άδεια τηλεπικοινωνιών

Université Virtuelle (UIV)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

άδεια τηλεπικοινωνιών

Université Virtuelle (UIV)

Η απομακρυσμένη άδεια στον τομέα της πληροφορικής και την απαλλαγή των δικτύων από τις βάσεις στα συστήματα πληροφοριών, την αρχιτεκτονική του δικτύου και την ανάπτυξη των εφαρμογών δικτύου. Αυτή η online εκπαίδευση επιτρέπει στους επαγγελματίες να ειδικεύονται στην κύρια στην ασφάλεια των υπολογιστών, συστημάτων πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών ... Ή στην έρευνα και την ανάπτυξη με τους εταίρους μας στη Γερμανία.

δίκτυα

Η απομακρυσμένη άδεια στις τηλεπικοινωνίες, ειδικότητας πληροφορικής και διοίκησης των συστημάτων και δικτύων σας δίνει αρχικά θεμελιώδη στην επικοινωνία ενσωματωμένα συστήματα, ενσωματωμένα συστήματα, εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών και δικτύων υπολογιστών ... να κατανοήσει τη λειτουργία του δικτύου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ελέγξουν τις διάφορες μεθόδους για τη διαχείριση ενός δικτύου? αρχιτεκτονική και την ασφάλεια. Αυτό το online μάθημα παρέχει εφάρμοσε την θεωρία αλλά και στην πράξη μέσα από σεμινάρια, TP και προκλήσεις, και πρότεινε πρακτικές πιστοποιήσεις σε όλα τα 3 χρόνια (Java, η Cisco, MTA ...).

Με αυτή την απομακρυσμένη άδεια χρήσης, μπορείτε να συνεχίσετε στο Μεταπτυχιακό σε διάφορες ειδικότητες, όπως η ασφάλεια των πληροφοριών, της μηχανικής των συστημάτων πληροφοριών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • γαλλική γλώσσα
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Τυνησία - Tunisia Online
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Τυνησία - Tunisia Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών