βα (τιμητικές διακρίσεις) στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες (θρησκευτικές σπουδές)

The Open University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

βα (τιμητικές διακρίσεις) στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες (θρησκευτικές σπουδές)

The Open University

Αυτό είναι ένα από τα πολλά εξειδικευμένα δρομολόγια που διατίθενται στις BA (Honors) Arts and Humanities (R14).

Ο βαθμός αρχίζει αναπτύσσοντας την κατανόησή σας για τον κόσμο στον οποίο ζούμε μέσα από μια ποικιλία προοπτικών, περιόδων και θεμάτων - συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας της τέχνης, των κλασικών σπουδών, της δημιουργικής γραφής, της αγγλικής γλώσσας, της αγγλικής λογοτεχνίας, της ιστορίας, των σύγχρονων γλωσσών, της μουσικής, της φιλοσοφίας και των θρησκευτικών μελετά την ίδια. Θα λάβετε στη συνέχεια δύο ενότητες ειδικών θρησκευτικών σπουδών, εξερευνώντας τις θρησκείες ως σημαντική πτυχή του ανθρώπινου πολιτισμού, της κοινωνίας και της πολιτικής και τον ρόλο και τη σημασία τους σε διάφορες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Οι ενότητες καλύπτουν πολλά διαφορετικά σύγχρονα και ιστορικά πλαίσια. Η εκμάθησή σας σε αυτό το συναρπαστικό θέμα θα υποστηρίζεται από βιβλία, podcasts, βίντεο και διαδραστικό υλικό.

Παράλληλα με τη μελέτη των θρησκευτικών σπουδών, μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσετε μια δεύτερη ειδικότητα από τα θέματα που αναφέρονται παραπάνω, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε και τα δύο μαθήματα στο όνομα του πτυχίου σας ή να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας με ενότητες που επιλέγονται από ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος

 • Εξειδίκευση στις θρησκευτικές σπουδές μέσα σε ένα ευρύ και ευέλικτο πτυχίο τεχνών και ανθρωπιστικών σπουδών
 • Μελετήστε τις θρησκείες από μια ποικιλία προσεγγίσεων και προοπτικών και σε ολόκληρο το ιστορικό και το σημερινό πλαίσιο
 • Αναπτύξτε μια σειρά δεξιοτήτων που θα είναι πολύτιμες στον χώρο εργασίας και για περαιτέρω μελέτη
 • Επιλέξτε μια δεύτερη ειδίκευση για να συμπληρώσετε και να ενισχύσετε τη μελέτη των θρησκειών

Λεπτομέρειες μαθήματος

Το πτυχίο αυτό έχει τρία στάδια, το καθένα από τα οποία αποτελείται από 120 μονάδες.

 • Θα ξεκινήσετε το Στάδιο 1 με μια ευρεία εισαγωγή στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες και θα ακολουθήσετε μέχρι δύο ενότητες που θα επιλεγούν από διάφορα θέματα.
 • Στη συνέχεια, στα Στάδια 2 και 3 , θα εξειδικευθείτε σε θρησκευτικές σπουδές σε συνδυασμό είτε με μια δεύτερη ειδικότητα στις τέχνες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες είτε με τα μαθήματα σπουδών από το πρόγραμμα σπουδών των τεχνών και των ανθρωπιστικών σπουδών.

Προυποθέσεις εισόδου

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις εισόδου για αυτό το προσόν.

Στο Open University πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους, γι 'αυτό παρέχουμε υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακή εκπαίδευση σε όποιον επιθυμεί να υλοποιήσει τις φιλοδοξίες της και να εκπληρώσει τις δυνατότητές της.

Παρόλο που δεν υπάρχουν απαιτήσεις εισόδου, υπάρχουν ορισμένες δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να πετύχετε. Εάν δεν είστε αρκετά έτοιμοι για μελέτη OU, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σε πόρους που σας προετοιμάζουν, πολλοί από τους οποίους είναι δωρεάν.

Δεξιότητες για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Οι εργοδότες εκτιμούν σε μεγάλο βαθμό τις υψηλού επιπέδου κριτικής σκέψης, τις αναλύσεις και τις επικοινωνιακές δεξιότητες που αποκτώνται με τη μελέτη ενός πτυχίου ανθρωπιστικών σπουδών. Θα βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην πληροφορική, τη γραφή και την ανεξάρτητη σκέψη. και να αναπτύξουν την ικανότητα να αφομοιώνουν και να αξιολογούν τις σχετικές πληροφορίες κατά την κατασκευή ενός επιχειρήματος. Αυτές είναι βασικές δεξιότητες σε πολύπλοκες οργανώσεις, που αναζητούνται πολύ στον κόσμο πέρα ​​από τη μελέτη - είτε εργάζεστε ήδη, εθελοντικά ή αλλάζετε καριέρα.

Ενδιαφέρον Καριέρα

Μελέτη των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών απαιτεί την κατανόηση των ανθρώπινων δραστηριοτήτων σε διαφορετικά πολιτισμικά περιβάλλοντα και σε πολύ διαφορετικές ιστορικές συνθήκες. Το εύρος της μελέτης και το φάσμα των πολιτιστικών κείμενα και αντικείμενα που αναλύθηκαν, σε συνδυασμό με την κατάρτιση σε σαφή τρόπο σκέψης και επικοινωνίας, κάνουν αυτό το μάθημα πτυχίο σχετικό με μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας, όπως οι εξής:

 • της δημόσιας διοίκησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, η δημόσια διοίκηση, ιδρύματα τέχνης, και των κοινωνικών υπηρεσιών
 • διαφήμιση, τη δημοσιογραφία, εκδόσεις, δημιουργικές βιομηχανίες και δημόσιες σχέσεις
 • εκπαίδευση
 • νομική εργασία
 • των επιχειρήσεων, των τραπεζών και της λιανικής πώλησης
 • ανθρώπινο δυναμικό
 • φιλανθρωπικά ιδρύματα και την προεκλογική εκστρατεία.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The Open University

Τελευταία ενημέρωση January 1, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
3 - 16 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Milton Keynes, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών