βαθμός της μόδας και του σχεδιασμού πανεπιστημίου

eCampus University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

βαθμός της μόδας και του σχεδιασμού πανεπιστημίου

eCampus University

Ειδικά εκπαιδευτικούς στόχους

Απόφοιτοι Μόδα και σχεδιασμού θα πρέπει:

 • έχουν επαρκή βασική εκπαίδευση (τέχνη, την ιστορία, ψυχο-κοινωνιολογική, αισθητική, νομική, διαχείριση) για τα θέματα του σχεδιασμού και της μόδας?
 • έχουν σχετικό μεθοδολογικό και κρίσιμα εργαλεία για να αποκτήσουν δεξιότητες σε εκφραστικές γλώσσες και τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό και τη μόδα, από τη σύλληψη της ιδέας, την παραγωγή, την επικοινωνία και την προώθηση της εικόνας?
 • να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά, στη γραπτή και προφορική μορφή, τουλάχιστον μία ευρωπαϊκή γλώσσα εκτός από ιταλικά, στον συγκεκριμένο τομέα εξειδίκευσης και να ανταλλάσσουν γενικές πληροφορίες?
 • να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί εργαλεία πληροφορικής και τηλεματικής στους ειδικούς τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους?
 • διαθέτουν επαρκείς δεξιότητες επικοινωνίας και διαχείρισης των πληροφοριών?
 • να είναι σε θέση να εργαστούν σε μια ομάδα και να συνεργαστεί με τα καθορισμένα επίπεδα αυτονομίας.

Ευκαιρίες καριέρας για αποφοίτους

Απόφοιτοι μόδας και του design θα μπορούσε να λειτουργήσει σε:

 • κλωστοϋφαντουργίας και της βιομηχανίας της μόδας, ατελιέ και επαγγελματικά στούντιο, στις τεχνικές παραγωγής, τη διαχείριση και την κατεύθυνση των επιχειρήσεων?
 • επιχειρήσεις, χώρους εκθέσεων, της έκθεσης εταιρείες, διαφημιστικές εταιρείες, εκδόσεις, γραφεία τύπου των επιχειρήσεων της μόδας?
 • σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που οργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, την ενδυμασία και τη μόδα δείχνει, ως διευθυντής παραγωγής ή σύμβουλος?
 • διδασκαλία σε εκπαιδευτικά ιδρύματα στους κλάδους της μόδας.

Απαιτήσεις για την πρόσβαση (άρθ. 6 DM 509/99)

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα μαθημάτων στη μόδα και Desing, είναι απαραίτητο να έχουν δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, αναγνωρίζονται από το νόμο. Μια σειρά από ειδικές γνώσεις δεν απαιτείται.

Κατάλληλες δοκιμές των βασικών γνώσεων μπορεί να εισαχθεί για όλους τους μαθητές και, ιδίως, για όσους έχουν παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δεν ασχολείται με όλα τα θέματα που σχετίζονται με την παρασκευή τους. Εάν η αξιολόγηση της αρχικής προετοιμασίας δεν είναι επιτυχής, ο μαθητής μπορεί να γίνει δεκτός με ένα εκπαιδευτικό χρέους.

Προκειμένου να περιοριστεί η εμφάνιση των εκπαιδευτικών χρεών, το Διοικητικό Συμβούλιο του πτυχίου μπορούν να προβλέπουν την εισαγωγή των προπαρασκευαστικών εκπαιδευτικές δραστηριότητες για να πραγματοποιείται πριν από κάθε δοκιμή αξιολόγησης. Οι δραστηριότητες αυτές μπορεί επίσης να διεξάγονται σε συνεργασία με τα ιδρύματα της τριτοβάθμιας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, βάσει των κατάλληλων συμφωνιών

Τελικές εξετάσεις

Για να γίνουν δεκτοί στις εξετάσεις αποφοίτησης, ο φοιτητής πρέπει να έχει περάσει επιτυχώς την αξιολόγηση των διδακτικών δραστηριοτήτων. Η τελική εξέταση για το δίπλωμα, αποτελείται από ένα έγγραφο σχετικά με τα θέματα του προγράμματος σπουδών? Το χαρτί θα πρέπει να αναπτυχθεί υπό την επίβλεψη του καθηγητή και τη συνδρομή ενός ή περισσότερων πειθαρχικών καθηγητές, εκ των οποίων τουλάχιστον ένα μέλος του πτυχίου.

Κατά την αξιολόγηση της τελικής δοκιμής, η ποιότητα της εργασίας θα πρέπει να θεωρηθεί, καθώς και την ικανότητα σύνθεσης και την ποιότητα της παρουσίασης στη γραπτή και προφορική μορφή του έργου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Contact school
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ιταλία - Milan, Lombardy
Ημερομηνία Έναρξης : Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Contact school
Ιταλία - Milan, Lombardy
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών