θα σας οδηγήσει όπου θέλετε να πάτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σκληρή δουλειά, οδήγηση και πάθος.
Προτεινόμενα
OSTELEA | Distancia
Εκτελεστικό μάστερ στη διαχείριση ξενοδοχείων, εταιρείες τροφοδοσίας και φαγητό και ποτό
- Madrid, Ισπανία
- Barcelona, Ισπανία + 1 more
Μεταπτυχιακό
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Ο τουριστικός τομέας βιώνει μια εποχή βαθιάς αλλαγής, με τα αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης, του κατακερματισμού και της ανταγωνιστικότητας. Σε αυτό το περιβάλλον, μία από τις αγορές που έχει το μεγαλύτερο βάρος είναι η ξενοδοχειακή βιομηχανία.
Προτεινόμενα
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Αλλεργιογόνα και διασταυρούμενη μόλυνση πανεπιστημιακού μαθήματος επέκτασης
- Madrid, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
180 ώρες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Fast-track counseling
Ο επαγγελματίας του University Extension Course Allergens and Cross Contamination πρέπει να είναι άρτια εκπαιδευμένος σε αυτό το θέμα, ώστε να εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια οποιουδήποτε καταναλωτή που έχει αλλεργία ή δυσανεξία, καθώς και να μπορεί να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους γύρω του σχετικά με τη ζωτική σημασία αυτού. ύλη.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Μάθημα ειδικού για γαστρονομία συστημάτων IHK
- Germany Online, Γερμανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
20 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Γερμανός
Και στο system catering, έχει τεράστια διαφορά είτε είσαι ημιειδίκευτος είτε ανειδίκευτος, είτε έχεις καταρτισμένο επαγγελματικό προσόν!
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Μάθημα στην κουζίνα master IHK
- Germany Online, Γερμανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
24 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Γερμανός
Ο σεφ δεν είναι απλώς ένας τίτλος. Το πιο παραδοσιακό από τα μεταπτυχιακά στη γαστρονομία είναι η βάση για επιτυχή είσοδο στο διοικητικό επίπεδο και τη διαχείριση στον κλάδο των ξενοδοχείων και εστιατορίων, στην κοινοτική εστίαση, στην εστίαση - αλλά και στη βιομηχανία, την εκπαίδευση και πολλούς άλλους τομείς.
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Διδακτορικό στην μαγειρική διαχείριση
- Zurich, Ελβετία
Διδακτορικό (PhD)
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
3 χρόνια
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Μαγειρικές κατάρτιση είναι ένα σημαντικό πεδίο, το οποίο μπορεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποιες από τις τεχνικές που μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις δεξιότητες, καθώς και τη γνώση.
Agribusiness Academy
Φαγητό
- Newcastle-under-Lyme, Ηνωμένο Βασίλειο
- Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο + 1 more
Μάθημα
Μερικής απασχόλησης
3 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να αναπτύξουν την κριτική τους γνώση για το Τρόφιμο
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Δείτε λιγότερα
Σε σύνδεση Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση μιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εστίασης θα επωφεληθούν από ένα πρόγραμμα διαχείρισης τροφίμων και ποτών. Μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν μαγειρική μαθηματικά, ταυτοποίηση του προϊόντος, την ασφάλεια των τροφίμων, την αγορά, τις υποχρεώσεις λικέρ, και συνεδριάσεων επίσημων και τον προγραμματισμό.