Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η απομακρυσμένη άδεια στον τομέα της πληροφορικής και την απαλλαγή των δικτύων από τις βάσεις στα συστήματα πληροφοριών, την αρχιτεκτονική του δικτύου και την ανάπτυξη των εφαρμογών δικτύου. Αυτή η online εκπαίδευση επιτρέπει στους επαγγελματίες να ειδικεύονται στην κύρια στην ασφάλεια των υπολογιστών, συστημάτων πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών ... Ή στην έρευνα και την ανάπτυξη με τους εταίρους μας στη Γερμανία.

δίκτυα

Η απομακρυσμένη άδεια στις τηλεπικοινωνίες, ειδικότητας πληροφορικής και διοίκησης των συστημάτων και δικτύων σας δίνει αρχικά θεμελιώδη στην επικοινωνία ενσωματωμένα συστήματα, ενσωματωμένα συστήματα, εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών και δικτύων υπολογιστών ... να κατανοήσει τη λειτουργία του δικτύου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ελέγξουν τις διάφορες μεθόδους για τη διαχείριση ενός δικτύου? αρχιτεκτονική και την ασφάλεια. Αυτό το online μάθημα παρέχει εφάρμοσε την θεωρία αλλά και στην πράξη μέσα από σεμινάρια, TP και προκλήσεις, και πρότεινε πρακτικές πιστοποιήσεις σε όλα τα 3 χρόνια (Java, η Cisco, MTA ...).

Με αυτή την απομακρυσμένη άδεια χρήσης, μπορείτε να συνεχίσετε στο Μεταπτυχιακό σε διάφορες ειδικότητες, όπως η ασφάλεια των πληροφοριών, της μηχανικής των συστημάτων πληροφοριών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
γαλλική γλώσσα

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποUniversité Virtuelle (UIV) »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη