δεξιότητες διοίκησης επιχειρήσεων

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

δεξιότητες διοίκησης επιχειρήσεων

Study 365

Η διαχείριση είναι ένας ποικίλος ρόλος, με αρκετό περιθώριο για πρόοδο. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι ξεκινούν σε ένα διοικητικό ρόλο και στη συνέχεια δουλεύουν μέχρι και σε ανώτερες θέσεις. Αποκτήστε τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχετε όταν πρόκειται για τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Αυτό το περιεκτικό μάθημα εξετάζει την καθημερινή λειτουργία πραγματικών εταιρειών και σας διδάσκει τις τεχνικές που τους βοηθούν να λειτουργούν με επιτυχία. Από τη μάθηση για την πραγματοποίηση βασικών διοικητικών καθηκόντων για την απόκτηση δεξιοτήτων υποστήριξης υψηλότερου επιπέδου, το μάθημα αυτό περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα μονάδων για την κάλυψη των αναγκών των εκπαιδευομένων και των εργοδοτών.

Αν χρειαστεί να προχωρήσετε στο ρόλο σας ή να πάρετε μια προσφορά, μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιχειρηματική επικοινωνία, τη διοίκηση, τον τρόπο παροχής αποτελεσματικής εξυπηρέτησης πελατών και αποτελεσματικών τρόπων διαχείρισης του χρόνου σας. Είτε είστε νέος στη διοίκηση είτε έχετε κάποια εμπειρία, αυτό το μάθημα είναι για σας.

Πρόκειται για προσόν εργασίας που προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους για εργασία σε συγκεκριμένη βιομηχανία. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να εργαστείτε σε ένα ρόλο διοίκησης επιχειρήσεων και να αναπτύξετε την εμπειρία σας στο ρόλο σε τομείς όπως η επικοινωνία των επιχειρήσεων, η διοίκηση, η παρουσίαση και η παρουσίαση επιχειρηματικών δεδομένων.

Η μάθηση με τη μελέτη365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Ποιος είναι;

  • Επιπλέον, το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για μαθητές που εργάζονται ή θα ήθελαν να εργαστούν, σε ρόλο διοίκησης επιχειρήσεων σε οποιοδήποτε τομέα ή βιομηχανία.
  • Είναι ιδανικό για όσους είναι νέοι στο ρόλο ή που εργάζονται σε αυτό το επίπεδο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Περιγραφή Μαθήματος:

Αυτό το μάθημα Business Administration Skills είναι πλήρες και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις περιοχές που αναφέρονται παρακάτω στο πρόγραμμα σπουδών. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για 25 ώρες εκπαίδευσης.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, οι εκπαιδευόμενοι θα κάνουν μια online δοκιμή αξιολόγησης ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Ο διαδικτυακός έλεγχος επισημαίνεται άμεσα, οπότε θα ξέρετε αμέσως εάν έχετε περάσει το μάθημα.

Πιστοποίηση

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα λάβουν Πιστοποιητικό στις "Δεξιότητες Διοίκησης Επιχειρήσεων".

Απαίτηση εισόδου

Οι μαθητές πρέπει να είναι άνω των 16 ετών και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Career Path

Υπάρχουν διαφορετικές διαδρομές στις οποίες θα μπορούσε να αναπτυχθεί η καριέρα σας.

Οι επιχειρήσεις και η διοίκηση μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε έναν ρόλο υποστήριξης σε οποιοδήποτε μέγεθος ή τύπο οργανισμού.

Αυτοί οι ρόλοι περιλαμβάνουν:

  • Γραμματέας
  • Ρεσεψιονίστ
  • Διαχειριστής
  • Προσωπικός βοηθός
  • Επικεφαλής της ομάδας εποπτικής αρχής
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
25 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
24 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών