Το Executive MBA

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μια ελίτ online EMBA; Ναί.

Το Executive MBA συνδυάζει βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών MBA με πρόσθετα μαθήματα σχεδιασμένα για επαγγελματίες στα μέσα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και επιχειρηματίες. Με περισσότερα ομαδικά προγράμματα και αποκλειστική πρόσβαση σε παγκόσμιες εκδηλώσεις δικτύωσης, το EMBA συνδέει τη μάθηση με τους αποφοίτους και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Smartly φοιτητές

111669_SmartlyEMBA.jpg

Αξιολογούμε τους αιτούντες σχετικά με την εκπαίδευση, την επαγγελματική εμπειρία και τα χαρακτηριστικά ηγεσίας. Οι παγκόσμιοι υποψήφιοι EMBA κατέχουν κορυφαία ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια και έχουν επιδείξει βιομηχανία, διαχείριση ή επιχειρηματική επιτυχία.

Διδακτέα ύλη

Μεγιστοποιήστε την επίδρασή σας

Πάρτε τις ηγετικές σας ικανότητες στο επόμενο επίπεδο ενώ οικοδομείτε συνδέσεις σε μια παγκόσμια κοινότητα συμμαθητών και αποφοίτων υψηλού επιπέδου. Το πανεπιστημιακό μας πρόγραμμα 12 μηνών έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες μεσαίας σταδιοδρομίας, ενσωματώνοντας έργα συνεργατικής ομάδας με το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών MBA, ενισχυμένο με εξειδίκευση στη διαχείριση, ηγεσία, επιχειρηματικότητα και προηγμένη στρατηγική.

Η Μέθοδος μας

Smartly είναι πρωτοπόρος στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό που βασίζεται στην τεχνολογία. Το βραβευμένο διαδραστικό μας λογισμικό αποτελεί τον πυρήνα του προγράμματος σπουδών Executive MBA. Η ομάδα των συγγραφέων, συντακτών και προγραμματιστών συνεργάζεται με κορυφαίους καθηγητές από κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων για να φέρει στο προσκήνιο το παραδοσιακό MBA, με μαθήματα μεγέθους δαγκώματος και εξατομικευμένη ανατροφοδότηση κάθε 8 δευτερόλεπτα.

Οι κοόρτεις ακολουθούν μια καθοδηγούμενη ακολουθία μέσω του προγράμματος σπουδών, δουλεύοντας μαζί σε περιπτωσιολογικές μελέτες και ομαδικά προγράμματα στην συνοδευτική πλατφόρμα κοινωνικής μάθησης.

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 8 απαιτούμενες συγκεντρώσεις και τουλάχιστον 3 ειδικότητες κατά τη διάρκεια της μελέτης.

Βασικό πρόγραμμα σπουδών

 • Λογιστική (6 μαθήματα)
 • Αγορές και οικονομίες (6 μαθήματα)
 • Δεδομένα και Αποφάσεις (8 μαθήματα)
 • Κορυφαίοι Οργανισμοί (7 μαθήματα)
 • Μάρκετινγκ και τιμολόγηση (7 μαθήματα)
 • Στρατηγική και Καινοτομία (4 Μαθήματα)
 • Οικονομικά (5 μαθήματα)
 • Διαχείριση Επιχειρήσεων (5 μαθήματα)

Ειδικεύσεις

 • Ειδικοποίηση Ανάλυσης Δεδομένων (4 μαθήματα)
 • Ειδίκευση στο δίκαιο των ΗΠΑ (3 μαθήματα)
 • Ειδική Στρατηγική Σκέψης (3 μαθήματα)
 • Εξειδίκευση αλυσίδας εφοδιασμού και επιχειρήσεων (3 μαθήματα)
 • Ειδική εξειδίκευση χρηματοδότησης (3 μαθήματα)
 • Προηγμένη εξειδίκευση στρατηγικής σε επίπεδο εταιρειών (4 μαθήματα)
 • Έναρξη ειδίκευσης στην επιχειρηματικότητα (4 μαθήματα)

Κοινωνική μάθηση

Ως συνοδός στο διαδραστικό online πρόγραμμα σπουδών μας, οι εγγεγραμμένοι μαθητές ασχολούνται με τους συμμαθητές τους σε όλο τον κόσμο στην πλατφόρμα κοινωνικής μάθησης. Οι σπουδαστές συνεργάζονται σε περιπτωσιολογικές μελέτες και αναθέσεις συνεργατικών ομάδων, με αποκορύφωμα το τελικό σχέδιο Capstone.

Εκδηλώσεις

Εκτός από τις συχνές συναντήσεις, διοργανώνουμε τρεις εκτεταμένες εκδηλώσεις δικτύωσης για το Σαββατοκύριακο σε επιλεγμένες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα προαιρετικά συμβάντα περιλαμβάνουν επισκέψεις εταιρικών τοποθεσιών, περιπτωσιολογικές μελέτες και ευκαιρίες δικτύωσης. Οι μαθητές επωφελούνται από τη μάθηση και τη σύνδεση με τους εξαιρετικούς συμμαθητές τους και το προσωπικό Smartly .

Βαθμός

Το Executive MBA απονέμεται από το ινστιτούτο Smartly Institute, ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα που χορηγεί πτυχίο, το οποίο έχει χορηγηθεί από το Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας της Ουάσινγκτον, DC. Smartly Institute βρίσκεται στη Smartly διαδικασία επίτευξης επίσημης διαπίστευσης.

Ποιος εγγραφεί;

Επιλεκτικά στις εισαγωγές, καλωσορίζουμε μια ποικιλόμορφη διεθνή ομάδα περίπου 100 υψηλών επαγγελματιών μεσαίας σταδιοδρομίας σε κάθε τάξη. Εκτιμούμε αλλά δεν αναλαμβάνουμε εκτενή εκτελεστική εμπειρία. πράγματι, χαιρετίζουμε επιτυχημένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες από ένα διαφορετικό σύνολο βιομηχανικών υποβάθρων.

Δίκτυο

Το Smartly δίκτυο

Πέρα από την βραβευμένη εκπαίδευση, το δίκτυο των εξαιρετικών αποφοίτων μας και των εταιρικών συνεργατών μας θα διευρύνει τις επιλογές σταδιοδρομίας σας. Είμαστε επιλεκτικοί τόσο στις εισαγωγές όσο και στο δίκτυο της σταδιοδρομίας μας, προσφέροντας στους μαθητές μας τις καλύτερες προσωπικές συνδέσεις και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Φοιτητές

Ενώ είστε φοιτητής, θα συνδεθείτε σχεδόν σε ομαδικά προγράμματα και μελέτες περιπτώσεων, με την επιλογή να συναντηθείτε στα 3 αποκλειστικά επεκταθέντα Σαββατοκύριακα EMBA που φιλοξενήθηκαν στην Ουάσιγκτον, το Δουβλίνο και τη Σιγκαπούρη. Ακόμη και πριν από την αποφοίτησή σας, θα έχετε την πλήρη δύναμη του δικτύου αποφοίτων μας, συνδέοντας με χιλιάδες από τα πιο λαμπρά μυαλά σε όλο τον κόσμο.

111671_talent.png

Smartly ταλέντα

Το δίκτυο της σταδιοδρομίας μας στρέφει το μοντέλο της παραδοσιακής εκπαίδευσης. Αντί των υψηλών αμοιβών διδασκαλίας για φοιτητές, χρεώνουμε εταιρείες όταν προσλαμβάνουν και μισθώνουν τους εξαιρετικούς φοιτητές και αποφοίτους μας. Καλώς ήρθατε στην επιχειρηματική σχολή του μέλλοντος.

Εισαγωγές

Αποφάσεις Εισδοχής

Αξιολογούμε τους υποψηφίους στο ακαδημαϊκό υπόβαθρό τους, τα επιτεύγματά τους σταδιοδρομίας και τη στοχαστικότητα και την ειλικρίνεια στην εφαρμογή τους. Τελικά, αναζητούμε επαγγελματίες, επαγγελματίες και επιχειρηματίες με μεσαία σταδιοδρομία, με εμπειρία στη βιομηχανία, τη διαχείριση ή την ηγεσία.

Κριτήρια αποδοχής

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για επαγγελματίες στα μέσα επαγγελματικής σταδιοδρομίας από ένα ποικίλο σύνολο βιομηχανικών υποβάθρων και είναι εξαιρετικά επιλεκτικό. Εκτιμά, αλλά δεν αναλαμβάνει, προηγούμενη εμπειρία διαχείρισης και εκτελεστικής εξουσίας και έχει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:

Προπτυχιακό / Πτυχίο *

* με εξαιρετικά επιτεύγματα σταδιοδρομίας, η απαίτηση αυτή μπορεί να μην ισχύει. Οι βαθμολογίες GRE και GMAT γίνονται δεκτές αλλά δεν απαιτούνται

Συνεντεύξεις

Μπορεί να σας επιλεγεί για σύντομη συνέντευξη με την ομάδα εισαγωγής μας. Αυτά είναι καλά νέα! Είναι μια ευκαιρία για εμάς να μάθουμε περισσότερα για εσάς και να καθορίσουμε την κατάστασή σας για το πρόγραμμα. Αυτές είναι προαιρετικές συνεντεύξεις αλλά συνιστώνται έντονα.

Αναβολές

Αν γίνει δεκτή, μπορείτε να ανατρέξετε σε μια μελλοντική τάξη. Απλά εγγραφείτε για την τρέχουσα τάξη και ενημερώστε μας πριν από την έναρξη των τάξεων. Αν δεν εγγραφείτε ή αναβληθείτε, η προσφορά αποδοχής σας θα λήξει. Δεν υπάρχει εγγύηση για μελλοντική εισαγωγή, ούτε και μεταφορά υποτροφιών, αν υπάρχει.

Δίδακτρα

Με ένα ανατρεπτικό μοντέλο εκπαίδευσης που χρεώνει τις εταιρείες να προσλαμβάνουν τους αποφοίτους μας, τα δίδακτρα είναι ένα μικρό κλάσμα των παραδοσιακών προγραμμάτων. Τα συνολικά δίδακτρα είναι μόνο $ 9600 USD για τον τρέχοντα κύκλο, μείον τις υποτροφίες που χορηγούνται κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Προσφέρουμε επιλογές μίας και μίας περιόδου πληρωμής για το δωδεκάμηνο πρόγραμμα.

Οικονομική βοήθεια

Δεσμευόμαστε να εκδημοκρατούμε την εκπαίδευση, προσφέροντας οικονομική προσιτότητα και προσβασιμότητα στην ελίτ επιχειρηματική εκπαίδευση. Οι μειώσεις διδάκτρων είναι δυνατές χάρη στις υποτροφίες με βάση την αξία και τις ανάγκες που χορηγούνται κατά τη λήψη των αποφάσεων αποδοχής.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Τα κοόρτεις εκτελούνται κάθε 7 εβδομάδες, και κάθε κοόρτη έχει δύο γύρους εφαρμογής. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

- Προθεσμία 2ου γύρου 28 Μαρτίου

- Προθεσμία 1ου γύρου 18 Απριλίου

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

From our elite, free MBA to our radically affordable Executive MBA & business certificates, our courses & career network give graduates marketable skills to accelerate their career fast.

From our elite, free MBA to our radically affordable Executive MBA & business certificates, our courses & career network give graduates marketable skills to accelerate their career fast. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη