διαφήμιση και μάρκετινγκ

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διαφήμιση και μάρκετινγκ

Study 365

Θα θέλατε μια καλά πληρωμένη δουλειά με πρόοδο;

Εάν επιλέξετε τη διαφήμιση ή το μάρκετινγκ, υπάρχει σαφής πρόοδος, γεγονός που το καθιστά σπουδαίο μονοπάτι σταδιοδρομίας για επιλογή. Ξεκινήστε ως Διευθυντής Διαφήμισης ή Μάρκετινγκ και θα μπορούσατε να εργαστείτε για να γίνετε Ανώτερος Διευθυντής, κερδίζοντας μέχρι £ 80.000.

Αυτό το μάθημα διαφήμισης και μάρκετινγκ προσφέρει την ευκαιρία να αναπτυχθεί η δημιουργικότητα, οι γνώσεις και οι δεξιότητες για την πραγματοποίηση επιτυχημένων παγκόσμιων εκστρατειών, προετοιμασία για μια σταδιοδρομία στις δημιουργικές βιομηχανίες.

Αυτό το μάθημα καλύπτει θέματα όπως η συμπεριφορά των αγοραστών, η ανάπτυξη μάρκας, η διαδικασία διαφήμισης, ο προγραμματισμός των μέσων μαζικής ενημέρωσης και η παγκόσμια εμπορία. Οι εκπαιδευόμενοι θα αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη κατανόηση του ρόλου της διαφήμισης και του μάρκετινγκ στις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τεχνικές μάρκετινγκ τόσο σε στρατηγικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο, να εφαρμόσετε δημιουργικές στρατηγικές διαφήμισης και να κατανοήσετε τη σημασία του μάρκετινγκ και της διαφήμισης για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων

Η μάθηση με τη μελέτη365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικές κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για όσους ελπίζουν να εργαστούν στη διαφήμιση ή το μάρκετινγκ.
 • Αυτό το μάθημα θα ήταν επίσης χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τα βασικά θέματα που αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για 30 ώρες καθοδηγούμενης εκπαίδευσης.

Διάρκεια:

Θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σπουδών σας από την ημερομηνία αγοράς του μαθήματος. Το μάθημα είναι αυτο-ρυθμιζόμενο ώστε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το μάθημα στα στάδια της επανεξέτασης της εκπαίδευσης ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Ο διαδικτυακός έλεγχος επισημαίνεται άμεσα, οπότε θα ξέρετε αμέσως εάν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό "Διαφήμιση & Marketing Diploma".

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να γίνετε:

 • στέλεχος μάρκετινγκ
 • Διαφήμιση και Πωλήσεις Executive
 • Διευθυντής Μάρκετινγκ
 • Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
 • Ψηφιακή διευθυντής μάρκετινγκ
 • διαχειριστής διαφήμισης
 • Διαχειριστής Επικοινωνιών
 • Brand Manager της
 • Ερευνητής αγοράς
 • Σύμβουλος Μάρκετινγκ
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
39 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών