Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Για το μάθημα

Τα αγγλικά είναι η νούμερο ένα ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο και είναι η διεθνής γλώσσα των επιχειρήσεων. Έχοντας μια καλή κατανόηση αυτής της γλώσσας θα είναι πολύ επωφελής από την άποψη της εξέλιξης της σταδιοδρομίας. Δίπλωμα στη Βασική αγγλική γραμματική σας παρουσιάζει τις βασικές πτυχές της αγγλικής γραμματικής και εξηγεί πώς πρέπει να εφαρμόζονται σε γραπτά και προφορικά αγγλικά. Το μάθημα εξετάζει το ρόλο της γραμματικής στα Αγγλικά συμπεριλαμβανομένης της σημασίας της στίξης. Το μάθημα εξηγεί επίσης τα διάφορα μέρη του λόγου και του ρόλου που διαδραματίζουν στην αγγλική κατασκευή φράση. Θα ανακαλύψετε επίσης όλες τις χρόνοι που χρησιμοποιούνται στην αγγλική γλώσσα μέσα από καλά-που παράγεται βίντεο.

Μαθησιακά Αποτελέσματα

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα έχετε μια σαφή κατανόηση των εξής: Ο ρόλος της γραμματικής στην αγγλική γλώσσα Ο σκοπός της στίξης και πώς να το χρησιμοποιήσετε σωστά στη γλώσσα Αναγνώριση αγγλικά και χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα μέρη του λόγου στην αγγλική γλώσσα πώς να σχηματίσουν προτάσεις χρησιμοποιώντας τις διάφορες χρόνων στην αγγλική γλώσσα πώς να κατασκευάσει τη σωστή αγγλική φράση, τη βελτίωση γραπτά και προφορικά αγγλικά σας δραματικά.

Μορφή γκολφ

Δωρεάν, στο δικό του ρυθμό, online μάθημα με την αξιολόγηση

Διάρκεια Μαθήματος

10 - 12 ωρών

Αξιολόγησης / πιστοποίησης

Να πληρούν τις προϋποθέσεις για την επίσημη σας ALISON δίπλωμα, πιστοποιητικό ή PDF θα πρέπει να μελετήσει και να ολοκληρώσει όλες τις ενότητες και να σκοράρει 80% ή περισσότερο σε κάθε μία από τις εκτιμήσεις φυσικά

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα ALISON εδώ

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ALISON

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποALISON »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
10 - 12 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
Free
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη