Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΜΕΛΕΤΗ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ONLINE, τα δίδακτρα ΑΠΟ £ 61,88 ΑΝΑ ΜΗΝΑ Επιδοτούμενα από τη χρηματοδότηση.

Έχετε κάνει κουρτίνες για το σπίτι σας, την οικογένεια και τους φίλους σας; Μήπως σας ενθαρρύνουμε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση αποφάσεων κουρτίνα; Θα σας αρέσει μια αλλαγή σταδιοδρομίας, αλλά δεν έχουν τα προσόντα; Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε αυτή την πορεία ως είσοδος σε ένα βαθμό;

... τότε αυτό είναι το μάθημα για σας!

Ένα μάθημα - δύο τρόποι για να μελετήσει? επιλέξτε από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στο σπίτι μελέτης ή σε στούντιο στην ακαδημία (δείτε την ιστοσελίδα μας για τις ημερομηνίες).

Δεν προηγούμενα προσόντα που χρειάζονται για αυτό το μάθημα? θα χρειαστείτε μόνο βασικές δεξιότητες ράψιμο και ξέρει πώς να κάνει μια βασική, χωρίς φόδρα αυλαία.

Αυτό το Επίπεδο 3 Δίπλωμα μάθημα είναι πλήρως διαπιστευμένο από AIM Awards. Είναι ευέλικτο και μπορεί να μελετηθεί μέσω μερικής απασχόλησης εκπαίδευση από απόσταση, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε με την υπάρχουσα επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, ή μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μας στο στούντιο για ένα «fast-track» για την πρόκριση.

Αυτό το πρακτικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κάνοντας Παραπέτασμα και μαλακά έπιπλα περιλαμβάνει τις μεθόδους κατασκευής, για μια σειρά πολυτελείας χέρι-επιπλωμένα κουρτίνες και κατά παραγγελία μαλακά έπιπλα. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αντιμετωπίσει μεμονωμένα έργα ή, εναλλακτικά, για τους φοιτητές που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή να ξεκινήσουν τη δική τους μαλακά έπιπλα εργαστήρι. Το δίπλωμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πρακτικών δεξιοτήτων και την επιχειρηματική γνώση που απαιτείται για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Αυτά περιλαμβάνουν: - Δημιουργία υφασμάτων, την επιλογή και το χρώμα θεωρία Επαγγελματική μέτρησης και εκτίμησης μίτρες, χέρι ράψιμο και το σχέδιο ταιριάζουν Πρακτικές χέρι τελειώσει την κατασκευή κουρτινών Κατασκευάζοντας επικεφαλίδες ύφασμα ραμμένο στο χέρι με δίκτυο tie-backs και τα μαξιλάρια Κατασκευάζοντας ένα Ρόμαν και του Λονδίνου τυφλή Κατασκευάζοντας ένα παραγεμισμένο κορνίζα Η ίδρυση μαλακά έπιπλα των επιχειρήσεων Swags και ουρές Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές την αυτοπεποίθηση να προχωρήσουν προς τις μεγαλύτερες και πιο προηγμένα σχέδια, ξεκινήστε τη δική τους επαγγελματική χώρο εργασίας ή, εναλλακτικά, να ακολουθήσει εγγυημένες μας πορεία προόδου σε ένα βαθμό στο σχεδιασμό.

Το δίπλωμα είναι πλήρως διαπιστευμένο από το AIM Βραβεία και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, οι φοιτητές θα έχουν αποκτήσει και το Επίπεδο 3 Δίπλωμα Επαγγελματικής Interior Design και την Εθνική Ακαδημία Design Professional Diploma in Interior Design. Κάνοντας αυτό φυσικά ένα εθνικό επικυρωθεί προσόν.

Καθώς είμαστε ένα online πάροχος Φυσικά δεν υπάρχουν σταθερές ημερομηνίες έναρξης, μπορείτε να επιλέξετε ποια ημερομηνία είναι η πιο κατάλληλη για σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNational Design Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
10 - 12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
395 GBP
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε δόσεις
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη