Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πολιτική διαμορφώνει τη ζωή μας - τι μπορούμε να κάνουμε, το είδος της κοινωνίας που ζούμε, οι πιθανότητες που έχουμε για να πετύχουμε. Το μάθημα αυτό είναι για τους ανθρώπους που θέλουν να καταλάβουν περισσότερα για το πώς η πολιτική και η κυβέρνηση να λειτουργεί στην πράξη. Θα μάθετε για τις μεγάλες ιδέες και ζωντανές κινήσεις που μεταμορφώνουν τον κόσμο γύρω μας, αλλά και να δούμε πώς φαινομενικά απόκρυφες έθιμα και τις σκοτεινές επιτροπές κατέχουν τεράστια δύναμη.

Εν ολίγοις, αυτό το μάθημα εξηγεί «οι κανόνες» του πώς λειτουργεί η πολιτική και εξετάζει πώς οι άνθρωποι και οι πολιτικοί λειτουργούν μέσα - και στροφή - αυτούς τους κανόνες. Και τα δύο τμήματα εξετάζονται σε δύο ενενήντα λεπτά γραπτές εξετάσεις. Στο Excel, θα πρέπει να βάλει στην άκρη οποιεσδήποτε προκαταλήψεις σχετικά με την πολιτική και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τον κόσμο γύρω σας - τα πράγματα θα μάθετε για σε αυτό το μάθημα συμβαίνουν γύρω σας, κάθε μέρα.

 • Αξιολόγηση: Μια Κυβέρνηση & Πολιτική Επίπεδο
 • Διαπιστευμένο: Ναι
 • QCF Αναγνωρισμένων: Ναι
 • Φορέας: AQA
 • Ημερομηνία Έναρξης: Anytime - Θα εγγραφεί 365 ημέρες το χρόνο
 • Διάρκεια: Flexible - Περίπου 700 Ώρες - 2 χρόνια υποστήριξης
 • UCAS Πόντοι: Ανάλογα με κατηγορίες

Syllabus

Ενότητα 1: Οι άνθρωποι, Πολιτική και Συμμετοχή
Η μονάδα αυτή επικεντρώνεται στο θέμα της πολιτικής συμπεριφοράς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εξετάζει πώς μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά μοτίβα των ανθρώπων της συμμετοχής και οι μορφές συμμετοχής σε μια δημοκρατία.

Η σημασία της συμπεριφοράς ψήφου, η επιρροή των εκλογικών συστημάτων στην επικοινωνία των πολιτικών του πεποιθήσεων και τις διαμάχες γύρω από την χρήση των δημοψηφισμάτων είναι ζωτικής σημασίας θέματα για την ανάλυση.

Τα κύρια θεσμικά όργανα μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η συμμετοχή των ανθρώπων: τα πολιτικά κόμματα και ομάδες πίεσης, διερευνώνται από την άποψη της επικοινωνίας απόψεις, διαμορφώνοντας πολιτικές ιδέες των ανθρώπων και την απόκτηση των πόρων που είναι πιθανό να γίνουν πιο ισχυρά μέσα στο ευρύτερο πολιτικό σύστημα.

 • Συμμετοχή και τη συμπεριφορά ψήφου - Εκλογικό σύστημα - Πολιτικά κόμματα - ομάδες πίεσης και κινήματα διαμαρτυρίας

Ενότητα 2: Εφαρμοστέο Σύγχρονη Βρετανία

Η μονάδα αυτή επικεντρώνεται στη διαδικασία που διέπει το Ηνωμένο Βασίλειο, με τη δύναμη διασκορπίζεται από το τοπικό στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο βαθμός στον οποίο το μοναδικό σύνταγμα της Βρετανίας ρυθμίζει τη διαδικασία της κυβέρνησης και διατηρεί την ισορροπία μεταξύ των ατομικών δικαιωμάτων και την εξουσία του κράτους έχει διερευνηθεί.

Ο ρόλος του Westminster στην παροχή ενός δημοκρατικού στοιχείου στην κυβέρνηση εξετάζεται, καθώς και ο βαθμός στον οποίο η εξουσία βρίσκεται στα χέρια των μη εκλεγμένους γραφειοκράτες. Η κατεύθυνση που παίρνει κυβέρνηση αναλύεται στην ίδια την κορυφή της εξουσίας στις ρυθμίσεις εντός του εκτελεστικού πυρήνα.

Οι ακαδημαϊκές διαμάχες αξιολογούνται όσον αφορά την εστίαση στο βασικό ζήτημα του πώς ρυθμίζεται η Βρετανία - Η βρετανική Σύνταγμα - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - Το εκτελεστικό πυρήνα - Πολυεπίπεδη διακυβέρνηση

Ενότητα 3 Η πολιτική των ΗΠΑ
Στην Α2 υπάρχει μια απαίτηση για συνοπτική αξιολόγηση και, σε αυτή την ενότητα, αναμένεται ότι οι φοιτητές θα βασιστεί και να επεκτείνει την πολιτική της γνώσης, των δεξιοτήτων και εννοιολογική κατανόηση που έχει αποκτηθεί από τις σπουδές τους, καθώς και να κάνουν τις απαραίτητες συνδέσεις μεταξύ των περιοχών που μελετήθηκαν. Κατά την αξιολόγηση της εν λόγω μονάδας πίστωσης θα δοθεί για τις κατάλληλες αναφορές για τις σύγχρονες εξελίξεις, τα θέματα και οι συζητήσεις στους τομείς που καλύπτονται.

 • Η εκλογική διαδικασία και την άμεση δημοκρατία - Πολιτικά κόμματα - Ψηφοφορία Συμπεριφορά - ομάδες πίεσης

Ενότητα 4: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ

Στην Α2 υπάρχει μια απαίτηση για συνοπτική αξιολόγηση και, σε αυτή την ενότητα, αναμένεται ότι οι φοιτητές θα βασιστεί και να επεκτείνει την πολιτική της γνώσης, των δεξιοτήτων και εννοιολογική κατανόηση που έχει αποκτηθεί από τις σπουδές τους, καθώς και να κάνουν τις απαραίτητες συνδέσεις μεταξύ των περιοχών που μελετήθηκαν. Κατά την αξιολόγηση της εν λόγω μονάδας πίστωσης θα δοθεί για τις κατάλληλες αναφορές για τις σύγχρονες εξελίξεις, τα θέματα και οι συζητήσεις στους τομείς που καλύπτονται.

 • Το συνταγματικό πλαίσιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ - Η νομοθετική εξουσία της κυβέρνησης: το Κογκρέσο των ΗΠΑ - Η εκτελεστική εξουσία της κυβέρνησης - Η δικαστική υποκατάστημα της κυβέρνησης: το Ανώτατο Δικαστήριο

Προαπαιτούμενα

Είναι γενικά συνιστάται ότι οι υποψήφιοι έχουν επιτύχει βαθμό C ή υψηλότερη στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο επίπεδο GCSE. Ωστόσο, όπως παρέχεται πλήρης υποστήριξη εκπαιδευτή οι ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου είναι η ικανότητα να διαβάζει και να γράφει στα αγγλικά με κάποια άνεση.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

διάρκεια του μαθήματος θα διαφέρουν ανάλογα με τη δέσμευση των φοιτητών, την προσπάθεια και την ικανότητα. Συνολικά Προτεινόμενος χρόνος εκπαίδευσης είναι περίπου 700. Αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως κατευθυντήριες γραμμές και την ολοκλήρωση χρόνοι θα ποικίλουν hugely.We θα ενθαρρύνει τους μαθητές να εξετάσουν serioulsy πώς σχεδιάζουν να ολοκληρώσουν επιλέξει την πορεία τους πριν από την εγγραφή. Οι μαθητές θα πρέπει να σκεφτείτε για το πώς πρόκειται να σπουδάσουν, όπου πρόκειται να μελετήσει και πόσο συχνά. Να είσαι ρεαλιστικός!

Μιλήστε με μέλη της οικογένειας και να τους βοηθήσει να καταλάβουν τι προσπαθείτε να επιτύχετε, να εξηγήσει μπορεί να απαιτήσει την ειρήνη και χώρο για να μελετήσει σε συγκεκριμένες ώρες. Τα περισσότερα μπορείτε να τους εμπλέξει το πιο πιθανό είναι να τους πάρει με το μέρος σας. Οι μαθητές Υπενθυμίζεται ότι ο χρόνος που ολοκληρώνουν είναι καθαρά κάτω για να τους ως άτομο.

Μορφή

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμούν να σπουδάσουν.

 • Με βάση το χαρτί: Λάβετε το πακέτο πορεία σας στο ταχυδρομείο σε έντυπη και αντιστοιχούν απευθείας με τον καθηγητή σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ή

 • Συνδεδεμένοι: Δείτε premium σύστημα που βασίζεται μάθηση σε απευθείας σύνδεση σύννεφο μας, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα πορεία σας, αναθέσεις και δάσκαλο αλληλογραφία σε ένα μέρος. Κατεβάστε το app και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες πορεία σας σε οποιαδήποτε συσκευή από οπουδήποτε στον κόσμο, με ένα σήμα στο διαδίκτυο. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να σπουδάσουν είναι στο χέρι σας!
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε48 περισσότερα μαθήματα αποUK Open College »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
700 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
- Ξεκινώντας από £ 399.00
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη