ένα μάθημα επίπεδο καθαρών μαθηματικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτή Ένα επίπεδο Θεωρητικά Μαθηματικά μάθημα είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που εργάζονται στο σπίτι. Τα θέματα που παρουσιάζονται στο μικρό "κομμάτια" με εργάστηκε παραδείγματα που ακολουθείται από τις δραστηριότητες για το μαθητή. Οι δοκιμές αναθεώρησης που προβλέπεται μετά από κάθε τρία ή τέσσερα τμήματα, και υπάρχει ένα χαρτί δοκιμή στο τέλος κάθε ενότητας, η οποία είναι μια παρωδία εξετάσεις, έτσι θα πρέπει να αναθεωρήσει το περιεχόμενο της ενότητας, πριν να κάνει το χαρτί δοκιμή.

Θα χρειαστείτε μια αριθμομηχανή γραφικών, αλλά θα πρέπει επίσης να είναι εξειδικευμένο στο χειρισμό τους αριθμούς χωρίς τη χρήση υπολογιστή. Ειδικότερα, δεν αριθμομηχανή επιτρέπεται στις εξετάσεις για την πρώτη ενότητα, και το έργο αυτής της ενότητας είναι χτισμένο γύρω εργάζονται έξω απαντήσεις χωρίς αριθμομηχανή.

  • Αξιολόγηση: A Level Μαθηματικά - Αγνό
  • Διαπιστευμένο: Ναι
  • QCF Αναγνωρισμένων: Ναι
  • Φορέας: AQA
  • Ημερομηνία Έναρξης: Anytime - Θα εγγραφεί 365 ημέρες το χρόνο
  • Διάρκεια: Flexible - Περίπου 700 Ώρες - 2 χρόνια υποστήριξης
  • UCAS Πόντοι: Ανάλογα με κατηγορίες

Syllabus

AS Level

MCP1 μονάδα - Καθαρό Πυρήνας 1 - Άλγεβρα - Τετραγωνική λειτουργίες - Διαφοροποίηση - Ένταξη μονάδας MCP2 - Καθαρό Core 2 - Άλγεβρα και λειτουργίες - Ακολουθίες και Σειρές - Τριγωνομετρία - Exponentials και λογαρίθμους - Διαφοροποίηση - Ένταξη μονάδας mfp1 - Περαιτέρω Καθαρό 1 - Άλγεβρα και γραφικές παραστάσεις - μιγαδικών αριθμών - Ρίζες και οι συντελεστές της εξίσωσης - Σειρά - Λογισμός - Αριθμητικές Μέθοδοι - Τριγωνομετρία - Πίνακες και μετασχηματισμοί

Επίπεδο Α2

MCP3 μονάδα - Καθαρό Core 3 - Άλγεβρα και λειτουργίες - Τριγωνομετρία - Exponentials και λογάριθμοι - Διαφοροποίηση - Ένταξη - Αριθμητικές Μέθοδοι μονάδα MCP4 - Καθαρό πυρήνα 4 - Άλγεβρα και λειτουργίες - Συντονισμός Γεωμετρία στο (x, y) το αεροπλάνο - Ακολουθίες και Σειρές - Τριγωνομετρία - Exponentials και λογαρίθμους - Διαφοροποίηση και Ολοκλήρωσης - Φορείς Μονάδα MFP3 - Περαιτέρω Καθαρό 3 - Series και Όρια - πολικές συντεταγμένες - Διαφορικές Εξισώσεις - Διαφορικές Εξισώσεις - Πρώτη Παραγγελία - Διαφορικές Εξισώσεις - δεύτερο Παραγγελία υπάρχει μία εξέταση για κάθε ενότητα, και όχι μαθημάτων.

Κάθε εξετάσεις μπορούν να ληφθούν σε κάθε έτους.

Ένας φοιτητής, ο οποίος περνά και τις τρεις ενότητες επίπεδο επιτυγχάνει το χαρακτηρισμό ως Θεωρητικά Μαθηματικά.

Τα περάσματα στις 3 Α2 ενότητες επίπεδο, τότε απαιτούνται για την επίτευξη των επαγγελματικών προσόντων Ένα επίπεδο Θεωρητικά Μαθηματικά.

Προαπαιτούμενα

Για να πάρετε αυτό ένα επίπεδο συνιστάται ότι θα πρέπει να έχουν βαθμό GCSE Β ή υψηλότερου επιπέδου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

διάρκεια του μαθήματος θα διαφέρουν ανάλογα με τη δέσμευση των φοιτητών, την προσπάθεια και την ικανότητα. Συνολικά Προτεινόμενος χρόνος εκπαίδευσης είναι περίπου 700. Αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως κατευθυντήριες γραμμές και την ολοκλήρωση χρόνοι θα ποικίλουν hugely.We θα ενθαρρύνει τους μαθητές να εξετάσουν serioulsy πώς σχεδιάζουν να ολοκληρώσουν επιλέξει την πορεία τους πριν από την εγγραφή. Οι μαθητές θα πρέπει να σκεφτείτε για το πώς πρόκειται να σπουδάσουν, όπου πρόκειται να μελετήσει και πόσο συχνά. Να είσαι ρεαλιστικός!

Μιλήστε με μέλη της οικογένειας και να τους βοηθήσει να καταλάβουν τι προσπαθείτε να επιτύχετε, να εξηγήσει μπορεί να απαιτήσει την ειρήνη και χώρο για να μελετήσει σε συγκεκριμένες ώρες. Τα περισσότερα μπορείτε να τους εμπλέξει το πιο πιθανό είναι να τους πάρει με το μέρος σας. Οι μαθητές Υπενθυμίζεται ότι ο χρόνος που ολοκληρώνουν είναι καθαρά κάτω για να τους ως άτομο.

Μορφή

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμούν να σπουδάσουν.

  • Με βάση το χαρτί: Λάβετε το πακέτο πορεία σας στο ταχυδρομείο σε έντυπη και αντιστοιχούν απευθείας με τον καθηγητή σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ή

  • Συνδεδεμένοι: Δείτε premium σύστημα που βασίζεται μάθηση σε απευθείας σύνδεση σύννεφο μας, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα πορεία σας, αναθέσεις και δάσκαλο αλληλογραφία σε ένα μέρος. Κατεβάστε το app και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες πορεία σας σε οποιαδήποτε συσκευή από οπουδήποτε στον κόσμο, με ένα σήμα στο διαδίκτυο. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να σπουδάσουν είναι στο χέρι σας!
Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibili ... περαιτέρω

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibility of having a recognised qualification on your CV in a matter of months becomes reality. Give us a try.....You will be delighted you opted for The UK Open College. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη