Υποστήριξη της Φυσικής Ανάπτυξης στην Προσχολική Ηλικία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Μάθετε πώς να διασφαλίζετε ότι τα μικρά παιδιά κάνουν αρκετή σωματική δραστηριότητα και πώς βελτιώνει την ανάπτυξη της ψυχικής και σωματικής υγείας των παιδιών.

Ανακαλύψτε τα οφέλη της σωματικής άσκησης για παιδιά και μωρά

Σε αυτό το μάθημα, θα ανακαλύψετε τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας για τη συνολική ανάπτυξη των μικρών παιδιών.

Καθώς εξερευνάτε τα ολιστικά οφέλη για την υγεία και την ανάπτυξη της σωματικής δραστηριότητας, θα μάθετε χαμηλού κόστους, αποτελεσματικούς τρόπους για να διασφαλίσετε ότι τα μωρά και τα μικρά παιδιά πληρούν τα 180 λεπτά της προτεινόμενης δραστηριότητας την ημέρα.

Θα μάθετε πώς η σωματική δραστηριότητα μπορεί να βελτιώσει την ψυχική υγεία και ευεξία των παιδιών, καθώς και να συμβάλει στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.

Το μάθημα βασίζεται σε έρευνα και εμπειρογνωμοσύνη από ακαδημαϊκούς από την παιδική ηλικία, τον αθλητισμό και τη φυσική κατάσταση στη Δημόσια Υγεία Αγγλία.

Ποια θέματα θα καλύψετε;

 • Ανάπτυξη και φυσική ανάπτυξη μωρών και μικρών παιδιών.
 • Η σχέση μεταξύ φυσικής ανάπτυξης και άλλων τομέων ανάπτυξης.
 • Γιατί πρέπει να υποστηριχθεί η φυσική ανάπτυξη.
 • Παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη στήριξη της φυσικής ανάπτυξης των μωρών και των μικρών παιδιών - προκλήσεις και λύσεις.
 • Υποστήριξη της φυσικής ανάπτυξης μέσω παιχνιδιού και δραστηριοτήτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Τα περισσότερα μαθήματα FutureLearn εκτελούνται πολλές φορές. Κάθε διαδρομή ενός μαθήματος έχει μια καθορισμένη ημερομηνία έναρξης, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό και να το εργαστείτε μετά την έναρξη.

 • Διαθέσιμο τώρα

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Προσδιορίστε τη σημασία των δεξιοτήτων κίνησης στη συνολική υγεία, ευεξία και ανάπτυξη των μικρών παιδιών.
 • Εξερευνήστε τη σχέση μεταξύ φυσικής ανάπτυξης και ανάπτυξης.
 • Περιγράψτε τα συστήματα του σώματος και τη σχέση τους με την κίνηση και τη μάθηση.
 • Περιγράψτε τη σχέση μεταξύ δεξιοτήτων κίνησης / γλώσσας και δεξιοτήτων επικοινωνίας / γραμματισμού.
 • Προσδιορίστε τις κατάλληλες σωματικές / κινήσεις για κάθε ηλικία και στάδιο ανάπτυξης από 0-5 ετών.
 • Εξερευνήστε πώς οι γονείς και οι ασκούμενοι μπορούν να συνεργαστούν για να υποστηρίξουν τη φυσική ανάπτυξη όλων των παιδιών.

Ποιος είναι ο δρόμος;

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για ενήλικες που ασχολούνται με τη φροντίδα ή την εκπαίδευση μωρών και μικρών παιδιών.

Εκτός από το ότι απευθύνεται σε επαγγελματίες του εργατικού δυναμικού, το μάθημα θα δώσει σε ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων των γονέων, που εμπλέκονται στη φροντίδα και την εκπαίδευση μωρών και μικρών παιδιών την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση σε έρευνα βάσει τεκμηρίων.

Με ποιον θα μάθετε;

Δρ Jackie Musgrave

Ο Jackie είναι ο επικεφαλής του προγράμματος για την πρώιμη παιδική ηλικία στο The Open University. Η έρευνα και η διδασκαλία της διερευνούν τρόπους συνεργασίας με επαγγελματίες και γονείς για τη βελτίωση της υγείας των μικρών παιδιών.

Άντζελα Μπέικερ

Η Angela είναι ένας έμπειρος και ικανός σύμβουλος δημόσιας υγείας που έχει εργαστεί σε όλα τα επίπεδα του NHS, στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε εθνικό επίπεδο στη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας.

Δρ Lala Manners

Η Lala έχει απολαύσει μια μακρά και ποικίλη καριέρα στον τομέα των σπουδών κίνησης και φυσικής ανάπτυξης της EY: ως δάσκαλος, εκπαιδευτής, εκπαιδευτικός, σύμβουλος, ερευνητής, συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός.

Δρ Ben Langdown

Ο Μπεν διαλέγει στο Sports Coaching στο The Open University. Η έρευνά του επικεντρώνεται στον αθλητισμό των νέων, στην παρακολούθηση αθλητών και στο γκολφ. Είναι επίσης προπονητής δύναμης και προετοιμασίας για παίκτες γκολφ και ενήλικες.

Δρ Jo Josephidou

Ο Jo είναι λέκτορας στην Πρώιμη Παιδική ηλικία στο Open University. Ήταν δάσκαλος δημοτικού και είναι πεπεισμένη για τη σημασία της φυσικής ανάπτυξης στη συνολική ανάπτυξη και μάθηση ενός παιδιού.

Δρ Lucy Rodriguez Leon

Η Λούσι εντάχθηκε στο The Open University το 2019 ως λέκτορας στην Πρώιμη Παιδική ηλικία, ακολουθώντας μια καριέρα ως επαγγελματίας, σύμβουλος και εκπαιδευτής στα πρώτα χρόνια.

Ποιος ανέπτυξε το μάθημα;

Δημόσια Υγεία Αγγλία

Υπάρχουν για να προστατεύσουμε και να βελτιώσουμε την υγεία και την ευημερία του έθνους και να μειώσουμε τις ανισότητες στην υγεία. Το κάνουμε αυτό μέσω κορυφαίας παγκόσμιας έρευνας, γνώσης και νοημοσύνης, υπεράσπισης, συνεργασιών και παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Το Open University (OU) είναι το μεγαλύτερο ακαδημαϊκό ίδρυμα στο Ηνωμένο Βασίλειο και παγκόσμιος ηγέτης στην ευέλικτη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με αποστολή να είναι ανοιχτή σε άτομα, μέρη, μεθόδους και ιδέες.

Εκπαίδευση Υγείας Αγγλία

Η Health Education England (HEE) υποστηρίζει την παροχή εξαιρετικών υγειονομικών βελτιώσεων και βελτιώσεων υγείας στους ασθενείς και στο κοινό της Αγγλίας.

ενεργοποιητές

Το Activematters είναι ένας διεθνής ιστότοπος αφιερωμένος στη φυσική ανάπτυξη, τη δραστηριότητα, την υγεία και την ευεξία των πρώτων ετών.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ζωντανή κοινότητα με γνώσεις και κίνητρα με πρόσβαση στους πιο πρόσφατους πόρους, πληροφορίες και εμπειρογνωμοσύνη.

Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα

Ελεύθερος
0 $

Αναβαθμίζω
84 $

Απεριόριστος
259,99 $ για ένα έτος

Εγγραφείτε δωρεάν και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για 8 εβδομάδες

Αναβαθμίστε αυτό το μάθημα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για όσο διάστημα είναι στο FutureLearn
 • Πρόσβαση στις δοκιμές αυτού του μαθήματος, καθώς και έντυπο και ψηφιακό Πιστοποιητικό Επιτεύγματος μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις

Αγοράστε Απεριόριστα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα, και εκατοντάδες άλλα σύντομα μαθήματα και δοκιμές FutureLearn για ένα χρόνο
 • Ένα εκτυπώσιμο ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης σε όλα τα σύντομα μαθήματα μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις
 • Η ελευθερία να διατηρείτε την πρόσβαση σε οποιοδήποτε μάθημα στο οποίο έχετε επιτύχει ένα ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης, για όσο διάστημα υπάρχει το μάθημα στο FutureLearn
 • Η ευελιξία να ολοκληρώσετε την επιλογή των σύντομων μαθημάτων στον δικό σας χρόνο εντός του έτους
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Είδος σκωτσέζικου τερριέ , Ώκλαντ , Βαλτιμόρη , Βαρκελώνη , Λούτρο , Bathurst , Μπέργκεν , Biel / Bienne , Μπέρμιγχαμ , Bracknell , Μπρίσμπεϊν Σίτι , Cambridge , Κέιπ Τάουν , Clayton , Crawley , Σαρλότσεβιλ , Delhi , Δουβλίνο , Νταντί , Durham , Εδιμβούργο , Enschede , Έξετερ , Fiesole , Γενεύη , Βασιλικός δήμος του Γκρήνουιτς , Γκρενόμπλ , Γκρόνινγκεν , Λευκάγκαθα , Hsinchu , Ιερουσαλήμ , Καντέρμπερι , Χονγκ Κονγκ , Lancaster , Λιντς , Leicester , Λεύκεν , Μαδρίτη , Μακάτι , Manchester , Μελβούρνη , Ann Arbor , Μίλτον Κέινς , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Νόριτς , Οξφόρδη , Padua , Παρίσι , Darling Heights , ΑΝΑΓΝΩΣΗ , Rehovot , Σεούλ , Σέφιλντ , Κέλυφος , Σαουθάμπτον , Γλασκώβη , Guildford , Σίδνεϊ , Ταϊπέι , Τόκιο , Trondheim , Ουψάλα , Warwick , West Lafayette , Υόρκη , Σικάγο + 68 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη