Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

UK'S πρώτο online BA (Hons) ΛΙΑΝΙΚΗ DESIGN βαθμό. ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ όταν σας βολεύει - ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ! Να υποβάλλουν αίτηση απευθείας, 100 μονάδες.

NDA σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Staffordshire προσφέρει πραγματικά ΕΥΕΛΙΚΤΗ online βαθμούς, ώστε να μπορείτε να «κερδίσουν, ενώ μπορείτε να μάθετε.» Εφαρμόστε άμεσα - δεν UCAS, καταχώρηση με 100 πόντους. ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό CAD, δωρεάν BIID Σύνθεση, NUS κάρτα & απεριόριστη επαφή δασκάλου. Εργαστούν και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία, παράλληλα με το πτυχίο σας.

Στην Εθνική Ακαδημία Σχεδιασμός με τον οποίο χειριζόμαστε όλους τους μαθητές μας ως άτομα. NDA δεν έχει άποψη ή εξάμηνα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τη δική τους ημερομηνία έναρξης και μελέτη στο δικό τους ρυθμό - όχι το ρυθμό των άλλων μαθητών. Στο NDA κάθε μαθητής έχει το δικό τους, ατομικό πρόγραμμα σπουδών.

Στην NDA έχουμε μια μοναδική και ευέλικτη διαδρομή «Διπλό Πτυχίο» για την επίτευξη BA (Hons) -δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες φοιτητικά δάνεια είναι διαθέσιμα για όλους τους βαθμούς ΜΔΠ. Υπάρχουν άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας ως ανεξάρτητος Διακοσμητής ή μέσα σε ένα σχέδιο πρακτικής. Εναλλακτικά NDA προσφέρουν εγγυημένη διαδρομή εξέλιξης σε Πτυχίο σε απευθείας σύνδεση Μάστερ μας, MA in Interior Design. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Στην τεράστια παγκόσμια βιομηχανία της Λιανικής Interior Design, απόφοιτοι δεν πρέπει να έχουν μόνο τα εσωτερικά δεξιότητες σχεδιασμού που απαιτούνται από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού αλλά μια καλή γνώση του branding, visual merchandising και την εμπειρία του πελάτη. Σε στενή συνεργασία με τη βιομηχανία και τα επίσημα διεθνή ινστιτούτα σχεδιασμού, NDA έχει σχεδιαστεί για αυτό το Λιανικό Εσωτερικών Βαθμός ειδικά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους. Όχι μόνο θα αποφοίτους NDA να χαρακτηριστεί διακοσμητές με την πρακτική εμπειρία, θα είναι επίσης πλήρη επίγνωση των εμπορικών απαιτήσεων του κλάδου λιανικής. Δεδομένου ότι αυτό το καινοτόμο βαθμό είναι μοναδική στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι απόφοιτοι από αυτό το βαθμό είναι περιζήτητα. Αν είστε εκκολαπτόμενος διακοσμητή που αγαπά να ψωνίσετε τότε αυτό είναι ο βαθμός για εσάς!

BA (Hons) Λιανική Interior Design Ενότητες Έρευνας & πλαισιοποίηση της λιανικής βιομηχανίας Διάστημα σχεδιάζει την εμπειρία του πελάτη Branding Οπτική επικοινωνία & merchandising Αειφόρος σχεδιασμός και η τεχνολογία Επαγγελματική πρακτική Εμπορική έργου λιανικής σχεδιασμό Επιλογή της έκθεσης του σχεδιασμού ή λιανικής σχεδιασμός σε ένα ευρύτερο πλαίσιο λιανικής ερευνητικού έργου Ανεξάρτητη μελέτη, που θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με το προσωπικό σας δάσκαλο σε μια περιοχή που σας ενδιαφέρει

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNational Design Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
4,500 GBP
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε δόσεις
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη