ένα επίπεδο κλασσικό μάθημα πολιτισμού

UK Open College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ένα επίπεδο κλασσικό μάθημα πολιτισμού

UK Open College

Η μελέτη του κλασικού πολιτισμού όπως είναι ευνόητο, μια ευρεία και εκτεταμένη μία περιλαμβάνει μια ποικιλία θεμάτων? ιστορία, λογοτεχνία, γλωσσολογία, νομισματικής, επιγραφική, αρχαιολογία, τέχνη, την αρχιτεκτονική και τη φιλοσοφία. Κλασικού πολιτισμού είναι ο όρος που εφαρμόζεται στους πολιτισμούς της Ελλάδα και τη Ρώμη.

Από την άποψη της κλίμακας χρόνου, Κλασική Ελλάδα είναι συνήθως θεωρείται ότι είναι το 5ο και τον 4ο αιώνα, συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα μεταξύ του τέλους των Μηδικών πολέμων με το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου: 479-323 π.Χ.. Η Ρωμαϊκή περίοδος είναι πιο δύσκολο να γίνουν αντιληπτά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Τα περισσότερα πανεπιστήμια θα ξεκινήσει με τις απαρχές της ρωμαϊκής επέκτασης στην Ιταλία στις αρχές του 5ου αιώνα και τρέχουν να σακί Αλάριχος της Ρώμης το 410 μ.Χ.. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να μελετήσει το δικό σας ρυθμό και έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει το ενδιαφέρον και την κατανόηση των Κλασικών Πολιτισμού.

Οι στόχοι του μαθήματος

Να αναπτύξει ένα ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τον κλασικό κόσμο. Αποκτούν, μέσα από μια σειρά από κατάλληλες πηγές, η γνώση και η κατανόηση των επιλεγμένων πτυχών του κλασικού πολιτισμού.

Αναπτύξουν τη συνειδητοποίηση της συνεχιζόμενης επιρροής του κλασικού κόσμου σε μεταγενέστερους χρόνους και τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ του κλασικού κόσμου και μεταγενέστερους χρόνους.

Αναπτύσσουν και εφαρμόζουν αναλυτικές και δεξιότητες σε κατάλληλο επίπεδο. Κάντε μια συνειδητή, προσωπική απάντηση στο υλικό που μελετήθηκαν

 • Αξιολόγηση: A Level Κλασικός Πολιτισμός
 • Διαπιστευμένο: Ναι
 • QCF Αναγνωρισμένων: Ναι
 • Φορέας: OCR
 • Ημερομηνία Έναρξης: Anytime - Θα εγγραφεί 365 ημέρες το χρόνο
 • Διάρκεια: Flexible - Περίπου 700 Ώρες - 2 χρόνια υποστήριξης
 • UCAS Πόντοι: Ανάλογα με κατηγορίες

Syllabus

AS Level

 • Ενότητα 1: Οδύσσεια του Ομήρου και Κοινωνία
 • Ενότητα 2: Ελληνική Τραγωδία στο πλαίσιο της

Επίπεδο Α2

 • Ενότητα 3: Τέχνη και Αρχιτεκτονική στο ελληνικό κόσμο
 • Ενότητα 4: Βιργίλιος και ο κόσμος του ήρωα

Προαπαιτούμενα

Συνιστάται ότι οι υποψήφιοι έχουν τη λογοτεχνική και επικοινωνιακές δεξιότητες που ισοδυναμεί με C ή υψηλότερη σε GCSE, αν και η πλήρης υποστήριξη δασκάλου δίνεται ολόκληρη. Τα βασικά αγγλικά δεξιότητες ανάγνωσης και γραφής που απαιτούνται.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Συνιστάται ότι οι μαθητές διαθέσει 150 ώρες για να μελετήσει πλήρως για τα AS στην κλασική Πολιτισμού. Δεδομένου ότι η μονάδα Οδύσσεια αποτελείται από το ήμισυ του AS, θα πρέπει να περιμένουμε για να περάσετε το χρόνο περίπου 75 ώρες μελέτης πάνω σε αυτό (συμπεριλαμβανομένου του χρόνου αναθεώρησης). Συνιστάται ότι οι μαθητές διαθέσει περίπου 180 ώρες για να μελετήσει πλήρως για την Α2 στην κλασική Πολιτισμού. Δεδομένου ότι η Τέχνη και Αρχιτεκτονική στο χαρτί ελληνικό κόσμο κάνει ακριβώς το μισό της Α2, θα πρέπει να περιμένετε να περάσουν περίπου 90 ώρες προετοιμασία εαυτό σας για αυτόν τον διαγωνισμό ειδικότερα. Αυτό περιλαμβάνει την ανάγνωση και την αναθεώρηση του χρόνου.

Μορφή

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμούν να σπουδάσουν.

 • Με βάση το χαρτί: Λάβετε το πακέτο πορεία σας στο ταχυδρομείο σε έντυπη και αντιστοιχούν απευθείας με τον καθηγητή σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ή

 • Συνδεδεμένοι: Δείτε premium σύστημα που βασίζεται μάθηση σε απευθείας σύνδεση σύννεφο μας, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα πορεία σας, αναθέσεις και δάσκαλο αλληλογραφία σε ένα μέρος. Κατεβάστε το app και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες πορεία σας σε οποιαδήποτε συσκευή από οπουδήποτε στον κόσμο, με ένα σήμα στο διαδίκτυο. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να σπουδάσουν είναι στο χέρι σας!
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
700 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
- Ξεκινώντας από £ 399.00
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών