Το AIB MBA είναι ο πρώτος φορέας παροχής ΜΒΑ της Αυστραλίας * . Είναι ένα πλήρως πιστοποιημένο πτυχίο Master of Business Administration (MBA) στην Αυστραλία και αναγνωρίζεται διεθνώς.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για απασχολημένους ενήλικες που εργάζονται, γι 'αυτό παραδίδεται 100% online με διαδραστικό περιεχόμενο "snackable". Το AIB MBA προσφέρει γνήσια ευελιξία, γνώση της βιομηχανίας, πρακτικές δεξιότητες και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να γίνετε αναντικατάστατη.


* Η AIB είναι ο μεγαλύτερος πάροχος των MBA της Αυστραλίας. Πηγή: 2016 Στατιστική Ανώτατης Εκπαίδευσης, Αυστραλιανό Τμήμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (υπό τον Δεκέμβριο του 2017)


Το AIB MBA είναι:

 • Αποδεδειγμένο να προσφέρει πραγματική ανάπτυξη σταδιοδρομίας.
 • Πλήρως ευέλικτο και προσιτό για να ταιριάζει στη ζωή σας.
 • Υψηλά υποστηριζόμενη, καθιστώντας την εκπαίδευση εφικτή.
 • Χτισμένο γύρω από πρακτικές εμπειρίες μάθησης που προσφέρουν άμεσες επιπτώσεις στο χώρο εργασίας.
 • Ένας τρόπος σύνδεσης σας με το παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων μας.
 • Πλήρης πιστοποίηση στην Αυστραλία, διεθνώς αναγνωρισμένη και ευθυγραμμισμένη με τον κλάδο.


Το MBA σας έχει δομηθεί για επιτυχία.

Ένα MBA είναι ένα ταξίδι. Μερικές φορές παίρνετε το γρήγορο? μερικές φορές πρέπει να επιβραδύνετε. Οι ευέλικτες επιλογές μελέτης σας βοηθούν να πετύχετε τα όνειρά σας με τον δικό σας ρυθμό. Θα μελετήσετε κάθε θέμα για οκτώ εβδομάδες, με εκτιμήσεις στην πορεία και μια εβδομάδα για να προβληματιστείτε και να επαναφορτίσετε. Μπορείτε να επιλέξετε να επιταχύνετε την καριέρα σας, μελετώντας ταυτόχρονα μέχρι δύο θέματα, όταν η ζωή το επιτρέπει, με την προϋπόθεση ότι πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας. Και αν οι δεσμεύσεις της ζωής σας εμποδίσουν τη μελέτη σας, μπορείτε να σταματήσετε και να ξεκινήσετε πάλι όταν σας ταιριάζει.

Διάρκεια

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το MBA σας σε μόλις 18 μήνες.


Χρονικές δεσμεύσεις

Αναμένουμε ότι θα περάσετε περίπου 150 ώρες ανά θέμα (ή περίπου 20 ώρες την εβδομάδα) για να ολοκληρώσετε το MBA σας - αλλά αυτό εξαρτάται από εσάς, καθώς όλοι έχουν διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας και εκπαίδευσης.


Εκεί για σένα

Όταν εγγραφείτε στο AIB , θα λάβετε υποστήριξη από την ικανή μας ομάδα ακαδημαϊκή, φοιτητική υποστήριξη και επαγγελματικό προσωπικό, που θα είναι μαζί σας κάθε βήμα του ταξιδιού MBA σας. Έτσι δεν θα νιώσετε ποτέ σαν να το κάνετε μόνο του.


Τρία προσόντα σε ένα

Το AIB MBA χωρίζεται σε τρία ίσα στάδια:

 • Πτυχίο πτυχίου πιστοποιητικού
 • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Στάδιο
 • Στάδιο MBA

Εάν η ζωή παρεμποδίζει τις σπουδές σας στο MBA, η σκληρή δουλειά σας δεν θα παραμείνει μη αναγνωρισμένη. Με την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις, μπορείτε να λάβετε ένα προσωρινό μεταπτυχιακό δίπλωμα και, στη συνέχεια, να συνεχίσετε τις σπουδές σας MBA όταν είστε έτοιμοι.


Κρατώντας σας κίνητρα

Θα ολοκληρώσετε κάθε θέμα σε διάστημα οκτώ εβδομάδων, το οποίο περιλαμβάνει ένα συνδυασμό διαδραστικών αξιολογήσεων που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε αναθέσεις, κουίζ, αξιολογηθείσα συμμετοχή σε φόρουμ και δοκιμές χρονικής δέσμευσης στην πορεία και μία εβδομάδα για να προβληματιστούν και να επαναφορτιστούν.

Θα επωφεληθείτε επίσης από το να γνωρίζετε ημερομηνίες λήξης δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσετε κάθε θέμα, έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε τις σπουδές σας γύρω από την οικογενειακή σας ζωή και τις εργασιακές δεσμεύσεις.


μαθήματα

Πυρήνας
Ηγεσία (Πρώτο Θέμα)
Διαχείριση Μάρκετινγκ (Δεύτερο Θέμα)
Εταιρική Διακυβέρνηση
Χρηματοοικονομική διαχείριση
Διαχείριση λειτουργιών
Στρατηγική Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
Στρατηγική διαχείρηση*
Διαχείριση έργου

Επιλογές
Επιχειρηματικότητα
Δημιουργία νέας επιχείρησης
Διεθνής επιχείρηση
Εταιρική χρηματοδότηση*
Διαχείριση επενδύσεων*
Στρατηγική Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας *
Ολοκληρωμένη επικοινωνία μάρκετινγκ*
Οργανωτική μάθηση και ανάπτυξη
Διαχείριση ατόμων σε παγκόσμιο πλαίσιο *
Διαχείριση αλλαγών *
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ*
Νέα Διαχείριση Προϊόντος
Χρηματοπιστωτικές αγορές και ιδρύματα
Ολοκληρωμένη Διαχείριση Logistics
Επιχειρηματικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Εργο
Αυτό είναι το τελικό θέμα του MBA. Επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, τη διεξαγωγή και την αναφορά ευρημάτων από ένα σχέδιο επιχειρηματικής έρευνας. Στόχος του μαθήματος είναι η ανάληψη σχεδίου σχετικής με την επιλεγμένη εξειδίκευση. Οι μαθητές θα προσδιορίσουν ένα κατάλληλο ερευνητικό πρόβλημα που βασίζεται στο χώρο εργασίας, θα διενεργήσουν μια μικρή ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, θα αναλύσουν τα δεδομένα και θα παρουσιάσουν τα ευρήματα σε μια επίσημη έκθεση επιχειρηματικής έρευνας.
Οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση στο υλικό στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του τελευταίου σταδίου πριν από την ημερομηνία έναρξης του έργου.

* Όταν προγραμματίζετε το χρονοδιάγραμμά σας, σημειώστε ότι ορισμένα θέματα έχουν προαπαιτήσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν με επιτυχία πριν ξεκινήσετε το θέμα.


Προυποθέσεις εισόδουΚαταλαβαίνουμε ότι όλοι δεν έχουν πάρει την παραδοσιακή διαδρομή για να φτάσουν εκεί που είναι σήμερα, γι 'αυτό και η εμπειρία σας μετράει, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πρακτικό MBA. Η εμπειρία και τα προσόντα σας αποτελούν μέρος των κριτηρίων συμμετοχής μας.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να αναλάβουν το AIB MBA πρέπει να πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια για το πρώτο στάδιο του MBA, δηλαδή το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό στη Διοίκηση.

Ο αιτών πρέπει να έχει ένα από τα ακόλουθα:
 1. Πτυχίο (AQF Level 7) και τουλάχιστον δύο χρόνια σχετικής εργασιακής εμπειρίας.
 2. Ένα προηγμένο δίπλωμα ή πτυχίο (AQF Level 6) ή μάθηση ισοδύναμο με προσόντα AQF επιπέδου 6 και τουλάχιστον τρία έτη συναφούς εργασιακής εμπειρίας.
 3. (GMAT) με ελάχιστο βαθμό βαθμολογίας 550 και τουλάχιστον τρία έτη συναφούς εργασιακής εμπειρίας.
 4. Τουλάχιστον πέντε έτη σχετικής εργασιακής εμπειρίας, η οποία περιλαμβάνει τουλάχιστον τριετή εμπειρία διαχείρισης ή σημαντική τεχνική εμπειρία.

Εναλλακτικά, οι υποψήφιοι μπορούν να εισέλθουν απευθείας στο MBA, εάν έχουν ΕΝΑ ΕΛΑΙ:
 1. Ένα πτυχίο πτυχίο, πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα (AQF Level 8) ή ισοδύναμο σε οποιοδήποτε κλάδο και τουλάχιστον τρία έτη σχετικής εργασιακής εμπειρίας.
 2. Ένα πτυχίο πανεπιστημίου (AQF Level 7) ή ισοδύναμο στην επιχειρηματική / εμπορική ή σχετική πειθαρχία και τουλάχιστον τρία έτη συναφούς εργασιακής εμπειρίας.

Ξεκίνησε ένα MBA ή παρόμοια προσόντα αλλού; Μπορείτε να μεταφέρετε σε εμάς και ίσως να δικαιούστε μειώσεις αμοιβών.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση June 2, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
18 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,725 AUD
δίδακτρα ανά θέμα. Συνολικό κόστος πορείας 32.700 δολαρίων. Οι διεθνείς φοιτητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το σχολείο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Multiple start dates throughout the year, so you can start when it suits you.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη