Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΕΝΑΡΞΗΣ που σας ταιριάζει! ΜΕΛΕΤΗ ONLINE, 100 μονάδες. ΜΟΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Ηνωμένου Βασιλείου. ΕΜΠΕΙΡΙΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ».

NDA σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Staffordshire προσφέρει πραγματικά ΕΥΕΛΙΚΤΗ online βαθμούς, ώστε να μπορείτε να «κερδίσουν, ενώ μπορείτε να μάθετε.» Εφαρμόστε άμεσα - δεν UCAS, καταχώρηση με 100 πόντους. ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό CAD, δωρεάν BIID Σύνθεση, NUS κάρτα & απεριόριστη επαφή δασκάλου. Εργαστούν και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία, παράλληλα με το πτυχίο σας.

Στην Εθνική Ακαδημία Σχεδιασμός με τον οποίο χειριζόμαστε όλους τους μαθητές μας ως άτομα. NDA δεν έχει άποψη ή εξάμηνα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τη δική τους ημερομηνία έναρξης και μελέτη στο δικό τους ρυθμό - όχι το ρυθμό των άλλων μαθητών. Στο NDA κάθε μαθητής έχει το δικό τους, ατομικό πρόγραμμα σπουδών.

Στην NDA έχουμε μια μοναδική και ευέλικτη διαδρομή «Διπλό Πτυχίο» για την επίτευξη BA (Hons) -δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες φοιτητικά δάνεια είναι διαθέσιμα για όλους τους βαθμούς ΜΔΠ. Υπάρχουν άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας ως ανεξάρτητος Κληρονομιάς Interior Designer ή εργάζονται σε ένα σχέδιο πρακτικής ή ακόμη και για το National Trust ή παρόμοια οργάνωση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Εναλλακτικά NDA προσφέρουν εγγυημένη διαδρομή εξέλιξης σε Πτυχίο σε απευθείας σύνδεση Μάστερ μας, MA in Interior Design. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Στο μοναδικό τομέα Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Interior Design, οι απόφοιτοι θα πρέπει όχι μόνο να έχουν εξαιρετικό σχεδιασμό των δεξιοτήτων, αλλά και βαθιά γνώση της ιστορίας του σχεδιασμού. Καθώς είναι το μόνο βαθμό Κληρονομιάς Interior Design στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι απόφοιτοι NDA από αυτή την πορεία είναι σε μεγάλη ζήτηση. Σε στενή συνεργασία με τη βιομηχανία σχεδιασμού και διεθνή ινστιτούτα σχεδιασμού, NDA έχει σχεδιάσει αυτό το βαθμό κληρονομιά ειδικά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους. Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν την αγάπη σας της ιστορίας με δημιουργικές δεξιότητες σχεδιασμού σας.

Το BA (Hons) Κληρονομιάς Interior Design βαθμό διοικείται από την Εθνική Ακαδημία Design προσφέρει στους φοιτητές την τέλεια ευκαιρία να μελετήσουν τον κόσμο της διακόσμησης με έμφαση στο στυλ κληρονομιά.

BA (Hons) Κληρονομιάς Interior Ενότητες Σχεδιασμός:

Ερευνητικές δεξιότητες και την ιστορία του σχεδιασμού Space προγραμματισμός Σχεδιασμού στο ιστορικό της πλαίσιο παραδοσιακές τεχνικές σχεδιασμού Σχεδιασμός για διατηρητέα κτίρια Κληρονομιάς τοίχου, δαπέδου και παράθυρο θεραπείες Επαγγελματικό πρόγραμμα πρακτικής Εμπορική κληρονομιά μετατροπές Κληρονομιάς Ερευνητικό πρόγραμμα Ανεξάρτητη μελέτη που θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με το προσωπικό σας δάσκαλο

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποNational Design Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
4,500 GBP
Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν σε δόσεις
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη