γραφείο Microsoft για το Ipad - βασικά στοιχεία

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

γραφείο Microsoft για το Ipad - βασικά στοιχεία

Study 365

Επισκόπηση

Οι εφαρμογές του Microsoft® Office® για iPad® περιλαμβάνουν τα Word, Excel® και PowerPoint®. Σε αυτό το Office για εκπαιδευτικό μάθημα iPad - Fundamentals, θα μάθετε πώς αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν να βλέπετε, να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε τα έγγραφα του Office από το iPad σας χρησιμοποιώντας ένα γνωστό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Σε αυτό το μάθημα για το iPad - Fundamentals, ο παρουσιαστής Jason Holder καλύπτει θέματα όπως μορφοποίηση κειμένου και εικόνων, αποστολή ενός συνημμένου και άνοιγμα αρχείων από το Cloud. Μέχρι τη στιγμή που έχετε ολοκληρώσει αυτό το μάθημα, θα έχετε μια σταθερή αντίληψη για την εργασία με τα έγγραφα του Microsoft Word στο Apple® iPad®.

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά εκπαιδευτικά υλικά, τα οποία παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Διαχειριστές
 • Υπάλληλοι γραφείου
 • Επαγγελματίες του κλάδου
 • επιχειρηματίες
 • iPad χρήστες
 • Χομίστες

Περίγραμμα μαθήματος:

Αυτό το μάθημα αποτελείται από τα ακόλουθα:

 • Εισαγωγή
 • Λέξη
 • προέχω
 • PowerPoint

Διάρκεια:

Από την ημέρα που αγοράζετε το μάθημα, θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μελέτης. Καθώς η πορεία είναι αυτοτροφοδοτούμενη, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει και είναι σε θέση να ολοκληρώσει το μάθημα σταδιακά, επανεξετάζοντας την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος κάθε ενότητας, θα έχετε μια εργασία που θα υποβληθεί (χρειάζεστε ένα σήμα 65% για να περάσετε) και μπορείτε να υποβάλετε την ανάθεση ανά πάσα στιγμή. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο £ 19 για αξιολόγηση και πιστοποίηση όταν υποβάλλετε την αποστολή. Θα λάβετε τα αποτελέσματα εντός 72 ωρών από την υποβολή και θα σας αποσταλεί πιστοποιητικό σε 7-14 ημέρες αν έχετε περάσει με επιτυχία.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για Office for iPad - Fundamentals.

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

Αυτό το μάθημα δεν θα σας εκπαιδεύσει για να κάνετε μια συγκεκριμένη δουλειά, αλλά θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το Office σε iPad, οπότε αν αυτό είναι μέρος του ρόλου της δουλειάς σας, τότε αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να κάνετε τη δουλειά σας πιο αποτελεσματικά. Είτε επιθυμείτε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα για το ρόλο της εργασίας σας είτε να το χρησιμοποιήσετε στην προσωπική σας ζωή, θα αποκτήσετε βασικές δεξιότητες και γνώσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Δεν παρέχουμε κανένα λογισμικό για αυτό το μάθημα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
100 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών