ένα μάθημα επίπεδο βιολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το μάθημα καλύπτει το ολοκαίνουργιο spec εισήχθη το Σεπτέμβριο του 2015. Βιολογία είναι η σχετική με τη μελέτη της ζωής και ζωντανών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων της δομής τους, τη λειτουργία, την ανάπτυξη, την καταγωγή, την εξέλιξη, τη διανομή, και την ταξινόμηση των φυσικών επιστημών. Αυτή η εξ αποστάσεως μάθηση Βιολογία Μια πορεία Επίπεδο περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να περάσει τις εξετάσεις βιολογία A-Level. Θα έχετε ένα προσωπικό δάσκαλο για το σύνολο του μαθήματος αυτού, οι οποίοι θα είναι περισσότερο από ευτυχής να σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, και θα είναι διαθέσιμο για να επισημάνετε όλα τα τέλη των αξιολογήσεων μονάδας.

είναι επίπεδα ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο ετών, χωρίς να χρειάζεται να καθίσει εξετάσεις AS πρώτο (Αγγλία μόνο). Και τα δύο μέρη καλύπτονται εδώ παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να επιτύχετε την πλήρη πιστοποίηση επιπέδου AQA τους και την πολύτιμη σημεία UCAS. Τέλειο για τους σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πανεπιστημιακό χώρο.

Οι μαθητές στην Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία θα συνεχίσει να καθίσουν στις εξετάσεις AS.

 • Αξιολόγηση: Μια Βιολογία Επίπεδο (7402)
 • Διαπιστευμένο: Ναι
 • QCF Αναγνωρισμένων: Ναι
 • Φορέας: AQA
 • Ημερομηνία Έναρξης: Anytime - Θα εγγραφεί 365 ημέρες το χρόνο
 • Διάρκεια: Flexible - Περίπου 700 Ώρες - 2 χρόνια
 • Υποστήριξη UCAS Πόντοι: Ανάλογα με κατηγορίες

Μονάδες Κλειστό

 • Θέμα 1: Βιολογικά μόρια
 • Θέμα 2: Κύτταρα
 • Θέμα 3: Οι οργανισμοί ανταλλαγής ουσιών με το περιβάλλον τους
 • Θέμα 4: Οι γενετικές πληροφορίες, διακύμανση και τις σχέσεις μεταξύ των οργανισμών
 • Θέμα 5: Ενέργεια μεταφορές εντός και μεταξύ των οργανισμών
 • Θέμα 6: Οργανισμοί ανταποκριθούν στις αλλαγές στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον τους
 • Θέμα 7: Γενετική πληθυσμών, την εξέλιξη και τα οικοσυστήματα
 • Θέμα 8: Ο έλεγχος της γονιδιακής έκφρασης

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

διάρκεια του μαθήματος θα διαφέρουν ανάλογα με τη δέσμευση των φοιτητών, την προσπάθεια και την ικανότητα. Συνολικά Προτεινόμενος χρόνος εκπαίδευσης είναι περίπου 700. Αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως κατευθυντήριες γραμμές και την ολοκλήρωση χρόνοι θα ποικίλουν hugely.We θα ενθαρρύνει τους μαθητές να εξετάσουν serioulsy πώς σχεδιάζουν να ολοκληρώσουν επιλέξει την πορεία τους πριν από την εγγραφή. Οι μαθητές θα πρέπει να σκεφτείτε για το πώς πρόκειται να σπουδάσουν, όπου πρόκειται να μελετήσει και πόσο συχνά. Να είσαι ρεαλιστικός!

Μιλήστε με μέλη της οικογένειας και να τους βοηθήσει να καταλάβουν τι προσπαθείτε να επιτύχετε, να εξηγήσει μπορεί να απαιτήσει την ειρήνη και χώρο για να μελετήσει σε συγκεκριμένες ώρες. Τα περισσότερα μπορείτε να τους εμπλέξει το πιο πιθανό είναι να τους πάρει με το μέρος σας.

την ολοκλήρωση των μαθημάτων μπορεί να είναι τόσο γρήγορα ή τόσο αργά όσο θέλετε, εντός της προθεσμίας των διδάκτρων, ωστόσο ημερομηνίες εξέτασης δεν είναι ευέλικτα και έχουν οριστεί από τον φορέα που εκδίδει. Εάν χρειάζεστε επιπλέον χρόνο για να ολοκληρωθεί η επέκταση μπορεί να είναι διαθέσιμες. Οι επεκτάσεις κανονιστεί με επιπλέον κόστος, όπως και όταν απαιτείται.

Μορφή

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμούν να σπουδάσουν.

 • Με βάση το χαρτί: Λάβετε το πακέτο πορεία σας στο ταχυδρομείο σε έντυπη και αντιστοιχούν απευθείας με τον καθηγητή σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ή

 • Συνδεδεμένοι: Δείτε premium σύστημα που βασίζεται μάθηση σε απευθείας σύνδεση σύννεφο μας, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα πορεία σας, αναθέσεις και δάσκαλο αλληλογραφία σε ένα μέρος. Κατεβάστε το app και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες πορεία σας σε οποιαδήποτε συσκευή από οπουδήποτε στον κόσμο, με ένα σήμα στο διαδίκτυο. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να σπουδάσουν είναι στο χέρι σας!
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibili ... περαιτέρω

Whatever your goal and personal ambitions UK Open College are able to provide a totally flexible method of learning to students on an international scale. By completing an onliine course the possibility of having a recognised qualification on your CV in a matter of months becomes reality. Give us a try.....You will be delighted you opted for The UK Open College. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη