Το Executive MBA

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ένα κινητό, ευέλικτο πρόγραμμα Executive MBA για έναν σύγχρονο κόσμο.

Βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών

Αναπτύχθηκε με κορυφαίους καθηγητές στις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων, δημιουργήσαμε ένα επιταχυνόμενο, αυστηρό πρόγραμμα σπουδών. Ολοκληρώστε το Executive MBA σε μόλις 12 μήνες.

Κινητή πρώτη τεχνολογία

Προσφέρουμε το πρώτο πτυχίο Executive MBA που βασίζεται σε εφαρμογές για κινητά. Μάθετε ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, με τα διαδραστικά μαθήματα μεγέθους δαγκωμάτων μας, και στη συνέχεια συναντήστε ζωντανά και online με τους εξαιρετικούς συμμαθητές σας.

Elite Alumni Network

Οι παγκόσμιοι σπουδαστές μας και οι αποφοίτοι μας χαίρονται από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Στάνφορντ και η Οξφόρδη και είναι επιφανείς ηγέτες στις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.

Ραντίφ Προσιτό

Το Quantic είναι ένας αληθινός διαταράκτης και το μοντέλο μας το αποδεικνύει. Οι εταιρείες μας πληρώνουν για να προσλάβουν τους σπουδαστές μας, επιτρέποντας δραματικά χαμηλότερα δίδακτρα - μόνο $ 9600 δολάρια με υποτροφίες διαθέσιμες.

Μια ελίτ online EMBA; Ναί.

Το Executive MBA συνδυάζει βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών MBA με πρόσθετα μαθήματα σχεδιασμένα για επαγγελματίες στα μέσα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και επιχειρηματίες. Με περισσότερα ομαδικά προγράμματα και αποκλειστική πρόσβαση σε παγκόσμιες εκδηλώσεις δικτύωσης, το EMBA συνδέει τη μάθηση με τους αποφοίτους και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Γνωρίστε τους μαθητές της Quantic

Marcus Gilmore, Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, Κέντρο Αειφόρου Ενέργειας (CSE), περιφερειακός διευθυντής

"Η συμμετοχή στην EMBA του Quantic επηρέασε τον τρόπο προσέγγισής μου στον τρέχοντα ρόλο μου και συνέβαλε στη λήψη μίας προωθήσεως προτού ολοκληρώσω το πρόγραμμα".

Regina Jaslow, Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας - η Σχολή Wharton, Amplicare, Διευθύνων Σύμβουλος Εισοδήματος

"Τα νέα μαθήματα προστίθενται συνεχώς και προσφέρουν φανταστική αξία για μια ποιοτική εκπαίδευση. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα σταδιοδρομιών είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα. "

David Tarr, MIT Boston Consulting Group (BCG), Σύμβουλος

"Η Quantic δούλευε απρόσκοπτα σε όλες τις συσκευές μου, με κράτησε διασκεδαστικό και η ποιότητα της μάθησής μου επικυρώθηκε κατά τη διάρκεια των επόμενων συνεντεύξεων και μαθημάτων σε καλοκαιρινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ".

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Quantic is a new online business school that's connecting a rigorous MBA education directly to positive career outcomes and a global alumni network.

Quantic is a new online business school that's connecting a rigorous MBA education directly to positive career outcomes and a global alumni network. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη