διαχείριση της καινοτομίας σε απευθείας σύνδεση MBA

Alliant International Univeristy School of Management

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διαχείριση της καινοτομίας σε απευθείας σύνδεση MBA

Alliant International Univeristy School of Management

Διαχείριση Καινοτομίας σε απευθείας σύνδεση MBA

Σε απευθείας σύνδεση MBA Συγκεντρώσεις: Διαχείριση Καινοτομίας

Πολλές επιχειρήσεις χρειάζονται διευθυντές και στελέχη που μπορούν να εφαρμόσουν τη στρατηγική κατεύθυνση για την ανάπτυξη νέων προϊόντων ή διαδικασιών κατά τρόπο που να στηρίζει την καινοτομία. Ενώ το Online MBA στο Alliant μπορεί να σας προετοιμάσει για να παρέχει την υποστήριξη που χρειάζονται καινοτόμες βιομηχανίες από τη διοίκηση, η συγκέντρωση Διαχείριση Καινοτομίας προσφέρει πρόσθετες εξειδικευμένες γνώσεις που μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά διαπρέπει στον τομέα αυτό.

Η συγκέντρωση αυτή διερευνά τις διαδικασίες και τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να συνεργάζονται παραγωγικά με τους ερευνητές, μηχανικούς, και τα άτομα σε άλλες δημιουργικές ασχολίες. Θα ισχύουν επίσης καινοτόμες τεχνικές για άλλες επιχειρηματικές διαδικασίες και διαδικασίες για την ενίσχυση της εταιρείας σε όλη την δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη.

Τι μπορείτε να κάνετε με αυτή τη συγκέντρωση

Μετά την αποφοίτησή του από το σε απευθείας σύνδεση MBA με συγκέντρωση στη διαχείριση της καινοτομίας, θα είστε έτοιμοι να αναλάβουν ρόλους σε πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των:

 • Έρευνα εταιρείες
 • Μηχανική εταιρείες
 • Οργανώσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων
 • Οργανώσεις Μάρκετινγκ
 • Φροντίδας υγείας εταιρείες προϊόν
 • κατασκευή

Μαθήματα σε αυτή τη συγκέντρωση

 • Προσεγγίσεις για τη διαχείριση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας
 • επιχειρηματικότητα
 • Διαχείριση Έργων Σεμινάριο
 • Οργανωτικής αλλαγής και ανάπτυξης

Εισαγωγή Απαιτήσεις - Alliant School of Management MBA

Εισαγωγή στην on-line MBA στο Alliant School of Management πραγματοποιείται έξι φορές το χρόνο. Χαιρετίζουμε αιτήσεις από πτυχιούχους πτυχίο που συμμετείχαν σε περιφερειακό διαπιστευμένο πανεπιστήμια των ΗΠΑ ή το διεθνές ισοδύναμο. Αν πτυχίο σας ήταν σε μια πειθαρχία που δεν σχετίζονται με τις επιχειρήσεις ή τη διαχείριση, μπορεί να σας ζητηθεί να λάβει πρόσθετα μαθήματα πριν από την έναρξη του προγράμματος MBA σας.

Εμείς δεν απαιτούν από τους αιτούντες να λάβουν το Admissions Test Graduate Management (GMAT) πριν από την εφαρμογή στο School of Management, αν και θα εξετάσει τα αποτελέσματα αν έχετε πάρει τη δοκιμή. Οι υποψήφιοι που δεν θα υποβάλουν το σκορ GMAT θα πρέπει να προβούν σε μια συνέντευξη με το προσωπικό του νοσοκομείου μας. Επιπλέον, οι αιτούντες με ένα σωρευτικό προπτυχιακό ΣΔΣ κάτω από 2.75 είναι πιθανό να χρειαστούν νομαρχιακό έγκριση για την αποδοχή.

Απαιτήσεις και Υλικά Εφαρμογή

Πτυχίο: Ένα βαθμό απολυτηρίου τεσσάρων χρόνων ή ισοδύναμο τίτλο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Χρειαζόμαστε ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 2,75. Οι μαθητές με χαμηλότερες GPAs μπορούν να θεωρηθούν μεμονωμένα, με βάση την επαγγελματική εμπειρία τους, επαγγελματικές πιστοποιήσεις, κ.λπ.

Δοκίμιο: Μια προσωπική δήλωση, που βασίζεται γύρω από τα εξής θέματα (δεν υπερβαίνουν περισσότερο από 250 λέξεις ανά θέμα):

 • Περιγράψτε μία από τις επαγγελματικές επιτυχίες σας και πώς επηρέασε η εταιρεία που εργάζεστε για?
 • Περιγράψτε μια δύσκολη επαγγελματική κατάσταση, πώς χειρίστηκε και τι επιθυμείτε θα κάνατε διαφορετικά?
 • Τι είναι μεταπτυχιακή σχολή τους στόχους σας; Πώς θα το μεταπτυχιακό πτυχίο σας βοηθήσει στην επίτευξη αυτών των στόχων;

Βιογραφικό: Τρέχουσα βιογραφικό.

Αγγλικής Γλώσσας Proficiency (International Students μόνο): Αγγλικής γλώσσας πρέπει να αποδεικνύεται από τους αιτούντες που δεν έχουν προηγουμένως εκπαιδευμένοι στην αγγλική γλώσσα. Ελάχιστη βαθμολογία του TOEFL 550 χαρτί / 213 ηλεκτρονικών υπολογιστών / 80 Διαδικτύου ή ισοδύναμο.

Μετά από όλα τα έγγραφα που εξετάζεται, ο διευθυντής προγράμματος MBA θα εξετάσει την αίτησή σας για την αποδοχή. Οι αποφάσεις του διευθυντή του προγράμματος είναι οριστικές.

Γίνετε μέρος της Alliant κληρονομιά της επιτυχίας

Από το 1952, η Alliant School of Management πρόγραμμα MBA έχει δημιουργήσει τους ηγέτες και καινοτόμοι τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Μάθετε πώς μπορείτε να προωθήσουν την καριέρα σας με το Online MBA μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Alliant είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο διαπιστευμένο από την Δυτική Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (WASC). Είμαστε ένας εργοδότης ίσων ευκαιριών και παιδαγωγός.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - San Diego, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - San Diego, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών