ένα μάθημα επίπεδο κοινωνιολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα εξ αποστάσεως εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι υποψήφιοι θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και την κατανόηση των βασικών πτυχών της κοινωνιολογικής σκέψης και μεθόδους, μαζί με την αίτηση μιας σειράς δεξιοτήτων. Επίσης, έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την ενσωμάτωση των κοινωνιολογικών θεμάτων, όπως η κοινωνικοποίηση, τον πολιτισμό και την ταυτότητα και την κοινωνική διαφοροποίηση, τη δύναμη και τη διαστρωμάτωση.

Η προδιαγραφή αυτή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους υποψηφίους την ευκαιρία να αναπτύξουν τις απαραίτητες γνώσεις και την κατανόηση των βασικών πτυχών της κοινωνιολογικής σκέψης και μεθόδους. Έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους υποψηφίους να αποδείξουν την εφαρμογή μιας σειράς δεξιοτήτων και να εξετάσει την ενσωμάτωση των κοινωνιολογικών θεμάτων:

 • Κοινωνικοποίηση, τον πολιτισμό και την ταυτότητα
 • Κοινωνική διαφοροποίηση, τη δύναμη και τη διαστρωμάτωση
 • Αξιολόγηση: A Level Κοινωνιολογία (7192)
 • Διαπιστευμένο: Ναι
 • QCF Αναγνωρισμένων: Ναι
 • Φορέας: AQA
 • Ημερομηνία Έναρξης: Anytime - Θα εγγραφεί 365 ημέρες το χρόνο
 • Διάρκεια: Flexible - Περίπου 700 Ώρες - 2 χρόνια υποστήριξης
 • UCAS Πόντοι: Ανάλογα με κατηγορίες

αναπόσπαστα στοιχεία

Όλα τα ακόλουθα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της μελέτης της κάθε περιοχής θέμα:

 • Κοινωνιολογικές θεωρίες, τις προοπτικές και τις μεθόδους
 • Ο σχεδιασμός της έρευνας που χρησιμοποιείται για τη λήψη δεδομένων υπό εξέταση, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων και των περιορισμών της

Προσοχή πρέπει να δοθεί στην κατάρτιση τους δεσμούς μεταξύ θεματικές περιοχές που μελετήθηκαν

βασικά θέματα

Οι μαθητές πρέπει να μελετήσουν τα ακόλουθα δύο βασικά θέματα:

 • Κοινωνικοποίηση, τον πολιτισμό και την ταυτότητα
 • Κοινωνική διαφοροποίηση, τη δύναμη και τη διαστρωμάτωση

Τα θέματα που θα πρέπει να γίνει κατανοητό και να εφαρμοστεί σε ουσιώδεις τομείς της Κοινωνιολογίας. Αυτά τα θέματα πρέπει να ερμηνεύεται ευρέως ως θέματα που διατρέχει πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως διακριτά θέματα.

Επιπλέον, οι μαθητές πρέπει να κατανοήσουν τη σημασία της σύγκρουσης και της συναίνεσης, της κοινωνικής δομής και της κοινωνικής δράσης, καθώς και το ρόλο των «αξιών

Προαπαιτούμενα

 • Ελάχιστη βαθμού GCSE C ή παραπάνω.

Οι φοιτητές συνιστάται να διαθέτουν την ικανότητα να διαβάζουν και να γράφουν αγγλικά με τα πρότυπα GCSE, Μαθηματικά γνώση και στο επίπεδο GCSE και να είναι άνω των 16 ετών.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

διάρκεια του μαθήματος θα διαφέρουν ανάλογα με τη δέσμευση των φοιτητών, την προσπάθεια και την ικανότητα. Συνολικά Προτεινόμενος χρόνος εκπαίδευσης είναι περίπου 700. Αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως κατευθυντήριες γραμμές και την ολοκλήρωση χρόνοι θα ποικίλουν hugely.We θα ενθαρρύνει τους μαθητές να εξετάσουν serioulsy πώς σχεδιάζουν να ολοκληρώσουν επιλέξει την πορεία τους πριν από την εγγραφή. Οι μαθητές θα πρέπει να σκεφτείτε για το πώς πρόκειται να σπουδάσουν, όπου πρόκειται να μελετήσει και πόσο συχνά. Να είσαι ρεαλιστικός!

Μιλήστε με μέλη της οικογένειας και να τους βοηθήσει να καταλάβουν τι προσπαθείτε να επιτύχετε, να εξηγήσει μπορεί να απαιτήσει την ειρήνη και χώρο για να μελετήσει σε συγκεκριμένες ώρες. Τα περισσότερα μπορείτε να τους εμπλέξει το πιο πιθανό είναι να τους πάρει με το μέρος σας. Οι μαθητές Υπενθυμίζεται ότι ο χρόνος που ολοκληρώνουν είναι καθαρά κάτω για να τους ως άτομο.

Η ολοκλήρωση μπορεί να είναι τόσο γρήγορα ή τόσο αργά όσο θέλετε, εντός της προθεσμίας των διδάκτρων 24 μήνες. Εάν χρειάζεστε επιπλέον χρόνο μια επέκταση μπορεί να είναι διαθέσιμες. Οι επεκτάσεις κανονιστεί με επιπλέον κόστος, όπως και όταν απαιτείται.

Μορφή

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμούν να σπουδάσουν.

 • Με βάση το χαρτί: Λάβετε το πακέτο πορεία σας στο ταχυδρομείο σε έντυπη και αντιστοιχούν απευθείας με τον καθηγητή σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ή

 • Συνδεδεμένοι: Δείτε premium σύστημα που βασίζεται μάθηση σε απευθείας σύνδεση σύννεφο μας, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα πορεία σας, αναθέσεις και δάσκαλο αλληλογραφία σε ένα μέρος. Κατεβάστε το app και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες πορεία σας σε οποιαδήποτε συσκευή από οπουδήποτε στον κόσμο, με ένα σήμα στο διαδίκτυο. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να σπουδάσουν είναι στο χέρι σας!
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibili ... περαιτέρω

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibility of having a recognised qualification on your CV in a matter of months becomes reality. Give us a try.....You will be delighted you opted for The UK Open College. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη