Φυσικά σε ανθρώπινους πόρους

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

διαχείριση των ανθρώπινων πόρων της ICI Φυσικά έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη βιομηχανία ανθρώπινων πόρων και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Είναι εγγυημένο ότι θα μάθουν με ευκολία και να τελειώσει γρήγορα γιατί το πρόγραμμα είναι σύντομη αλλά περιεκτική. Στο τέλος του μαθήματος, θα αποκτήσουν δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι ένας αποτελεσματικός διαχειριστής ανθρώπινου δυναμικού.

Περίγραμμα του μαθήματος

Μάθετε πώς να:

  • Διαχειριστείτε συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού
  • Διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών ανθρώπινου δυναμικού
  • Διαχείριση των συστημάτων διαχείρισης των επιδόσεων
  • Διαχειριστείτε τις αποδοχές και εργασιακά οφέλη
  • Διαχειριστείτε διαδικασίες επιλογής και πρόσληψης επαγωγή
  • Διαχειριστείτε χωρισμού / τερματισμού
  • Διαχειριστείτε την εργασία / δεξιοτήτων ζωής
  • Διαχειριστείτε την αποκατάσταση / επιστροφή στα προγράμματα εργασίας

Προοπτικές καριέρας

Μια καριέρα στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί, όταν έχετε το δικαίωμα εκπαίδευσης και των δεξιοτήτων. Όλες οι βιομηχανίες χρειάζονται ανθρώπους που μπορεί να χειριστεί την πρόσληψη εργαζομένων, την επιλογή και την κατάρτιση καθώς και τη διαχείριση αμοιβών και παροχών. Τα καθήκοντα αυτά δεν μπορούν να αγνοηθούν, επειδή του ανθρώπινου δυναμικού είναι η ψυχή των πολλών επιχειρήσεων.

Αν είστε eyeing για μια θέση στο τμήμα ανθρωπίνων πόρων, μπορείτε να περιμένετε ένα ετήσιο εισόδημα $ 65.000 έως $ 88.000 ανά έτος. Εκείνοι σε κορυφαίες θέσεις μπορούν να κερδίσουν όσο το $ 114.000. Αυτοί οι αριθμοί ποικίλλουν φυσικά ανάλογα με το μέγεθος και τη θέση της εταιρείας και το επίπεδο του εργαζομένου της κατάρτισης και εμπειρίας. Ξεκινήστε μια ανταμοιβή και κερδοφόρα καριέρα ως διευθυντής ανθρωπίνων πόρων ή ειδικός σε μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό ΥΕ ειδικός που προσφέρει υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού για τις επιχειρήσεις που δεν έχουν δικές τους υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The International Career Institute (ICI) is a leader in distance education with some of the most diverse course offerings available to students. It is part of a network of affiliated colleges establis ... περαιτέρω

The International Career Institute (ICI) is a leader in distance education with some of the most diverse course offerings available to students. It is part of a network of affiliated colleges established in 1978 which together educate tens of thousands of students yearly worldwide. Διαβάστε Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής